הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קנייה קבוצתית של ציוד פאוורליפטינג

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז אני מאוד מעוניין להוציא הזמנה מhouseofpain השבוע או שבוע הבא , חשבתי אם יש פה מעוניינים להשתתף בהזמנה נתקזז דמי משלוח וכדומה
מי שרוצה להשתתף שירשום פה מה הוא רוצה ושיבדוק כמה עולה המוצר באתר , אפשרי לשלוח לי בפייפאל
בגדול האתר מוכר כמעט הכל:
אמוניה
חגורות
רצועות לידיים/ברכיים
ציוד כמו מגנזיום וכאלה

• פותח/ת השרשור
אממ אני לא ממש זוכר, נדמה לי ששילמו לי בהתחלה מחיר רגיל של המוצרים והמשלוח, ואז כשהייתי צריך לשלם מכס(במידה והייתי צריך) אמרתי כמה יצא הסכום של המכס ועד שלא שילמו אותו לא שלחתי את המוצרים.
יחד עם המכס שילמו על המשלוח הפנימי בארץ גם!
אה סבבה תודה אאמץ זאת

אני בפנים, אני צריך חגורה, רצועות ידיים וברכיים - יוצא 127 דולר.
תעדכן אותי לגבי איך בסוף מזמינים את זה, ולגבי האיסוף אני אקפוץ אליך לאשקלון לאסוף את זה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תעדכן אותי לגבי איך בסוף מזמינים את זה, ולגבי האיסוף אני אקפוץ אליך לאשקלון לאסוף את זה.
בכיף ! תבדוק איזה דגמים אתה לוקח.

• פותח/ת השרשור
סבבה מאור קיבלתי , אני צריך לעשות רשימה מסודרת וככה לבדוק כמה כל אחד יצטרך לשים רק עם משלוח
על המכס נשלם רק אחרי שיגיע המשלוח

אפשר לקנות אמוניה ליטר ב55 ש''ח בחנות תעשייתית! אני קניתי לקבוצה. המאמן אמר שזה יספיק לאיזה 20 שנה! 😛

ואז אתה נכנס לרשימות של כל הסוכניות כטרוריסט שמכין פצצות בבית LOL
סתם בצחוק בכמות כזו קטנה אתה לא עולה בדוחות

דני יש מצב שאני אצטרף עם חולצה תגיד לי כמה המשלוח יוצא לכל אחד ולפני שאתה מזמין אני אגיד לך אם אני רוצה בסוף תודה

• פותח/ת השרשור

דני יש מצב שאני אצטרף עם חולצה תגיד לי כמה המשלוח יוצא לכל אחד ולפני שאתה מזמין אני אגיד לך אם אני רוצה בסוף תודה
סבבה אני ידבר איתך כבר במייל רן.

אני רוצה להזמין סינגלט לתחרות,אבל איך אני בדיוק מקבל את המשלוח ממך?כאילו אתה מקבל את כל המוצרים נכון?ומה הלאה?

אתה לא חייב לסוע לתל אביב בישביל להפגש עם כולם, מה גם שקשה לי להאמין שלכולם יהיה נוח לבוא באותו היום ובאותה השעה.
תראה פוסט של הזמנה שעשינו פעם, כולם שילמו כולל משלוח בארץ(20 שקל בערך) וכשקיבלתי הכל שלחתי לכולם את המוצרים בכל רחבי הארץ, מאוד פשוט!
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=16311&highlight=%E7%E2%E5%F8%E5%FA

בנוגע לנושא, אני כנראה מעוניין בסינגלט, אני אבחר השבוע מה אני רוצה בדיוק, סבבה?
אני מאשדוד, תודיע לי איפה אתה גר בדיוק ואבדוק אם זה שווה נסיעה או שאולי כדאי פשוט לשלם על משלוח בדואר.
תודה!😃

אוקי כולם ועוד מי שיצטרף בעתיד אולי , חשבתי שהדרך הכי נוחה לאסוף את התשלומים הוא פשוט שכל אחד ישלח מזומן במעטפה לכתובת שלי עם השם שלו , ומה הוא רוצה בדיוק , וככה הכל יהיה הכי מסודר מה דעתכם ?

• פותח/ת השרשור
סבבה וויבריל רשמתי ! כל מי שמזמין יכול בינתיים לרשום לי מה הוא רוצה אני עושה רשימה מסודרת !
בקשר לעמלה ויבריל בדיוק באתי לשאול אותך על זה אז תעדכן אותי 😃
אגב שאלה מישהו יודע משהו כמו שאם אני חייל סדיר אז אני פטור מלשלם מכס?

בולשיט, ההזמנה של החגורות נעשתה תוך כדי השירות שלי בצבא, שילמנו כמו גדולים!

אני רוצה את הסינגלט שVIBRYLL מזמין,אני רק צריך לדעת כמה זה יוצא כולל משלוח שאני ידע כמה כסף לשלוח.
ואגב VIBRYLL איך בדיוק שלחתה לכולם בדואר?כאילו הם שילמו גם על משלוח בדואר ישראל+המשלוח והחבילה שקנו ?

• פותח/ת השרשור
אני רוצה את הסינגלט שVIBRYLL מזמין,אני רק צריך לדעת כמה זה יוצא כולל משלוח שאני ידע כמה כסף לשלוח.
ואגב VIBRYLL איך בדיוק שלחתה לכולם בדואר?כאילו הם שילמו גם על משלוח בדואר ישראל+המשלוח והחבילה שקנו ?
כן המשלוח בדואר ישראל זה בנפרד ועולה 25 שקלים בגוביינא אשר מגיע תוך יומיים בדרך כלל
בקשר לסינגלט אני צריך לחשב כמה מזמינים איתנו בטוח ואני יחזיר לכם תשובה
תאמינו בסביבות ה6-7 אנשים כרגע אם כולם באמת יכנסו

סבבה וויבריל רשמתי ! כל מי שמזמין יכול בינתיים לרשום לי מה הוא רוצה אני עושה רשימה מסודרת !
בקשר לעמלה ויבריל בדיוק באתי לשאול אותך על זה אז תעדכן אותי 😃
אגב שאלה מישהו יודע משהו כמו שאם אני חייל סדיר אז אני פטור מלשלם מכס?
עמלת פייפאל זה 2.5 %

טוב נקווה שלא יאשקו אותנו במכס /:

אחרי שאתה מקבל הערכת מחיר סופית צור קשר אם הבן שם ותבקש ממנו שישנה את הסכום הכולל כדי שירד מהמע''מ+המכס שתצטרך לשלם.

אם לדוגמא הכסום הכולל 100 $ תבקש שהוא ירשום ב commercial invoice 75$ ואתה תשלם לא את הסכום המלא .
כשאתה עושה את זה תשלם לא ב-2 תשלומים אחת ''המזוייפת'' אחת של שאר הסכום .
ככה שאם יהיה בעיות במכס וירצו לראות חשבונית אמיתי תדפיס את הפיקטיבית .
אם אתה מסתבך דבר איתי .

עמלת פייפאל זה 2.5 %

אחרי שאתה מקבל הערכת מחיר סופית צור קשר אם הבן שם ותבקש ממנו שישנה את הסכום הכולל כדי שירד מהמע''מ+המכס שתצטרך לשלם.

אם לדוגמא הכסום הכולל 100 $ תבקש שהוא ירשום ב commercial invoice 75$ ואתה תשלם לא את הסכום המלא .
כשאתה עושה את זה תשלם לא ב-2 תשלומים אחת ''המזוייפת'' אחת של שאר הסכום .
ככה שאם יהיה בעיות במכס וירצו לראות חשבונית אמיתי תדפיס את הפיקטיבית .
אם אתה מסתבך דבר איתי .

שמע, הוא לא מזמין מסך לאייפון או איזה משהו מאיביי ב-100 דולר, הוא מזמין רשימה של ציוד פאוורליפטינג שעולה הרבה יותר מ-100$!
החבר'ה במכס גם לא מפגרים שיחשבו שיש בכלל סיכוי שהגיעה אליהם חבילה במשקל של כמה קילוגרמים שרק המשלוח שלה, ללא המוצרים, עולה רוב הסיכויים יותר מהסכום הכולל שהמוכר יזייף על הקבלה!😃

בקשר לתשלום.
מחכים בהתחלה שהרשימה תיהיה סופית כדי שנדע כמה מזמינים יש, על מנת לחלק את סכום המשלוח בין כולם.
משלמים למי שמארגן את ההזמנה את מחיר המוצרים שאתם רוצים+משלוח שיצא לבן אדם.
כשמגיע המשלוח ויש מכס(במידה ויש), משלמים את המכס שיחולק בין כולם וגם מחליטים איך אתם רוצים לקבל את מה שהזמנתם.
אם אתם רוצים את זה בדואר, תשלמו על המשלוח(הפנימי, מן הסתם) בייחד עם המכס, או כבר מראש בייחד עם ההזמנה בהתחלה, איך שנוח לכם.
כל דרך אחרת-פגישה/איסוף עצמי תסגרו כבר עם מארגן ההזמנה לבד.
כשהחבילה תגיע ותצטרכו לשלם מכס ומשלוח, תשתדלו לעשות זאת כמה שיותר מהר כדי שהמארגן לא ירוץ 100 פעם לדואר בישביל לשלוח לכל אחד בנפרד!
צריך שתיהיה רשימה מסודרת שבה כולם סגורים על משלוח\איסוף+שילמו מכס אם צריך, שהמארגן ילך לדואר פעם אחת וישלח לכולם את הפריטים.

זה לא שחור לבן, פשוט ככה אני בזמנו ערכתי את ההזמנה של החגורות פה בפורום וזה עבד יופי והכל הסתדר בצורה נוחה מאוד!
למי שיש רעיון יצירתי יותר לביצוע ההזמנה, מוזמן לשתף!
שיהיה יום טוב!😃

• פותח/ת השרשור
שמע, הוא לא מזמין מסך לאייפון או איזה משהו מאיביי ב-100 דולר, הוא מזמין רשימה של ציוד פאוורליפטינג שעולה הרבה יותר מ-100$!
החבר'ה במכס גם לא מפגרים שיחשבו שיש בכלל סיכוי שהגיעה אליהם חבילה במשקל של כמה קילוגרמים שרק המשלוח שלה, ללא המוצרים, עולה רוב הסיכויים יותר מהסכום הכולל שהמוכר יזייף על הקבלה!😃

בקשר לתשלום.
מחכים בהתחלה שהרשימה תיהיה סופית כדי שנדע כמה מזמינים יש, על מנת לחלק את סכום המשלוח בין כולם.
משלמים למי שמארגן את ההזמנה את מחיר המוצרים שאתם רוצים+משלוח שיצא לבן אדם.
כשמגיע המשלוח ויש מכס(במידה ויש), משלמים את המכס שיחולק בין כולם וגם מחליטים איך אתם רוצים לקבל את מה שהזמנתם.
אם אתם רוצים את זה בדואר, תשלמו על המשלוח(הפנימי, מן הסתם) בייחד עם המכס, או כבר מראש בייחד עם ההזמנה בהתחלה, איך שנוח לכם.
כל דרך אחרת-פגישה/איסוף עצמי תסגרו כבר עם מארגן ההזמנה לבד.
כשהחבילה תגיע ותצטרכו לשלם מכס ומשלוח, תשתדלו לעשות זאת כמה שיותר מהר כדי שהמארגן לא ירוץ 100 פעם לדואר בישביל לשלוח לכל אחד בנפרד!
צריך שתיהיה רשימה מסודרת שבה כולם סגורים על משלוח\איסוף+שילמו מכס אם צריך, שהמארגן ילך לדואר פעם אחת וישלח לכולם את הפריטים.

זה לא שחור לבן, פשוט ככה אני בזמנו ערכתי את ההזמנה של החגורות פה בפורום וזה עבד יופי והכל הסתדר בצורה נוחה מאוד!
למי שיש רעיון יצירתי יותר לביצוע ההזמנה, מוזמן לשתף!
שיהיה יום טוב!😃
יום טוב וויבריל!
זאת הדרך הכי הגיונית שאני רואה לנכון לעשות וככה אעשה תודה על הפירוט !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית