עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח פעם המאתיים שעברתי על המאמר הזה ולא רשום שםhttp://www.kilogram.co.il/74/%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%A9%D7%9C%D7%9D-%D7%9C%D7%94%D7%A2%D7%9C%D7%90%D7%94-%D7%91%D7%9E%D7%A1%D7%AA-%D7%94%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%A8/
בעיקרון אם אני זוכר נכון, יחס חלבון-פחמימה-שומן הוא 25-50-25.
מה זה תאכל איכותי אדוני?כל בנאדם רגיש לאינסולין...
רמת הרגישות בד"כ תלויה בכמה פחמימות אתה אוכל קבוע לאורך זמן.
נגיד אם אתה אוכל מלא פחמימות כל יום הרגישות שלך תפחת ואם תאכל מעט הרגישות שלך תגדל.
חוץ מזה שבשביל מסה נקייה אני לא חושב שיש שיש נוסחת קסם פשוט תאכל איכותי ותעשה מאזן חיובי של 500 בערך ואתה אמור להיות בסדר
(רק תזכור חלבון בערך 1.5-2 גרם לכל קילו משקל גוף ושומן ביחס של 1:1 למשקל גוף וכל השאר פחמימות)
פחמימות מורכבות שומנים כמו אומגה 3 שמן זית וחלבון מלא,אדונימה זה תאכל איכותי אדוני?
פחמימות מורכבות שומנים כמו אומגה 3 שמן זית וחלבון מלא,אדוני
חלבון מורכב מחומצות אמינו והגוף צריך מספר מסוים של חומצות אמינו שונות(20 ומשו אנערף)גם במאסה לספור פחמימות
אני חושב פחות גאנק פוד יותר להצמד לאחוזים הנקובים
ולא משנה שומן משמן זית או אומגה שלום זה 100 גרם שומן למישהו ששוקל 100 קילו נראה לך שאנשים ישתו שמן זית וידחפו כל היום אומגה 3 ? יש גם שומן מהחי והצומח ... דברי חלב ... בשרים וכדומה ! וגם הם דברים טובים
לגבי חלבון מלא מזה חלבון לא מלא ?
חלבון מורכב מחומצות אמינו והגוף צריך מספר מסוים של חומצות אמינו שונות(20 ומשו אנערף)
חלק מהירקות שיש בהם חלבון החלבון מכיל פחות מה20 האלה וזה נקרא חלבון לא מלא
למדתי בביולוגיה בבית ספר 😛
וצודק לגבי השומנים באמת בלתי אפשרי לדחוף כזה הרבה מהם אבל זה דוגמא לאיכותיים
ואם אני יאכל פחמימות לא מורכבות ושומן רווי אבל אהיה בפלוס קלורי של 300.אני יעלה אחרת ממישהו שיאכל"איכותי" וגם יהיה בפלוס 300?פחמימות מורכבות שומנים כמו אומגה 3 שמן זית וחלבון מלא,אדוני
ואם אני יאכל פחמימות לא מורכבות ושומן רווי אבל אהיה בפלוס קלורי של 300.אני יעלה אחרת ממישהו שיאכל"איכותי" וגם יהיה בפלוס 300?
אני ממש לא ציניאני בטוח שאתה ציני ושנינו יודעים את התשובה.
אבל יהיה לו יותר כוח לאימון אם הוא יאכל פחמימות מורכבות.
ואם אני יאכל פחמימות לא מורכבות ושומן רווי אבל אהיה בפלוס קלורי של 300.אני יעלה אחרת ממישהו שיאכל"איכותי" וגם יהיה בפלוס 300?
אני ממש לא ציני
בוא תסביר לי למה שניהם יעלו אחרת אם הם באותו מאזן ושומרים על אותה כמות חלבון?
הפירוק של המזון יהיה שונה ומפחמימות מורכבות יהיה לו אנרגיה לאורך כל היום וגם באימון והוא גם ירגיש פחות רעב...ואם אני יאכל פחמימות לא מורכבות ושומן רווי אבל אהיה בפלוס קלורי של 300.אני יעלה אחרת ממישהו שיאכל"איכותי" וגם יהיה בפלוס 300?
צודק, אבל יש אנשים שכן עושים את זה אז בכל מקרה אמרתי סתם ליתר ביטחוןולגבי החלבונים שיש בירקות מי סופר אותם ? במוצרי חלב סופרים בבשרים ובאבקות ...
אלה אם אתה אוכל 6 קילו עגבניות ביום שזה גם לא נראה לי כלכך מהנה ..... וגם שם בספק אם לספור חלבונים .... לספור רק פחמימות
1)הוא אמר לו שבשביל מאסה נקייה הוא צריך לאכול אוכל איכותי..מה שממש לא נכון. לא ייחסתי אפילו לא מילה אחת על מצב בריאותי.לא, אבל כמה תעלה זה הדבר הכי פחות משמעותי במשוואה הזאת.
הבריאות שלו זה הכי חשוב , ולאכול ג'אנק זה לא הפתרון.
בפירוש יש מזונות שהם יותר איכותיים . זה שטות לטעון שאין הבדל בין לאכול שומן של ג'אנק על פני שומן מהצומח או דגים וכו' .
ואתה יודע את זה בעצמך , אז אל תכניס לאנשים רעיונות לראש שזה בסדר לאכול ג'אנק והם לא ירגישו בהדבל ...
אני מופתע שאתה בכלל מעיז לזלזל בעובדה ש hbhc2007 מציע לו לאכול בריא, מה זה קשור בכלל לכמה הוא יעלה או לא?!?!
פשוט חוסר כבוד לאנשים ברמה מגעילה...
זה ממש לא מה שהתכוונת. אתה הדבקת את הכותרת "ציני" תחת האמרה שלי שהם יעלו אותו דבר.ולאחר מכן הוספת את עניין אנרגית האימון בשורה נפרדת לגמרי.זה מה שהתכוונתי... שניהם יעלו אותו הדבר. אבל יש הבדל באנרגיה שיהיה להם במהלך היום(לפני אימון) לטובת הפחמימות המורכבות...
1.אני דיברתי על העליה..לא על האנרגיה ולא על מצב בריאותי.וגם לגבי האנרגיה,מה שאתם אומרים הוא לא מדויק אז תפסיקו להטעות אנשיםהפירוק של המזון יהיה שונה ומפחמימות מורכבות יהיה לו אנרגיה לאורך כל היום וגם באימון והוא גם ירגיש פחות רעב...
חוץ מזה שבשמן זית וכל הדברים שציינתי יש ויטמינים שחשובים לגוף.
ועקרונית, לא יהיה הבדל בעלייה בשומן אבל יהיה הבדל בביצועים מבחינת אימונים ואין לי בסיס לטענה הזאת אבל אני בטוח שיהיה גם הבדל בהתאוששות (מסתמך על העובדה שפחמימות מורכבות נשארות בגוף כאנרגיה למשך זמן ופחמימות פשוטות לא)
צודק, אבל יש אנשים שכן עושים את זה אז בכל מקרה אמרתי סתם ליתר ביטחון
1)
זה ממש לא מה שהתכוונת. אתה הדבקת את הכותרת "ציני" תחת האמרה שלי שהם יעלו אותו דבר.ולאחר מכן הוספת את עניין אנרגית האימון בשורה נפרדת לגמרי.
אבל נגיד
אני לא דיברתי על אנרגיה באימון וזה לא מעניין אותי (מה שגם מה שאתם אומרים לא כ"כ מדויק ).
)
מסכים איתך שהעלייה אותו דבר והחוסר בסיס זה רק לגבי הטענה שלי לגבי התאוששות יותר טובה עם פחמימות מורכבות.1)הוא אמר לו שבשביל מאסה נקייה הוא צריך לאכול אוכל איכותי..מה שממש לא נכון. לא ייחסתי אפילו לא מילה אחת על מצב בריאותי.
2)אני אגיד לך מה חוסר כבוד-חוסר כבוד זה לבלבל את המוח על דברים שאתה לא יודע ולומר לבן אדם איך לאכול מבלי לתת ביסוס,זה חוסר כבוד.וכן אני אזלזל בכל מי שבא להטריל לי בפורום ולהטעות אנשים.אם זה לא מוצא חן בעיניך אתה יכול ללכת לשלל הפורומים ברשת אשר מציעים עזרה בלי ביסוס מדעי.
זה אם ה"חוסר כבוד" שלי עד כדי כך פוגע בך
3) אל תגיד לי מה אני יודע ומה לא,אתה יכול פשוט לשאול אותי ואני אשמח לעזור לך כי זה תפקידי בפורום..בנוסף ללעשות פה סדר בליצניאדה שמגיעה כל פעם בכמה זמן וחושבת שהם יכולים ללמד את כולם
זה ממש לא מה שהתכוונת. אתה הדבקת את הכותרת "ציני" תחת האמרה שלי שהם יעלו אותו דבר.ולאחר מכן הוספת את עניין אנרגית האימון בשורה נפרדת לגמרי.
אבל נגיד
אני לא דיברתי על אנרגיה באימון וזה לא מעניין אותי (מה שגם מה שאתם אומרים לא כ"כ מדויק ).
1.אני דיברתי על העליה..לא על האנרגיה ולא על מצב בריאותי.וגם לגבי האנרגיה,מה שאתם אומרים הוא לא מדויק אז תפסיקו להטעות אנשים
2.פעם הבאה אל תדבר בלי ביסוס (למרות שאני ממש מבסוט על זה שאמרת שאין לך בסיס..זה נורא כנה).
3.היום כל המינרלים והויטמינים שמוכרים לכם שיש באוכל רובם במינונים מזעריים וחלקם אף דורשים תיסוף מבחוץ (מדבר על ספורטאים בעיקר)