הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחוזי שומן

• פותח/ת השרשור Elad
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Elad

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
אני רוצה להוריד בסביבות ה 2 אחוזי שומן עכשיו השאלה שלי היא מה התפריט הנכון ובאיזה תדירות לשלב ארובי?
תודה

אתה 1.67 ושוקל 50 ק"ג ורוצה להוריד 2% שומן? עוד 3 ק"ג אתה בתת משקל...

• פותח/ת השרשור
אני יודע אחי אבל הבעיה שלי שיש שומן שמסתיר תריבועים שאני כזה מוריד אותו למטה רואים אותם וזה מעצבן אני רוצה רק להעיף את זה.

השומן לא הפיתרון, עלייה במסה באזור הבטן יהיה הפיתרון.
ריבועים זה פונקציה של מסה כנגד אחוז שומן, במצב הזה המסה אצלך קטנה וצריך להגדיל אותה.
לא הייתי הולך על חיטוב זה לא יעזור לך כי אף אחד לא מבטיח שהשומן שירד יהיה דווקא משם, הייתי הולך על מסה ומעלה לפחות 5-10 קילו אפילו לעשות את זה דיי נקי.

• פותח/ת השרשור
טוב זה אני לא רוצה להתחיל עכשיו. ובטוח שלא יעזור אפילו לא לנסות?

לנסות תמיד אפשר, לדעתי זה לא יהיה יעיל ויתן מצב גרוע יותר מהקיים.

מסכים עם משה ב 100 אחוז את חייב לעלות במסת שריר, לעשות תרגילי בטן עם יש לך שם שומן שאתה צריך למתוח אותו לדעתי תעשה תרגילים על בטן תחתונה וכמובן מה שיוביל לבטן יפה ושרירית זה אכילה נכונה ובריאה תפריט עם הרבה ירקות וכמה שפחות כל השטויות והממתקים !!

מסכים עם משה ב 100 אחוז את חייב לעלות במסת שריר, לעשות תרגילי בטן עם יש לך שם שומן שאתה צריך למתוח אותו לדעתי תעשה תרגילים על בטן תחתונה וכמובן מה שיוביל לבטן יפה ושרירית זה אכילה נכונה ובריאה תפריט עם הרבה ירקות וכמה שפחות כל השטויות והממתקים !!

🙌

• פותח/ת השרשור
אפשר בבקשה תרגילים לבטן תחתונה?לבית יותר יעזור ואני לא אוכל שטויות אל תדאג

אפשר בבקשה תרגילים לבטן תחתונה?לבית יותר יעזור ואני לא אוכל שטויות אל תדאג
כמו שאמרו קודם תעלה במסה.
תקרא את המדריך הבא http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=972 ותכין תפריט מתאים.
תאמץ תוכנית אימון מוכנה\ תרכיב בעצמך ונעזור לך לתקן אם צריך. אין צוריך ביותר מ3 סטים פעמיים -שלוש בשבוע, הבטן עובדת כמייצבת בתרגילים מורכבים.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
בסדר אבל אפשר תרגילים לבטן תחתונה קודם?

בסדר אבל אפשר תרגילים לבטן תחתונה קודם?
אין תרגיל מסויים לבטן תחתונה מהסיבה הפשוטה שאין דבר כזה. כשאתה עובד על הבטן אז כל הבטן עובדת ולא "חלק מסויים". לכן תן עבודה על הבטן 2 עד 3 תרגילים, 8 עד 14 חזרות ל3 עד 4 ימים.
את הריבועים העליונות רואים יותר בברור מכוון שיש "עליהם" פחות שומן ואת האחרות קשה לראות בעקבות יותר שומן. ובכדי לעשות זאת יש להוריד שומן זאת אומרת חיטוב אך במקרה שלך לא כדאי.

נכון שכל התרגילים עובדים על כל הבטן אבל זה לא נכון מה שאתה אומר כי בטח שיש בטן תחתונה ויש גם תרגילים שעובדים יותר על בטן תחתונה פשוט אתה לא מכיר תרגילים כאלה ותאמין לי יש לפחות 200 תרגילים שונים לבטן אם הייתה מכיר את כולם הייתה אומר אחרת !!

ויש גם תרגילים שעובדים יותר על בטן תחתונה פשוט אתה לא מכיר תרגילים כאלה ותאמין לי יש לפחות 200 תרגילים שונים לבטן אם הייתה מכיר את כולם הייתה אומר אחרת !!

אפשר רק תרגיל אחד שהוא לבטן חתחונה לא 200 רק אחד ?

תודה מראש!!

moz-screenshot.jpg
אני יכול לתאר לך אותו כשאתה שוכת על הרצפה ואתה מתחיל להרים את הרגליים כשהם ישרות למעלה עד שאתה מגיעה לנק שבה אתה כבר לא יכול להמשיך שזה בערך 120 מעלות מהרצפה אחריי זה אתה מוריד את הרגליים כשהם ישרות עד שאתה מגיעה לרצפה אבל אתה לא נוגע ברצפה זאת תנועה גדולה אפשר גם לעשות הרבה פעמים באורך העתק יותר קטן ! ואני לא אומר שזה ממש רק בטן תחתונה זה כל הבטן אבל זה יותר תחתונה מאשר עליונה כל הבטן עובדת אבל התחתונה עובדת יותר

moz-screenshot.jpg
אני יכול לתאר לך אותו כשאתה שוכת על הרצפה ואתה מתחיל להרים את הרגליים כשהם ישרות למעלה עד שאתה מגיעה לנק שבה אתה כבר לא יכול להמשיך שזה בערך 120 מעלות מהרצפה אחריי זה אתה מוריד את הרגליים כשהם ישרות עד שאתה מגיעה לרצפה אבל אתה לא נוגע ברצפה זאת תנועה גדולה אפשר גם לעשות הרבה פעמים באורך העתק יותר קטן ! ואני לא אומר שזה ממש רק בטן תחתונה זה כל הבטן אבל זה יותר תחתונה מאשר עליונה כל הבטן עובדת אבל התחתונה עובדת יותר

על מה אתה מתבסס שאתה אומר:

אני לא אומר שזה ממש רק בטן תחתונה זה כל הבטן אבל זה יותר תחתונה מאשר עליונה כל הבטן עובדת אבל התחתונה עובדת יותר

?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית