הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בשורש כף היד

תרנגול זועם

משתמש מתחיל
104
1
נק' מוניטין:
0
104
1
היי
לאחרונה תוך כדי אימון יש לי כאבים בשורש כף היד בייחוד בתרגילים ליד קידמית כגון מוט W וכולי.

ראיתי שיש חבישה ייחודית שמקלה על הכאבים הללו
השאלה אם אני חובש את המקום עם תחבושת אלסטית, זה יהיה יעיל לא פחות?

אין לי כסף מיותר לרכוש משהו ייעודי.
תודה

גם לי היה דבר כזה במפרק, בגלל המוט W המזורגג, תתרחק ממנו!
לא חושב שתחבושת אליסטית תעזור, אבל אתה יכול לקנות רצועות RDX [כמו שאני קניתי] עלה לי 6 או 10$ כולל משלוח, תוך פחות משבוע היה בתיבה.

• פותח/ת השרשור
מה רע במוט W ?
האם בגלל הצורה הוא בעייתי, או שבכלל לבצע תרגילי יד קידמית עם מוט בעמידה זה לא כדאי?

לא חושב שתחבושת אליסטית תעזור, אבל אתה יכול לקנות רצועות RDX [כמו שאני קניתי] עלה לי 6 או 10$ כולל משלוח, תוך פחות משבוע היה בתיבה.

היי, אודה לך אם תפנה אותי בפרטי להיכן קנית את המוצר.

היי אודה לך אם תפנה אותי בפרטי, מהיכן נרכש המוצר

שמע , תפוס מרחק מהמוט המזדיין הזה , לי גם היו תכאבים האלה וזה מציק רצח לתקופה ארוכה מאוד.
למה זה קורה? זה פשוט , מבנה אנטומי של היד שלך לא הולך ביחד עם הזווית של המוט W וגם לא עם מוט ישר , ששם זה עוד יותר גרוע , נזק יכול להיות מסט שני כבר כמו שהיה לי.
אם אתה לחוץ רצח לעבוד איתו , תעבוד על משקלים יותר נמוכים בקצב איטי יותר ואל תגיע לכשל בסטים ( זה מה שאני עושה עכשו ובאמת אין לי כאבים).

גם לי היו כאבים בלתי מוסברים ביד אומנם לא בכף יד אבל עדיין,מציע לך לחליף את היד קידמית בW לדאבלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית