הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה| חדש פה בפורום ולא יודע מאיפה להתחיל

GoblinFever

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
שלום לכולם :]
אני חדש פה בפורום ושמח שמצאתי פורום רציני העוסק בכושר

אז ככה לפני הצבא הייתי מתאמן במכון הכל היה טוב ויפה עד הגיוס (התגייסתי לנח''ל)
למרות שהייתי בשירות קרבי בכל קו שתפסתי תפחתי עוד קצת ועוד קצת והאימונים לאט לאט נזנחו גם הם
בקרוב אני משתחרר ואני הולך לחזור להתאמן בפול פאוור. התיכנון שלי בשבוע הבא כבר להירשם למכון
בפורום שמתי לב שיש מלא תוכניות ומלא תפריטים ופשוט אין לי מושג מאיפה להתחיל 😲
המטרה שלי כרגע היא לעשות חיטוב(למרות ש-% המסת שריר הוא נמוך אני עדיין רוצה לעשות חיטוב כיוון שגדלה לי קרס קטנה שמציקה לי!)

קצת נתונים:
בן:21
גובה: 169
משקל : 62.5

אשמח לקבל ייעוץ :]

אין לך מה לחטב , זה סתם יהיה בזבוז זמן . הנתונים שלך רזים . אתה יכול להתחיל מאסה מבוקרת לצבור עלייך יותר בשר ואז לחטב , זה לא יבזבז לך זמן וגם תירא טוב ולא חולה.
אני ממליץ לך לקחת תפריט למאסה לאנשים ששוקלים 60-65 קילו

👋
ראשית הייתי ממליץ לך להעלות תמונה להערכת אחוזי שומן לבדוק האם יש לך אחוז שומן גבוה אם לא אין לך טעם להתחיל חיטוב
אם אתה בכל זאת מתעקש הייתי ממליץ לך בתור התחלה לקחת תכנית fbw מהפורטל לחיטוב עם תפריט תזונה מתאים ולצאת לדרך

למרות שלפי דעתי אתה צריך ללכת על תכנית עלייה במסה עם הנתונים שלך

• פותח/ת השרשור
צריך 10 הודעות בשביל לפרסם חח זה לא נותן לי

• פותח/ת השרשור
נערך לאחרונה:
התמונה מצונזרת אל תעלה לשרת של siz , תעלה לשרת אחר או שתעלה ישירות לפה

אחי אין לך מה לחטב... תתחיל אימונים מסודרים, תעשה מסה כמו שאנשים אמרו פה והכל יהיה טוב.

• פותח/ת השרשור
אחי אין לך מה לחטב... תתחיל אימונים מסודרים, תעשה מסה כמו שאנשים אמרו פה והכל יהיה טוב.
אוקיי איזה אימון עדיף SS או FBW? ומתי אני צריך לעבור תוכנית לAB?

SS. מי אמר ששבאיזשהו שלב אתה צריך לעבור ל-AB? אתה יכול להיות עם 200 ק"ג סקוואט ודדליפט ועדיין לעשות תכניות כוח כמו גלן פנדליי או סמולוב.

אוקיי איזה אימון עדיף SS או FBW? ומתי אני צריך לעבור תוכנית לAB?

הרוב יגידו לך ש ss עדיף אבל אני לא עושה דדליפט, ובגדול אתה לא חייב לעשות fbw לפני ab פשוט תיבחר מה שיותר נוח לך.

• פותח/ת השרשור
SS. מי אמר ששבאיזשהו שלב אתה צריך לעבור ל-AB? אתה יכול להיות עם 200 ק"ג סקוואט ודדליפט ועדיין לעשות תכניות כוח כמו גלן פנדליי או סמולוב.

לפני הצבא הייתי עושה AB והרגשתי ממש טוב עם התוכנית הזאת

לפני הצבא הייתי עושה AB והרגשתי ממש טוב עם התוכנית הזאת
אז מה? אני מרגיש ממש טוב עם לשבת לראות טלוויזיה, אם זה עוזר או מפתח אותי בדרך כלשהיא? אולי, רוב הסיכויים שלא.

• פותח/ת השרשור
אז מה? אני מרגיש ממש טוב עם לשבת לראות טלוויזיה, אם זה עוזר או מפתח אותי בדרך כלשהיא? אולי, רוב הסיכויים שלא.

אוקיי לפי התגובה הזאתי אני משער שמומלץ SS?

• פותח/ת השרשור
מעולה :].
ישלך איזה תפריט טוב למסה להמליץ עליו?

Back
למעלה תחתית