עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
משקל נמוך מאוד לא התכוונתי לחשוב אפילו על סמולוב, אבל עניין אותי לדעת חוות דעת על התכנית אם זה יעיל או סתם בזבוז זמן וסכנה לאוברטריינינגמה משקלי העבודה שלך בבנץ' שאתה חושב על זה?
במאמר רשום 4 פעמים בשבוע.. אפשר בבקשה לינק לתוכנית שאתה כן עשית?לא נכנסתי למאמר
אבל אני עשיתי 2 סיבובים של סמולוב ג'וניור לבנצ' וזה היה מטורף וללא ספק אני הולך לנסות שוב
הסמולוב הרגיל במתכונת בנצ' סביר להניח יגרום לך לפציעה (4 פעמים בנצ' בשבוע)..כל מי שראיתי שעשה REVIEW לסמולוב בנצ' אמר שזה פצע אותו
כן גם כתבו שם שזה יכול להוביל לאוברטריינינגלא נכנסתי למאמר
אבל אני עשיתי 2 סיבובים של סמולוב ג'וניור לבנצ' וזה היה מטורף וללא ספק אני הולך לנסות שוב
הסמולוב הרגיל במתכונת בנצ' סביר להניח יגרום לך לפציעה (4 פעמים בנצ' בשבוע)..כל מי שראיתי שעשה REVIEW לסמולוב בנצ' אמר שזה פצע אותו
קיבלתי תודה !מי שלוחץ מעל 150% ממשקל הגוף שלו לחזרות ו/או מיצה את SS ואת טקסס מת'וד ללחיצות, אין שום בעיה שיעשה את התכנית הזאת.
איתי יש לך עוד המון להתקדם בלחיצות אתה עוד כפול 1 מהמשקל גוף וגם לא מיצית את ההתקדמות הלינארית יש לך עוד לשלב נפח כמו בטקססכן גם כתבו שם שזה יכול להוביל לאוברטריינינג
אבל לגבי הסמולוב ג'וניור שדיברת עליו אני כרגע בSS וגם שאני יסיים אותה אני לא מאמין שאני עדיין יעבור את ה100 קילו לחיצה (בהתחלה היה 65 כרגע ב80 קילו לחיצה על 90 קילו משקל גוף קיצור לחיצה חלשה שזזה מאוד לאט ) לדעתך יש אפשרות לבצע את הסמולוב ג'וניור במשקל עבודה כזה ?
קיבלתי תודה !
כן צודק אני סתם יותר מדיי קופץ קדימה פשוט הלחיצות שלי מתקדמות ממש לאט וחשבתי שאולי יש דרך שונה לעבוד שאולי תשפיע עליי יותר..איתי יש לך עוד המון להתקדם בלחיצות אתה עוד כפול 1 מהמשקל גוף וגם לא מיצית את ההתקדמות הלינארית יש לך עוד לשלב נפח כמו בטקסס
לדעתי ממש לאכן גם כתבו שם שזה יכול להוביל לאוברטריינינג
אבל לגבי הסמולוב ג'וניור שדיברת עליו אני כרגע בSS וגם שאני יסיים אותה אני לא מאמין שאני עדיין יעבור את ה100 קילו לחיצה (בהתחלה היה 65 כרגע ב80 קילו לחיצה על 90 קילו משקל גוף קיצור לחיצה חלשה שזזה מאוד לאט ) לדעתך יש אפשרות לבצע את הסמולוב ג'וניור במשקל עבודה כזה ?
קיבלתי תודה !