הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל מסה

amiriniesta

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
אני מתחיל מסה ומתלבט אם להתחיל מהתכנית ss (מהאתר kilogram)
אימון A:
סקוואט 3*5
בנץ' 3*5
מתח 3*כשל
אימון B:
סקוואט 3*5
לחיצת כתפיים בעמידה (פרס) 3*5
דדליפט 1*5
או לעשות fbw מהאתר קילוגרם
סקוואט 3*8
בנץ' פרס 3*8
מתח 3*max
פרס (כתפיים) 3*6
בשכיבה פשיטת מרפקים כנגד מוט w (יד אחורית) 1*10
כפיפת מרפקים כנגד מוט 1*12
כפיפת גו במכונה יעודית 1*12

ורציתי גם לדעת אם מישהו יודע אם וכמה לעלות במשקלים בfbw.​

תפרסם פרטים עלייך : גובה , משקל , וכו'

• פותח/ת השרשור
זה משנה?? אני פשוט שואל מה מתאים יותר למתחילים?? ואם בfbw עולים במשקלים ואם כן איך?
בכל מקרה הנתונים:
גובה 156
משקל 41.5
גיל 14

זה משנה?? אני פשוט שואל מה מתאים יותר למתחילים?? ואם בfbw עולים במשקלים ואם כן איך?
בכל מקרה הנתונים:
גובה 156
משקל 41.5
גיל 14
SS יהיה הרבה יותר אפקטיבי , אבל תעלה סרטונים של טכניקה לפורום שיבדקו לך!

סתם שאלה לתרגילים שהוא הציג בFBW לא מחלקים אותם לימים? או שזה ככה כל יום ?

תן נתונים שלך , מסה ראשונה שניה , וותק , עבר של שמן או שחיף.

• פותח/ת השרשור
מסה ראשונה, עבר של רגיל עם נטייה לשחיפיות. הייתי בערך 3שבועות/חודש במכשירים סתם כדי להתרגל קצת, אבל סיבולת לב ריאה יש לי מצויינת כיוון שאני כדורגלן.

מסה ראשונה, עבר של רגיל עם נטייה לשחיפיות. הייתי בערך 3שבועות/חודש במכשירים סתם כדי להתרגל קצת, אבל סיבולת לב ריאה יש לי מצויינת כיוון שאני כדורגלן.
SS בדיוק בשבילך.

• פותח/ת השרשור
אבל ss זה כוח ואני רוצה יותר מראה :S

אבל ss זה כוח ואני רוצה יותר מראה :S
תשמע , SS זה אכן תוכנית כוח אבל אתה תעלה הרבה בשריר גם כן , חוץ מזה אחרי התכנית אתה אומנם אמור לסיים עם כרס אבל אתה תהיה חזק , בשביל זה יש חיטוב שאחריו יהיה לך את ה"מראה" שלא נדבר על זה שאחרי הSS אתה תוכל לעשות עוד מאסה עם תכנית נפח ואז בכלל יהיה לך "מראה".
בשורה התחתונה אימוני כוח גורמים לגדילה ! תראה חזק תהיה חזקhttp://www.kilogram.co.il/1507/תראה-חזק-תהיה-חזק/

אני אישית מעדיף FBW או מפוצלת מאשר SS ,כי איכפת לי מהמראה בעיקר ,אני לא אלך לחדר כושר קבוע ואני אהיה פאוור ליפטר (SS) ,אם אתה מעדיף לעצב לך על מפוצלת או FBW

• פותח/ת השרשור
אבל אני די שחיף אז אין לי כוח להרים משקלים מכובדים. אני עדיין אתעצב יפה אם אעשה fbw עם משקלים נמוכים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא יודע, אחד ממליץ על ss ואחד על fbw. אז אני שואל אם עדיף קודם לעלות במשקלים בss או לעשות fbw, שאני לא יודע אם באמת יעזור לי כי אני די חלש.

SS. תאכל כמו שצריך - מספיק חלבון, מספיק שומן, מספיק קלוריות, בלי שטויות כמו אוריאו וגלידות כדי להשלים ערכים, תתחזק ותגדל. אתה יכול לראות בשרשור הנעוץ דוגמאות של אנשים שעשו SS כמו שצריך.

למה פעמיים סקוואט?

Back
למעלה תחתית