הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוזר להתאמן

זאב אולן

משתמש פעיל
616
145
נק' מוניטין:
170
616
145
אחרי תקופה של שבועיים עם הקורונה בגופי חזרתי להתאמן.
בנוסף לזה, היה לי SLEEP APNEA בדרגה בינונית כבר תקופה ארוכה ורק עכשיו קיבלתי סוף סוף את הCPAP המיוחל ששינה את חיי.
שאלתי היא כזו: כמה DELOAD לעשות ביום הכבד לסקוואט ולדדליפט? לפני כן הסקוואט היה 137.5x3x2(לאחרונה פשוט הAPNEA גמרה אותי אז המשקלים פשוט צנחו מטה) ודדליפט הצלחתי לסגור 180x2x3 לפני כמה שבועות עד שהקורונה הכתה בי.
האם להוריד משמעותית את המשקל ולהתחיל להתקדם משם מחדש? אני עדיין לא מאמין שהצלחתי עם ה-APNEA להתקדם כל כך באימונים ואוכל כנראה היה דרייבר די טוב להתאוששות ומה שהיה באמת חסר זה שינה איכותית(מתוך ה-8 שעות שחשבתי שישנתי אולי רק 4 שעות בלילה כי היו לי 138 חסימות נשימה מלאות בלילה ו-106 פעמים אחוז החמצן ירד מתחת ל-90 אחוז.... קיצר בלאגנוס).

• פותח/ת השרשור
הייתי מוריד לפחות 30-40 אחוז
אבל זה אני
סקוואט אם אני אוריד ל-117.5 ביום הכבד ל-1x5 ודדליפט אני אוריד לאזור 147.5 ל-1x5 ומשם אתחיל לעלות חזרה נשמע סביר?
תכלס עם ה-APNEA הגוף שלי לא באמת התאושש כמו שצריך וההסתגלות שהייתה אמורה לקרות לא באמת קרתה גם אם אכלתי +4000 קלוריות ביום.....

שמע זה רק אתה יכול לדעת, אני הייתי מעדיף להוריד יותר ומשם להתקדם בלי סיכון מאשר לנסות משקל שאתה לא יודע אם אתה תצליח אחרי כל הקורונה וכו'

• פותח/ת השרשור
שמע זה רק אתה יכול לדעת, אני הייתי מעדיף להוריד יותר ומשם להתקדם בלי סיכון מאשר לנסות משקל שאתה לא יודע אם אתה תצליח אחרי כל הקורונה וכו'
טוב אני אעשה ניסוי וטעייה, תודה

• פותח/ת השרשור
תתחיל NLP. תתחמם, תמצא משקל שהוא בין חימום לבין טיפה מאתגר וזה האימון הראשון.
אוקיי תודה
תתחיל NLP. תתחמם, תמצא משקל שהוא בין חימום לבין טיפה מאתגר וזה האימון הראשון.
אם אני מתקדם במתכונת של 4 DAY SPLIT במקום SS זה יהיה בסדר נכון?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית