הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מדקאו עם דגש על מסה ברגליים.

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
אני מתכנן קעקוע על כל ההאמסטרינג והקוואדס אבל בשביל הקעקוע הזה אני צריך מסה רצינית ברגליים [כרגע היקף 55-56, צריך להגיע לפחות ל-60-65]; אני רוצה להמשיך בתוכניות כוח [מדקאו הכי אידיאלי בשבילי] אבל אני צריך לשנות אותו קצת כדי להעלות במסה ברגליים. בחודשים הקרובים אמשיך עם מדקאו הרגיל אבל אחרי זה אני רוצה להמשיך מדקאו רגיל בהכל ולשבור שיאים בהכל, חוץ מסקוואט שכרגע השיאים שלו פחות מעניינים אותי אז לא אכפת לי לעבוד בטווח חזרות גבוה ולהפסיק לשבור שיאים מאימון לאימון. כמה חזרות וכמה סטים צריך לעשות בסקוואט כדי לקבל מסה רצינית ברגליים? ואיך לשלב את זה בתוכנית? כמובן שהמשקל יהיה 100+ כי כרגע אני סוגר 8 חזרות על 90 ק"ג יחסית בקלות ועד אז אני מאמין שזה יהיה הרבה יותר.. תודה.

נערך לאחרונה:
להמשיך בתוכנית כמו שהיא .. למרות שמנסיון שלי טקסס הוסיפה לי המון בשר ברגלים

זה לא אומר שהיא מתאימה למתאמנים בינוניים, זה רק אומר שעשית טקסס ישר אחרי SS.

אם מה שאתה מחפש זה מסה, ולא כוח יש המון תוכניות שיעלו לך את הרמה בגודל בכמה רמות,
לקפוץ 10-15 סנטימטר ברגל, זה הרבה יותר מתוכנית אימונים.....
ברור שלך שהשריר שלך לא יגדל ב3-4 חודשים ב 14 סנטימטר נכון?😲

בעקרון של 70-80% 6-8X4-6 ( שש-שמונה חזרות 4-6 סטים)
עם תזונה נכונה יעשו את העבודה,תחכה למבינים יותר,
בפיתוח גוף.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם מה שאתה מחפש זה מסה, ולא כוח יש המון תוכניות שיעלו לך את הרמה בגודל בכמה רמות,
לקפוץ 10-15 סנטימטר ברגל, זה הרבה יותר מתוכנית אימונים.....
כמו שאמרתי, אני מתעניין בכוח אבל רוצה להגדיל את המסה ברגל בשביל הקעקוע. לא אכפת לי ממסה בחלקים אחרים בגוף, כרגע רק ברגליים.

כמו שאמרתי, אני מתעניין בכוח אבל רוצה להגדיל את המסה ברגל בשביל הקעקוע. לא אכפת לי ממסה בחלקים אחרים בגוף, כרגע רק ברגליים.

תרא את העריכה שלי... ענית מהר מידי וערכתי את זה...

לא יודע שוב אני אומר טקסס עבדה לי טוב ואני מכיר אנשים שהצליחו בה גם כשהיה להם משקלים כמו שלך..

אתה יכול לקרוא על 5\3\1 זה תרגילי הבסיס בנוסף לתרגילי עזר.. אבל ההתקדמות איטית.. מאוד

• פותח/ת השרשור
לא יודע שוב אני אומר טקסס עבדה לי טוב ואני מכיר אנשים שהצליחו בה גם כשהיה להם משקלים כמו שלך..

אתה יכול לקרוא על 5\3\1 זה תרגילי הבסיס בנוסף לתרגילי עזר.. אבל ההתקדמות איטית.. מאוד
אני מחפש עליה של 10 ס"מ ב-8-10 חודשים. לגבי טקסס, אני פשוט לא מצליח להבין את התוכנית הזו כי היא לא תוכנית קבועה, כל אחד בונה לעצמו טקסס משלו וזה מה שמבלבל אותי..

מה הבעיה?

יום ראשון סקואט 5X5
בנצ 5X5
משיכה כלשהי(אני מעדיף מתח 3-4X5)

יום שלישי
סקואט קל 2X5
פרס קל 2X5
אפשר להוסיף פשיטות גב 3X15 משקל גוף

יום חמישי

סקואט 1X3
בנצ 1X3
דדליפט 1X3(אני הייתי עושה 1X5 בדדליפט מנסיון של 2 סבבים חמשיות בדדליפט עובד יותר)

אני מחפש עליה של 10 ס"מ ב-8-10 חודשים. לגבי טקסס, אני פשוט לא מצליח להבין את התוכנית הזו כי היא לא תוכנית קבועה, כל אחד בונה לעצמו טקסס משלו וזה מה שמבלבל אותי..

סמולוב נראלי שיש כאן בפורום אותה " Smolov Squat Cycle"

סמולוב נראלי שיש כאן בפורום אותה " Smolov Squat Cycle"
אל תטעה משתמשים הוא רחוק מאוד מאוד מלעשות סמולוב והוא סתם יבזבז זמן , מאור לדעתי פשוט תמשיך על בלינארית רגיל , תאכל טוב תעלה במשקלי עבודה הרבה הכל יהיה טוב , בהמשך תוכל לשלב נפח לרגליים כמו טקסס 5*5

אל תטעה משתמשים הוא רחוק מאוד מאוד מלעשות סמולוב והוא סתם יבזבז זמן , מאור לדעתי פשוט תמשיך על בלינארית רגיל , תאכל טוב תעלה במשקלי עבודה הרבה הכל יהיה טוב , בהמשך תוכל לשלב נפח לרגליים כמו טקסס 5*5

הוא יכול לשלב אלמנטים משם בתוכנית שלו, והוא לא רחוק מזה כמו שאתה חושב.
הוא רשם שהוא עושה מדקאו, הכוונה לא לעבור לסולוב אלה לקרוא את התוכנית
ולשלב........רק יעשה לו טוב.

החוק "הרשמי" של סמולוב מדבר על סינגל של 150% מ"ג, שזה די בדיחה. לא הייתי מתקרב לתכנית לפני 200%.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית