הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוזר להתאמן - 2 שאלות

eranshani2

משתמש מתחיל
132
4
נק' מוניטין:
68
132
4
אחרי "פרישה" של שנה ומשהו אני חוזר להתאמן... זה לא בדיוק פרישה כי בבית הייתי עם ספה ודאמבלים והתאמנתי גם על מתח ומקבילים - נשארתי במשקלי עבודה קרוב למשקלים לפני שפרשתי מהמכון (לא עליתי בבית כי לא היה לי עוד משקל לשים על הדאמבלים וכי התחלתי גם MMA ולא היה לי זמן ממש להשקיע באימונים.. אבל מה שכן השתפרתי במתח והגעתי ל21 מקסימום מתח רחב ו38 מקבילים )

עכשיו 2 שאלות:

1. במכון אני רוצה להתחיל מתח עם משקל השאלה איך אני בדיוק שם את המשקל עלי בצורה נוחה.. ניסיתי בתוך תיק אבל זה פשוט לא נוח ... יש איזשהו טריק עם חגורה וחוטים והכל .. אז מי שיכול להסביר לי אני אשמח

2. לא נתתי מספיק דגש ליד הקידמית שלי כשהתאמנתי במכון ועכשיו היא בפיגור ביחס לשאר האיברים.. מה הכי טוב לעשות ? ו בכללי איזה 2 תרגילים הכי טובים שעובדים על יד קידמית ואמה טוב ?

תודה לעוזרים

1: אתה יכול לשים דאמבל בין הרגליים , או לקחת חגורת גב לשים אותה עליך , לשים עליה שרשרת ברזל עם שאקל ולהכניס את הפלטות משקל בתוך השרשרת פשוט מאוד.
2. איזה תכנית אתה עושה כרגע?

קנה שרשרת לאופניים עם מנעול, קשור אותה מסביב לבטן בקשר הכי טריוויאלי שיש, קשור את המשקל, ותנעל עם המנעול. אתה יכול לראות פחות או יותר איך זה נראה אצלי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
^^ אוקי תודה.. אני אבדוק איזה דרך הכי טובה ומה אני יכול להשיג בשביל לתפוס את המשקולת D:

1: אתה יכול לשים דאמבל בין הרגליים , או לקחת חגורת גב לשים אותה עליך , לשים עליה שרשרת ברזל עם שאקל ולהכניס את הפלטות משקל בתוך השרשרת פשוט מאוד.
2. איזה תכנית אתה עושה כרגע?

אני עושה AB ובה רק ב B אני עושה תרגיל אחד של יד קידמית

קח חבל קפיצה חזק, תקשור אותו בקצה ותשחיל אותו בפלטה/ות.
אחרי זה תעביר אותו בין הרגליים שהפלטה מקדימה ותרים את זה לגובה של הגב תחתון זה יתפס לך במותניים.

מקווה שהבנת את ההסבר :/

• פותח/ת השרשור
קח חבל קפיצה חזק, תקשור אותו בקצה ותשחיל אותו בפלטה/ות.
אחרי זה תעביר אותו בין הרגליים שהפלטה מקדימה ותרים את זה לגובה של הגב תחתון זה יתפס לך במותניים.

מקווה שהבנת את ההסבר :/

נראה לי שהבנתי... אני אבדוק מה בתכלס אני יכול להשיג . תודה על העזרה =]

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית