הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקת טכניקה בדדליפט מתאמן SS כבר כמעט חודש

YohanEn

משתמש מתחיל
118
0
נק' מוניטין:
0
118
0
פיטנס
ראיתי המון סירטונים ושיננתי את הטכינקה אני משתפר,אני צריך לשמור יותר על גב ישר וגם אני חושב שאני לא עושה נכון אם הרגליים
אבל הטכינקה שלי משתפרת מאימון לאימון
בן 16
שוקל 67-66
גובה 174

80 קילו דדליפט,לפני שובעיים השיא שלי הייה 40 קילו דדליפט (10 קילו בכל צעד)
SS ממש עזר בקיצור אפשר להגיד לי איפה לתקן? אני בטוח שמשהו לא נכון אפשר להגיד לי בדיוק מה זה?

בחזרה השלישי שמתי לב שהגב שלי היה ישר יותר,אני ישתדל לעשות פעם הבאה ככה

http://www.youtube.com/watch?v=RmCG4KoQYko&feature=youtu.be

הגב שלך נורא עגול, גם בחזרה השלישית. אני חושב שהמשקל כבד לך מדי ואתה צריך להוריד משם ולחזור למשקלים שנוח לך להרים. אתה לוקח מעיין תנופה כשאתה מנסה להוציא את המשקל ומאבד את מנח הגב. הוא נראה טוב בנקודת ההתחלה שלך אבל כשאתה מתחיל להרים אתה מאבד הכל.

בנוסף נראה שהמוט רחוק מדי ממך, אתה לא מפעיל את ה-לטיסימוס על מנת להצמיד אותו לגוף.

שילוב של שתי הנקודות שאמרתי ישפר מאוד את ההרמה שלך.

• פותח/ת השרשור
הגב שלך נורא עגול, גם בחזרה השלישית. אני חושב שהמשקל כבד לך מדי ואתה צריך להוריד משם ולחזור למשקלים שנוח לך להרים. אתה לוקח מעיין תנופה כשאתה מנסה להוציא את המשקל ומאבד את מנח הגב. הוא נראה טוב בנקודת ההתחלה שלך אבל כשאתה מתחיל להרים אתה מאבד הכל.

בנוסף נראה שהמוט רחוק מדי ממך, אתה לא מפעיל את ה-לטיסימוס על מנת להצמיד אותו לגוף.

שילוב של שתי הנקודות שאמרתי ישפר מאוד את ההרמה שלך.
ד

תודה על העזרה

באימון הבא אני לא יעלה במשקל ויתאמן קצת יותר על הטכינקה

וידעתי שצריך קצת להצמיד את המוט לגוף,אבל כנראה שכחתי שהתחלתי את התרגיל המאמן אמר לי את זה דקה לפני שהתחלתי לא יודע למה לא עשיתי את זה

באימון הבא אני יצלם עוד פעם,מקווה שיצא יותר טוב

כאקט של זהירות, אני מציע לך להוריד את המשקל. חבל עליך, לתרגל טכניקה עם 80 ק"ג לא נשמע כמו רעיון טוב.
הצמדת המוט קריטית בדיוק ברגע ניתוק המשקל מהקרקע מכיוון שהמנח בו אתה נמצא (הכתפיים לא נמצאות מעל המוט) בדדליפט מביא באופן טבעי לגרירה קדימה של המשקל, כך שאתה חייב להחזיק חזק את הלטיסימוס ברגע ניתוק המשקולת.
אם טרם קראת את הספר של ריפטו, אני מציע לך לקרוא בו את החלק אודות דדליפט כדי לוודא שאתה מכיר את כל הדגשים.

ושוב - תוריד משקל, תגרום לטכניקה להיות מושלמת, ואז תעלה בחזרה. לא בושה להרים 40, 50 ק"ג.

• פותח/ת השרשור
כאקט של זהירות, אני מציע לך להוריד את המשקל. חבל עליך, לתרגל טכניקה עם 80 ק"ג לא נשמע כמו רעיון טוב.
הצמדת המוט קריטית בדיוק ברגע ניתוק המשקל מהקרקע מכיוון שהמנח בו אתה נמצא (הכתפיים לא נמצאות מעל המוט) בדדליפט מביא באופן טבעי לגרירה קדימה של המשקל, כך שאתה חייב להחזיק חזק את הלטיסימוס ברגע ניתוק המשקולת.
אם טרם קראת את הספר של ריפטו, אני מציע לך לקרוא בו את החלק אודות דדליפט כדי לוודא שאתה מכיר את כל הדגשים.

ושוב - תוריד משקל, תגרום לטכניקה להיות מושלמת, ואז תעלה בחזרה. לא בושה להרים 40, 50 ק"ג.

זה בסדר להוריד משקל בSS?

ונגיד אני יתרגל טכניקה אם 60-50 קילו ואני יעשה אותה מושלם
אז לעלות חזרה ל80? או לעלות מאימון לאימון שוב?

זה בסדר להוריד משקל בSS?

עזוב אותך SS או לא SS, דבר אחד אני יכול להגיד לך בוודאות:
זה לא בסדר לבצע תרגיל ולפגוע בעצמך. תהיה הגיוני.
אין טעם לבצע תרגיל לא טוב.
אני מציע לך לתרגל טכניקה עם 50 לכל היותר, למרות שיהיו כאלה שיגידו לך אחרת.
אני אישית תרגלתי טכניקה עם 40 קילו, כי מה זה כבר משנה - זה כולה תרגול טכניקה. יש מספיק זמן אחר כך להעלות משקלים.

תעלה מאימון לאימון שוב מכיוון שיש סיכוי שעד עכשיו עבדת לא נכון בכל המשקלים.
לא נורא, זה כולה עיקוב קל.

• פותח/ת השרשור
עזוב אותך SS או לא SS, דבר אחד אני יכול להגיד לך בוודאות:
זה לא בסדר לבצע תרגיל ולפגוע בעצמך. תהיה הגיוני.
אין טעם לבצע תרגיל לא טוב.
אני מציע לך לתרגל טכניקה עם 50 לכל היותר, למרות שיהיו כאלה שיגידו לך אחרת.
אני אישית תרגלתי טכניקה עם 40 קילו, כי מה זה כבר משנה - זה כולה תרגול טכניקה. יש מספיק זמן אחר כך להעלות משקלים.

תעלה מאימון לאימון שוב מכיוון שיש סיכוי שעד עכשיו עבדת לא נכון בכל המשקלים.
לא נורא, זה כולה עיקוב קל.

ברור שאתה צודק,יש לי ביום שלישי דדליפט אני יתרגל אותו 50קילו כי זה היה די קל
ואחרזה שאני יעשה את התרגיל טוב אני יעלה חזרה כל אימון? 5 או 7.5 קילו?

הדדליפט נוראי
הגב עגול אתה לא נכנס לסט אפ
אתה תלוש את המוט עם הידיים במקום לדחוף עם הרגליים ולסיים את המשיכה עם הגב

ברור שאתה צודק,יש לי ביום שלישי דדליפט אני יתרגל אותו 50קילו כי זה היה די קל
ואחרזה שאני יעשה את התרגיל טוב אני יעלה חזרה כל אימון? 5 או 7.5 קילו?

כן, לפי תוכנית האימונים ותהיה עדין מאוד עם שינוי המשקל, כי כפי ששמת לב - עד עכשיו הוספת משקלים מבלי לשים לב שהסגנון שלך לא טוב, שלא יקרה לך שוב.

Back
למעלה תחתית