עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני יודע אחי אבל הבעיה שלי שיש שומן שמסתיר תריבועים שאני כזה מוריד אותו למטה רואים אותם וזה מעצבן אני רוצה רק להעיף את זה.
מסכים עם משה ב 100 אחוז את חייב לעלות במסת שריר, לעשות תרגילי בטן עם יש לך שם שומן שאתה צריך למתוח אותו לדעתי תעשה תרגילים על בטן תחתונה וכמובן מה שיוביל לבטן יפה ושרירית זה אכילה נכונה ובריאה תפריט עם הרבה ירקות וכמה שפחות כל השטויות והממתקים !!
כמו שאמרו קודם תעלה במסה.אפשר בבקשה תרגילים לבטן תחתונה?לבית יותר יעזור ואני לא אוכל שטויות אל תדאג
בסדר אבל אפשר תרגילים לבטן תחתונה קודם?
אין תרגיל מסויים לבטן תחתונה מהסיבה הפשוטה שאין דבר כזה. כשאתה עובד על הבטן אז כל הבטן עובדת ולא "חלק מסויים". לכן תן עבודה על הבטן 2 עד 3 תרגילים, 8 עד 14 חזרות ל3 עד 4 ימים.בסדר אבל אפשר תרגילים לבטן תחתונה קודם?
ויש גם תרגילים שעובדים יותר על בטן תחתונה פשוט אתה לא מכיר תרגילים כאלה ותאמין לי יש לפחות 200 תרגילים שונים לבטן אם הייתה מכיר את כולם הייתה אומר אחרת !!
אני יכול לתאר לך אותו כשאתה שוכת על הרצפה ואתה מתחיל להרים את הרגליים כשהם ישרות למעלה עד שאתה מגיעה לנק שבה אתה כבר לא יכול להמשיך שזה בערך 120 מעלות מהרצפה אחריי זה אתה מוריד את הרגליים כשהם ישרות עד שאתה מגיעה לרצפה אבל אתה לא נוגע ברצפה זאת תנועה גדולה אפשר גם לעשות הרבה פעמים באורך העתק יותר קטן ! ואני לא אומר שזה ממש רק בטן תחתונה זה כל הבטן אבל זה יותר תחתונה מאשר עליונה כל הבטן עובדת אבל התחתונה עובדת יותר![]()
אני לא אומר שזה ממש רק בטן תחתונה זה כל הבטן אבל זה יותר תחתונה מאשר עליונה כל הבטן עובדת אבל התחתונה עובדת יותר