הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורמון גדילה ובעיה בחזה

• פותח/ת השרשור LIDOR16
  • פורסם בתאריך

LIDOR16

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אני בן 15.9 והחזה שלי לא מאוזן קיבלתי הורמוני גדילה ואני חושב שביגלל זה הפיטמות נפוחות איך אני מאזן את החזה?

הורמון גדילה לא אמור לעשות את עניין ה"פיטמות" הנפוחות, פנה לרופא ליעוץ, בעיקרון המצב הוא אנטיאסטרוגנים אבל זה לא נשמע כל כך הגיוני.
ד"א להבא תקפיד על כותרת עניינית.

עודפי אסטרוגן.
GH יכול ליצור את הבעיה הזו (gyno בלועזית), אבל לא מאמין שGH ,במינונים שרופא יתן לך, (מה המינון?) .
משה ,כמובן, כבר פתר לך את הבעיה ושלח אותך לבקר את הרופא.
הבעיה היא שרופאים רואים בזה דבר טבעי אצל צעירים, ובגיל שלך, חוסר איזון הורמונאלי הוא דבר טבעי (בלי קשר לנושא הספציפי שלך), ועלול לטעון שזה יעבור מעצמו (מה שבדרך כלל נכון).

מתי ללכת לרופא? ביום ראשון. וזה רק בדרך כלל עובר מעצמו. אצל שמנים (לא במקרה שלך, אני רואה) קורה שנשארות שאריות :-( לכן עדיף לטפל כשאפשר והנושא "טרי".

עודפי אסטרוגן.
GH יכול ליצור את הבעיה הזו (gyno בלועזית), אבל לא מאמין שGH ,במינונים שרופא יתן לך, (מה המינון?) .
משה ,כמובן, כבר פתר לך את הבעיה ושלח אותך לבקר את הרופא.
הבעיה היא שרופאים רואים בזה דבר טבעי אצל צעירים, ובגיל שלך, חוסר איזון הורמונאלי הוא דבר טבעי (בלי קשר לנושא הספציפי שלך), ועלול לטעון שזה יעבור מעצמו (מה שבדרך כלל נכון).
למיטב ידעתי GH לא עושה לא ג'ינו

לא יודע מי המקור של הטקסט הזה, אבל הוא מופיע בכמה אתרים:

For those that have a problem with breast tissue growth while on HGH:
For those that suffer from this, there is a difference of opinion as to the cause. In the presence of adequate estrogen, HGH can prompt growth of breast tissue. Also of consideration is that growth hormone, prolactin, and placental lactogen are a subfamily of a large 2-class cytokine superfamily of proteins. The amino acid sequences of hGH and hPL are similar (85% homology). In humans, each of these three proteins can bind hPRL receptors and promote a variety of physiological actions, including breast growth, lactation, and the like.
The current consensus seems to be that the best approach for those with this problem is twofold - Take 200mg of B6 (or Bromo if B6 is not sufficient) and also use 20-40mg of Tamoxifen (Nolva) to control this. If all else fails, a couple of months of Letro and Bromo will most certainly (and aggressively) deal with the problem. This is a pretty rare condition, but I have talked with more than a few bros that have reported this sort of problem.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית