הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע נו אקספלוד וסלמס

דל שומן

משתמש מתחיל
18
0
נק' מוניטין:
0
18
0
הייתי רוצה לקבל מידע לגבי שני המוצרים האלו למה הם גורמים ובעיקר איך יש לצרוך אותם

גורמים בעיקר לחור בכיס, אם אתה צריך פוש פסיכולוגי ויש לך כסף מיותר, תהנה.
לגבי הצריכה הכל רשום על הקופסה.

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אני מבין שהדעות חלוקות אך עדיין אף אחד לא ענה על השאלות שלי, לכן אני אבאר אותן:
1.מה מתיימר כל אחד מן המוצרים לעשות.
2.כיצד יש לצרוך? אימון\ללא אימון כמה ומתי,אני יודע שכתוב על האריזה אך מנסיון מה שמומלץ על האריזה לא תמיד משקף את הצורך של הגוף (מן גימיק שיווקי, עיין ערך אבקות חלבון).
חוץ מזה תודה רבה על המידע הרב שיש באתר ועל תמיכתכם.

אוקיי, אני מבין שהדעות חלוקות אך עדיין אף אחד לא ענה על השאלות שלי, לכן אני אבאר אותן:
1.מה מתיימר כל אחד מן המוצרים לעשות.
2.כיצד יש לצרוך? אימון\ללא אימון כמה ומתי,אני יודע שכתוב על האריזה אך מנסיון מה שמומלץ על האריזה לא תמיד משקף את הצורך של הגוף (מן גימיק שיווקי, עיין ערך אבקות חלבון).
חוץ מזה תודה רבה על המידע הרב שיש באתר ועל תמיכתכם.
מה גימיק באבקת חלבון?

מה גימיק באבקת חלבון?
זה לא באמת מנפח כמו שכולם אומרים:P
בקשר לשאלה, יש כאלו שאומרים שזה נתן להם BOOST מסוים באימונים ולאחר מספר פעמים כבר הגוף התרגל ולא הרגישו כלום ויש כאלו שגם בפעמים הראשונות לא הרגישו כלום. אם אתה רוצה לקנות משהו הייתי הולך על קריאטין מונו וא.חלבון(אם חסר חלבון בתזונה) ובשיבל הBOOST באימון קח קפאין.

• פותח/ת השרשור
מה גימיק באבקת חלבון?
הגימיק השיווקי שהמנה המומלצת ביום היא מטורפת משהו כמו 3 פעמים ביום או לדוגמא בפרפקט 3000 המנה המומלצת היא 12 סקופים זה מוגזםםםם לכן אני רוצה לדעת מה המנה המומלצת מכל מוצר נו אקספלוד וסלמס?

הגימיק השיווקי שהמנה המומלצת ביום היא מטורפת משהו כמו 3 פעמים ביום או לדוגמא בפרפקט 3000 המנה המומלצת היא 12 סקופים זה מוגזםםםם לכן אני רוצה לדעת מה המנה המומלצת מכל מוצר נו אקספלוד וסלמס?
בכל אבקת חלבון רשום 1-3 מנות ביום, באף אחת מהן שראיתי לפחות אל היה רשום 3.

קודם כל, יש שם את המרכיבים של כל דבר... תבדוק מה כל רכיב נותן לך. למשל בנו אקספלוד יש ארג'נין שאני יודע מנסיון שבכמויות הנכונות נותן לך בוסט רציני כשהוא בא בתוספת קריאטין. השאלה אם יש שם מספיק מזה...

פרט לזה לאנשים פה יש נסיון, כמו שאתה רואה הם לא בדיוק קטנים ורזים. תקשיב לעצות. אני אישית לוקח קריאטין של אוטימייט נאטרישן שזה ה crea max (קריאטין+גלוטמין+טאורין) וזה מוצר מדהים. קודם כל תתחיל מתזונה נכונה, במשך לפחות חודשיים תבדוק איך הגוף מגיב לאוכל "רגיל" ואיך הגוף שלך מגיב לאימונים.
אח"כ לך על בטוח אם זה גיינר וקריאטין לך איתם חודש-חודשיים. ואם בסוף התהליך לא תיהיה מרוצה תתחיל לנסות עוד דברים אבל אני לא מאמין שתתבדה. עלה והצלח...

ובמה הוא עזר לך ?

קריאטין מונו.

זה הצמיח לי שיערות על החזה!!!

מה ניראה לך?
העלה אותי במאסה הצורה רצינית גם בתקופה שהתזונה שלי הייתה על סף הנייטרלי
העלה אותי בכוח ובסך הכל בובה של דבר

ניסיתי לפניו קריאטין מונו וזה עשה לי....אמממ...בעצם...כלום [אני כניראה אחד מה 30% שהוא לא מזיז להם]

ואחריו ניסיתי את סופר פאמפ שחוץ מאימונים מטורפים לא העלה אותי במאסה בצורה ששוה התייחסות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית