הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין מונוהידרייט - Super Effect

אייל

משתמש פעיל
305
21
נק' מוניטין:
23
305
21
אהלן... קניתי את הקריאטין הזה ב-180 שקל מהמכון.
1.אני צריך ייעוץ איזה כמות לקחת כל יום ,ומתי להתחיל את שלב ההעמסה?על היום הראשון???
2.מתי לקחת את הקריאטין(לפני אימון/אחרי-לפני ארוחה/אחרי?)
3.האם יש איזשהי המלצה לקחת את הקריאטין מבלי להרגיש אותו ?(כי הוא מריר ואין לו טעם של הנאה נקרא לזה כך)

אני עכשיו מתחיל תוכנית אימון למסה,תפריט תזונתי של מסה...
4.הקריאטין יעזור לי להתקדם במסה ולצבור נוזלים כמו שצריך ??עד כמה ההשפעה תעזור??

מודה לכל העונים מראש 😃

1) כפית ביום לא צריך העמסה בכלל , קח כל יום 5 גרם (כפית עם בטן קטנה ) ואתה מסודר
2) ממש לא משנה מתי ! העיקר שעד סוף היום הכנסת את ה5 גרם הללו
3) תרטיב את הפה קצת , תכניס את הכפית לפה , שתה הרבה מים ותעשה כאילו אתה מצחצח שיניים ,וזהו ! לוקח בדיוק 15 שניות 😃
4)כן אתה תספח נוזלים , אתה תתחיל להרגיש שאתה מתאושש יותר טוב זאת ההשפעה, אתה תרגיש זאת לאחר 3-4 שבועות

• פותח/ת השרשור
1) כפית ביום לא צריך העמסה בכלל , קח כל יום 5 גרם (כפית עם בטן קטנה ) ואתה מסודר
2) ממש לא משנה מתי ! העיקר שעד סוף היום הכנסת את ה5 גרם הללו
3) תרטיב את הפה קצת , תכניס את הכפית לפה , שתה הרבה מים ותעשה כאילו אתה מצחצח שיניים ,וזהו ! לוקח בדיוק 15 שניות 😃
4)כן אתה תספח נוזלים , אתה תתחיל להרגיש שאתה מתאושש יותר טוב זאת ההשפעה, אתה תרגיש זאת לאחר 3-4 שבועות
תודה דני,ומה בקשר ל5-7 יום העמסה?קראתי פה ושם על זה....
ומה אתה חושב על הקריאטין של סופר אפקט??קריאטין טוב?

תודה דני,ומה בקשר ל5-7 יום העמסה?קראתי פה ושם על זה....
ומה אתה חושב על הקריאטין של סופר אפקט??קריאטין טוב?
לא צריך העמסה ! וסופר אפקט חברה טובה כנראה גם הקריאטין שלה טוב .

ישלי שאלה אם לא מפריע לך לענות... מדוע לא צריך את שלב העמסה אם כולם ממליצים עליו?
סתם בזבוז של חומר , המטרה של ההעמסה היא פשוט להרוות את הגוף מהר בחומר , ואז במקום להרגיש את ההשפעה אחרי שלוש שבועות אתה תרגיש אחרי שבוע וחצי אבל סתם בזבז הרבה חומר ואז גם צריך לעשות הפסקות , ואז אתה מאבד גם כוח , במקום פשוט לקחת כפית כל יום למשך תקופה אפילו של שנים ללא הפסקות (הוכח כבטוח) ותמיד להישאר רווי בחומר

• פותח/ת השרשור
סתם בזבוז של חומר , המטרה של ההעמסה היא פשוט להרוות את הגוף מהר בחומר , ואז במקום להרגיש את ההשפעה אחרי שלוש שבועות אתה תרגיש אחרי שבוע וחצי אבל סתם בזבז הרבה חומר ואז גם צריך לעשות הפסקות , ואז אתה מאבד גם כוח , במקום פשוט לקחת כפית כל יום למשך תקופה אפילו של שנים ללא הפסקות (הוכח כבטוח) ותמיד להישאר רווי בחומר
אם זה ההתקמצנות,אז אני לא מתקמצן על חומר 😃 בהעמסה זה 5 יום לקחת 20ג', יוצא ב5 יום 100ג', אולם בלי העמסה יצא 25ג' ,בשביל 75ג' לבכות? אגב ישלי 1ק''ג קריאטין,ככה שזה יספיק לתקופה ארוכה ואין לי בעיה בלהוציא עוד 180 שקל מהכיס ולקנות עוד אחד ...
מה אתה אומר יהיה שווה לעשות העמסה?

אם זה ההתקמצנות,אז אני לא מתקמצן על חומר 😃 בהעמסה זה 5 יום לקחת 20ג', יוצא ב5 יום 100ג', אולם בלי העמסה יצא 25ג' ,בשביל 75ג' לבכות? אגב ישלי 1ק''ג קריאטין,ככה שזה יספיק לתקופה ארוכה ואין לי בעיה בלהוציא עוד 180 שקל מהכיס ולקנות עוד אחד ...
מה אתה אומר יהיה שווה לעשות העמסה?
חד משמעית לא, כי זה פשוט מיותר.

גם כשעושים העמסת קריאטין אין צורך לעשות הפסקות. העיקרון שנמנעים מהעמסה היא רק בגלל שלחלק נכבד מהאוכלוסיה, במיוחד אלו שלא התנסו עם קריאטין מעולם, 20 גרם קריאטין ביום יכול לגרום לבעיות בבטן ולכן זה לא מומלץ. אתה יכול לקחת 20 גרם ביום למשך 5 ימים (חלק ל-4 מנות של 5 גרם) ולאחר מכן לתחזק ב 5 גרם ביום למשך כל תקופה שתרצה. תדאג לשתות המון מים בהעמסה אחרת תתייבש (4-5 ליטר מים לפחות).

אגב איזה גודל קנית ב180?
הקריאטין של סופר אפקט ב99 אחוז מהמקומות שראיתי הוא קילו , וזה גם -+ המחיר שלו באתרים השונים ככה שאני בטוח שהוא קנה של קילו , מה שיוצא אחלה מחיר

• פותח/ת השרשור
כן קניתי ב180 בחדר כושר של 1 ק''ג
ומשה,כבר השתמשתי משהו כמו כמעט חודש בקריאטין ועשיתי העמסה של 20גרם למשך 5 יום ואז 10גרם ליום... פשוט רציתי לשאול שוב ולהיות בטוח במה שאני יעשה עם החומר
אם אתה אומר לי 20גרם' אני מאמין לך,ואחרי העמסה אתה אומר לקחת 5 גרם ביום? לא 10?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית