נק' מוניטין:
68
- 132
- 4
אחרי "פרישה" של שנה ומשהו אני חוזר להתאמן... זה לא בדיוק פרישה כי בבית הייתי עם ספה ודאמבלים והתאמנתי גם על מתח ומקבילים - נשארתי במשקלי עבודה קרוב למשקלים לפני שפרשתי מהמכון (לא עליתי בבית כי לא היה לי עוד משקל לשים על הדאמבלים וכי התחלתי גם MMA ולא היה לי זמן ממש להשקיע באימונים.. אבל מה שכן השתפרתי במתח והגעתי ל21 מקסימום מתח רחב ו38 מקבילים )
עכשיו 2 שאלות:
1. במכון אני רוצה להתחיל מתח עם משקל השאלה איך אני בדיוק שם את המשקל עלי בצורה נוחה.. ניסיתי בתוך תיק אבל זה פשוט לא נוח ... יש איזשהו טריק עם חגורה וחוטים והכל .. אז מי שיכול להסביר לי אני אשמח
2. לא נתתי מספיק דגש ליד הקידמית שלי כשהתאמנתי במכון ועכשיו היא בפיגור ביחס לשאר האיברים.. מה הכי טוב לעשות ? ו בכללי איזה 2 תרגילים הכי טובים שעובדים על יד קידמית ואמה טוב ?
תודה לעוזרים
עכשיו 2 שאלות:
1. במכון אני רוצה להתחיל מתח עם משקל השאלה איך אני בדיוק שם את המשקל עלי בצורה נוחה.. ניסיתי בתוך תיק אבל זה פשוט לא נוח ... יש איזשהו טריק עם חגורה וחוטים והכל .. אז מי שיכול להסביר לי אני אשמח
2. לא נתתי מספיק דגש ליד הקידמית שלי כשהתאמנתי במכון ועכשיו היא בפיגור ביחס לשאר האיברים.. מה הכי טוב לעשות ? ו בכללי איזה 2 תרגילים הכי טובים שעובדים על יד קידמית ואמה טוב ?
תודה לעוזרים