הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קנייה קבוצתית של ציוד פאוורליפטינג

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
טוב אז אני מאוד מעוניין להוציא הזמנה מhouseofpain השבוע או שבוע הבא , חשבתי אם יש פה מעוניינים להשתתף בהזמנה נתקזז דמי משלוח וכדומה
מי שרוצה להשתתף שירשום פה מה הוא רוצה ושיבדוק כמה עולה המוצר באתר , אפשרי לשלוח לי בפייפאל
בגדול האתר מוכר כמעט הכל:
אמוניה
חגורות
רצועות לידיים/ברכיים
ציוד כמו מגנזיום וכאלה

שמע, הוא לא מזמין מסך לאייפון או איזה משהו מאיביי ב-100 דולר, הוא מזמין רשימה של ציוד פאוורליפטינג שעולה הרבה יותר מ-100$!
החבר'ה במכס גם לא מפגרים שיחשבו שיש בכלל סיכוי שהגיעה אליהם חבילה במשקל של כמה קילוגרמים שרק המשלוח שלה, ללא המוצרים, עולה רוב הסיכויים יותר מהסכום הכולל שהמוכר יזייף על הקבלה!😃
😃

זה בסדר כבר ביצעתי את זה אם הזמנות גדולות יותר ששוקלות יותר, פשוט צריך לעשות את זה עם טאקט.
אפשר בכיף לחסוך 100$
יום טוב 😃

• פותח/ת השרשור
חברים יקרים ביום שני אני סוגר את הרשימה לפי האנשים שהגיבו והביעו רצון להשתתף ואז אני מתחיל לאסוף את הכספים !!!!!!!

• פותח/ת השרשור
הרשימה כרגע היא ( מי שהביע עניין)
Ohad
ה-דינו
Vibrill
moo
אני
Bliss
Maor
זהו אני חושב אף שכחתי מישהו מצטער שיגיב פה!
בינתיים המשלוח יוצא לכל אחד= 6 דולר (עיגלתי כמה סנטים שלא יהיו אחר כך פאקים)

כי פה מוכרים 8 מגנזיום ב11 שקל.
והדמי משלוח יוצאים יותר יקר מהמגנזיום עצמו.

כי פה מוכרים 8 מגנזיום ב11 שקל.
והדמי משלוח יוצאים יותר יקר מהמגנזיום עצמו.

אני בזמנו הזמנתי מגנזיום מ-BB, חבילה של 8 קוביות ויצא לי סה"כ פחות מ-100 שקל!
שווה ביותר, עד היום יש לי ועוד נתתי איזה 2-3!😃

• פותח/ת השרשור
טוב חברים אז היום אני סוגר את הרשימה ומחשב את החלק של כל אחד , אם למישהו יש עוד משהו להוסיף/רוצה להצטרף זה הזמן .

Moo גם ייצא .

• פותח/ת השרשור
דני יש מצב אתה מחכה עם זה קצת ?אני עוד מעט כסף ויש מצב אני מצטרף.
כמה זה לחכות עם זה ? אני לא יכול לחכות יותר מעד סוף השבוע הקרוב! יש פה אנשים שצריכים את המוצרים בדחיפות האפשרית .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית