הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה אחרי SS

RubricalTwo

משתמש מתחיל
139
0
נק' מוניטין:
-20
139
0
אני רוצה לעשות חיטוב מה הדיאטה המושלמת בעינכם אחרי SS?

וגם קצת השקעתי בזה מחשבה אני התנפחתי מלא ועכשיו יש לי נפח יפה ואני לא רוצה להפוך לטנק מרכבה מספיק לי הנפח שלי איך אפשר להמשיך מפה בחדר כושר?

חוץ מזה אם אני מחליט להחליף ספורט (האמתי חשבתי על טריאטלונים מה דעתכם) איך אני יכול לשלב את זה בחדר כושר כי אני לא מעוניין להזניח את החדר כושר.

תודה רבה לעונים.

כל מה שנותר לך עכשיו לעשות זה להוריד את השומן ולראות כמה מסת שריר יש עליך באמת. בגדול אין דיאטה מושלמת כי כל אחד והגוף שלו. יש אנשים שמצליחים להוריד המון שומן על מאזן נייטרלי, ויש כאלו שצריכים גירעון של 1000 קל'. העיקרון הוא להוריד בהדרגה קלוריות ולהפחית מעט את האינטסביות בחד''כ (הרי אתה גם ככה לא הולך לבנות משהו, זה יותר לשמר את הקיים) עד שתגיע לאחוז שומן רצוי (שים לב שהחיטוב שלך לא ארוך מדי אחרת אתה תאבד יותר מסת שריר).

אתה יכול להחליף לאיזה סוג ספורט שאתה אוהב, אבל אתה צריך להבין שהגוף מסתגל בסופו של דבר לסוג הפעילות שאתה עושה באופן תדיר. לכן קשה מאוד למתאמן רגיל לשמור על מסת שריר עם סוגי ספורט שכאלו (בלי קשר לכמה אתה אוכל). אתה לא תיהיה שחיף, אבל הגוף יראה שטוח כמו רוב האתלטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית