הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון רטיו מרשים זה דבר מיוחד או זמני?

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
נקח לדוגמא אדם ששוקל 60 ומרים פי 3 ממשקל הגוף שלו, מרשים נכון? השאלה היא אם לדעתכם אם אותו אדם יגיע ל-80 ק"ג, הוא עדיין ירים פי 3 בהתאם או שהוא כביכול "נועד" להיות מיוחד רק בקטגוריית משקל נמוכה? השאלה נשאלת כי כרגע יש לי רטיו די מרשים לקטגוריית משקל 75 אבל אני לא רוצה להישאר על הקטגוריה לנצח, ומפחד שכשאעלה לקטגוריות יותר גבוהות יהיו לי משקלים בסיסיים ולא משהו שיכול לקחת מקומות נכבדים בתחרות.

מה דעתכם?

נקח לדוגמא אדם ששוקל 60 ומרים פי 3 ממשקל הגוף שלו, מרשים נכון? השאלה היא אם לדעתכם אם אותו אדם יגיע ל-80 ק"ג, הוא עדיין ירים פי 3 בהתאם או שהוא כביכול "נועד" להיות מיוחד רק בקטגוריית משקל נמוכה? השאלה נשאלת כי כרגע יש לי רטיו די מרשים לקטגוריית משקל 75 אבל אני לא רוצה להישאר על הקטגוריה לנצח, ומפחד שכשאעלה לקטגוריות יותר גבוהות יהיו לי משקלים בסיסיים ולא משהו שיכול לקחת מקומות נכבדים בתחרות.

מה דעתכם?
אני מאמין שאם המשקל גוף שלך יעלה גם המשקלי עבודה שלך ייגדלו בצורה משמעותית - ועם משקל עבודה בדדליפט כמו שלך אתה לא צריך לדאוג שזה ייחשב פחות מרשים

אני מאמין שאם המשקל גוף שלך יעלה גם המשקלי עבודה שלך ייגדלו בצורה משמעותית - ועם משקל עבודה בדדליפט כמו שלך אתה לא צריך לדאוג שזה ייחשב פחות מרשים

אני לא מסכים, אם אתה מתחרה כדאי לך להתחרות בקטגוריית משקל עם הכי הרבה סיכויים לזהב
באולימפיאדה בקטגוריית עד 56 קילו המנצח הרים 168 קילו C&J, בעד 62 הוא אפילו לא היה לוקח ארד, ובעד 69 הוא אפילו לא היה נכנס לגרוף A וכו..
אם מישהו לא מתחרה בקטגוריות משקל באמת עדיף להיות גדול וחזק

• פותח/ת השרשור
אני לא מסכים, אם אתה מתחרה כדאי לך להתחרות בקטגוריית משקל עם הכי הרבה סיכויים לזהב
באולימפיאדה בקטגוריית עד 56 קילו המנצח הרים 168 קילו C&J, בעד 62 הוא אפילו לא היה לוקח ארד, ובעד 69 הוא אפילו לא היה נכנס לגרוף A וכו..
אם מישהו לא מתחרה בקטגוריות משקל באמת עדיף להיות גדול וחזק
אני הולך להתחרות בשתי התחרויות שיהיו השנה ומקווה לקחת מקומות מכובדים אבל מעבר לזה זו שאלה של האם אני רוצה לגדול או להמשיך להתחזק לתחרויות הבאות..

לספורטאי מקצועי חשוב להרים מקסימום משקל, השיקול איך הוא נראה לא משנה בכלל. לספורטאי חובב בהרבה מקרים הרבה יותר חשוב אם הוא נראה "טוב" לעומת אם הוא חזק. לרוב ככל שנהיה גדולים יותר נראה יותר טוב ולכן נרצה להעלות במשקל גם על חשבון הרטיו.

• פותח/ת השרשור
לספורטאי מקצועי חשוב להרים מקסימום משקל, השיקול איך הוא נראה לא משנה בכלל. לספורטאי חובב בהרבה מקרים הרבה יותר חשוב אם הוא נראה "טוב" לעומת אם הוא חזק. לרוב ככל שנהיה גדולים יותר נראה יותר טוב ולכן נרצה להעלות במשקל גם על חשבון הרטיו.
אני ממש לא חושב על נראה טוב, אני חושב על נראה גדול בגלל שאני מתכנן עוד כמה קעקועים וצריך מסה רצינית לפני שאני מקעקע אותם.

תחשוב על זה שבהתחלה אתה מתאמן מתחיל שמעלה משקלים בקלות.
אחרי שנה שעבדת חזק ההתקדמות שלך תהיה שבועית/דו שבועית והמשקלים יעלו הרבה פחות אז נראה לי שהרטיו יהרס.
(למרות שגם אתה תעלה לאט יותר במסה אבל עדיין נראה לי שיותר קשה להעלות משקלי עבודה מאשר משקל גוף)

זאת דעתח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית