שאלה חשובה בנוגע לחיטוב דל פחמימות

• פותח/ת השרשור ta31
  • פורסם בתאריך

ta31

משתמש פעיל
316
4
נק' מוניטין:
-20
316
4
קראתי ת'מאמר הזה http://www.***********/showthread.php?t=3319911
עכשיו הוא אומר לי להוריד 68 קלוריות על כל מסת שומן ממשקל גופי ובדקתי שהשומן במשקל גוף שלי זה 9.45
אז עשיתי 68 כפול 9.45 ויצא לי 642.6 והBMR שלי זה 1668 אז אני צריך לאכול רק 1025.4 קלוריות ביום?!

קראתי ת'מאמר הזה http://www.***********/showthread.php?t=3319911
עכשיו הוא אומר לי להוריד 68 קלוריות על כל מסת שומן ממשקל גופי ובדקתי שהשומן במשקל גוף שלי זה 9.45
אז עשיתי 68 כפול 9.45 ויצא לי 642.6 והBMR שלי זה 1668 אז אני צריך לאכול רק 1025.4 קלוריות ביום?!
אתה פספסת את החלק שאתה עושה פעילויות כמו להתקלח לאכול לרוץ להתאמן וכו' זה לא שאתה ישן כל היום ולא זז...
כלומר אתה מכפיל את הBMR שלך ב1.2(עורך חיים יושבני) ובנוסף אתה מוסיף את הקלוריות מהאימון שלך ככה שאתה עושה 1668*1.2=2001 ומזה אתה מוריד 642.6קלוריות

• פותח/ת השרשור
אתה פספסת את החלק שאתה עושה פעילויות כמו להתקלח לאכול לרוץ להתאמן וכו' זה לא שאתה ישן כל היום ולא זז...
כלומר אתה מכפיל את הBMR שלך ב1.2(עורך חיים יושבני) ובנוסף אתה מוסיף את הקלוריות מהאימון שלך ככה שאתה עושה 1668*1.2=2001 ומזה אתה מוריד 642.6קלוריות
תודה רבה לך!!!!!
עריכה: כמה פחמימות וחלבונים אתה ממליץ לאכול בחיטוב דל פחמימות?
חשבתי ואני צריך להגיע ל204 גרם שומן
איך אני מגיע ל204 גרם שומן?! זה מלא..

נערך לאחרונה:
ביצים , גבינות שמנות , בשר אדום , אגוזים , קוקוס אבוקדו .
בקשר לפחמימות כמה שפחות יותר טוב אם אתה שורד את זה...

תודה רבה לך!!!!!
עריכה: כמה פחמימות וחלבונים אתה ממליץ לאכול בחיטוב דל פחמימות?
חשבתי ואני צריך להגיע ל204 גרם שומן
איך אני מגיע ל204 גרם שומן?! זה מלא..

למה אתה צריך להגיע ל200 גרם שומן??אתה רציני,מה אתה שוקל 300 קילו
צריכת חלבון מומלצת בזמן חיטוב היא 1.5-2 ג"
שומן לעומת זאות ממליצים במאמר להגיע ל0.8-1 ג" פ"ר קילו גוף

• פותח/ת השרשור
למה אתה צריך להגיע ל200 גרם שומן??אתה רציני,מה אתה שוקל 300 קילו
צריכת חלבון מומלצת בזמן חיטוב היא 1.5-2 ג"
שומן לעומת זאות ממליצים במאמר להגיע ל0.8-1 ג" פ"ר קילו גוף

זה חיטוב דל פחמימות..
אני שוקל63
גובה 170
15% שומן..

ביצים , גבינות שמנות , בשר אדום , אגוזים , קוקוס אבוקדו .
בקשר לפחמימות כמה שפחות יותר טוב אם אתה שורד את זה...
אומרים אבל שחייבים מינימום 50 גרם פחמימות בשביל לשמור על המסת שריר לא?

זה חיטוב דל פחמימות..
אני שוקל63
גובה 170
15% שומן..

אתה שוקל 63 קילו,עושה חיטוב,אוכל 1800קלוריות רק של שומן פלוס כמובן חלבון,וכו??
אם אתה שוקל 63 קילו אין מצ בעולם שהBMR שלך הוא מעל 1800,ורק משומן אתה כבר משיג את הקלוריות.
אחי אתה צורך מעל התחזוקה,עדיין לא הבנתי מה אתה עושה בדיוק..

• פותח/ת השרשור
Bmr שלי הוא 1668

אני מכפיל את זה ב1.2 זה יוצא 2001.6 .. ואני אוכל הרבה פחות..

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מ-י-ת-ו-ס !~!
ת-ו-ד-ה!
אז איך זה הגיוני שיש אנשים שיורדים במשקל וגם מלא בשרירים ונהיים מקלות ויש כאלה שיורדים במשקל ונשאר שרירים.. מה הם עשו שהאלה לא? סורי על החפירות.

ת-ו-ד-ה!
אז איך זה הגיוני שיש אנשים שיורדים במשקל וגם מלא בשרירים ונהיים מקלות ויש כאלה שיורדים במשקל ונשאר שרירים.. מה הם עשו שהאלה לא? סורי על החפירות.
יש הרבה אפשריות בחיטוב לא חייבים רק דל פחמימה חוץ מזה זה עניין של גנטיקה

• פותח/ת השרשור
יש הרבה אפשריות בחיטוב לא חייבים רק דל פחמימה חוץ מזה זה עניין של גנטיקה
זה עניין של גנטיקה אם הוא עושה חיטוב ומוריד הרבה שומן וקצת שרירים או אם הוא עושה חיטוב ומוריד את כל השומן והשרירים?

זה עניין של גנטיקה אם הוא עושה חיטוב ומוריד הרבה שומן וקצת שרירים או אם הוא עושה חיטוב ומוריד את כל השומן והשרירים?
יש הרבה משפעים ...גנטיקה זה אחד מהם

• פותח/ת השרשור
יש הרבה משפעים ...גנטיקה זה אחד מהם
אז מזה שווה לעשות חיטוב..
אתה בהתחלה עושה מסה עולה בשרירים נהיה סוס עם נגיד 15% שומן ואז אתה עושה חיטוב אתה ניהיה 9% שומן אבל לא כ''כ שרירי..😛
אם הבנתי נכון..

אז מזה שווה לעשות חיטוב..
אתה בהתחלה עושה מסה עולה בשרירים נהיה סוס עם נגיד 15% שומן ואז אתה עושה חיטוב אתה ניהיה 9% שומן אבל לא כ''כ שרירי..😛
אם הבנתי נכון..
בקצרה זה הולך ככה , נגיד המצב ההתחלתי שלך הוא 60 קילו ו 10 אחוז שומן
עשית מסה אחרי 3-4 חודש הגעת ל80 קילו נגיד עם 17 אחוז שומן , לאחר מכן אתה מתחיל חיטוב ותוך 3-4 חודש אתה מוריד את המשקל שלך ל65 קילו ו10 אחוז שומן
ייצא שהרווחת 5 קילו שריר בחצי שנה-7 חודש נגיד , שזה סביר-מכובד ! תבין גוף טוב אתה לא מקבל אחרי חודשיים , זאת סבלנות+עבודה קשה !

• פותח/ת השרשור
בקצרה זה הולך ככה , נגיד המצב ההתחלתי שלך הוא 60 קילו ו 10 אחוז שומן
עשית מסה אחרי 3-4 חודש הגעת ל80 קילו נגיד עם 17 אחוז שומן , לאחר מכן אתה מתחיל חיטוב ותוך 3-4 חודש אתה מוריד את המשקל שלך ל65 קילו ו10 אחוז שומן
ייצא שהרווחת 5 קילו שריר בחצי שנה-7 חודש נגיד , שזה סביר-מכובד ! תבין גוף טוב אתה לא מקבל אחרי חודשיים , זאת סבלנות+עבודה קשה !
אהההההההההה הבנתייי אז בגלל זה יש כאלה שמתאמנים מלא מלא שנים.. חשבתי שפשוט עושים מסה ואז חיטוב וזהו יש לך ת'גוף שאתה רוצה:P
הבנתי עכשיו שזה יותר מורכב=]!
שאלה: לא משנה באיזה דרך הוא מוריד במשקל שריר חייב להישמר ??
שהוא לא יגיע שוב למשקל 60 עם 10% שומן.. מבין אחי?
תודה רבה לכם עזרתם לי מאוד!

ברור שהוא חייב לעשות חיטוב איכותי , מי שיעשה חיטוב עם גירעון של 17273 קלוריות ויירד כל שבוע 3 קילו ישרוף את השריר שלו וייאבד אותו , אבל מי שיעשה חיטוב וטוב by the book לא ישרוף הרבה שריר בכלל .

אם בכלל ישרוף משהן

• פותח/ת השרשור
ברור שהוא חייב לעשות חיטוב איכותי , מי שיעשה חיטוב עם גירעון של 17273 קלוריות ויירד כל שבוע 3 קילו ישרוף את השריר שלו וייאבד אותו , אבל מי שיעשה חיטוב וטוב by the book לא ישרוף הרבה שריר בכלל
אם בכלל ישרוף משהן
הבנתי,אז לא כל כך משנה מה הוא יאכל העיקר שיהיה בגירעון קלורי נורמלי?
ואם הבן אדם עושה ריצות? אז הוא צריך לאכול יותר או לא?
כי אם כן אז הוא מחזיר תקלוריות שהוא שרף בריצה..
תודה רבה על התשובות הרציניות!נגמרו לי השאלות סוף סוף:)

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית