הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון SS מגעיל, קשור לטכניקה?

Psycho

משתמש משקיע
7,700
1,709
נק' מוניטין:
13,256
7,700
1,709
הרקולס פ"ת
היה לי היום אימון על הפנים, התחיל בסקוואט [55KG, סה"כ 17.5 כל צד] שהרגיש ממש כבד ללא סיבה, סט ראשון סבבה, שני יחסית כבד, שלישי בחזרה השלישית או רביעית נתקעתי באמצע ונפלתי אחורה [ממש נפלתי, על הרצפה בגלל המכון המזדיין הזה שאין ראק נורמאלי\סגור..], אין לי מושג למה זה קרה, וזה משקל ממש נמוך, מסה קודמת הייתי עושה באזור ה70 די בקלות עם תרגילים נוספים, כרגע ה55 הרגיש כמו טונה..
אכלתי טוב, יכול להיות שהייתה חסרה קצת שינה, אבל בכל זאת הרגשתי לא הכי מרוכז, ונפלתי, הבעיה היא בטכניקה?
בנץ' גם לא משהו, 5\4\3 ואימון הבא ריסט..
דדליפט סבבה, הרגיש קצת כבד, ומתחיל להרגיש איבוד אחיזה, כנראה אימון הבא נעבור למשולבת, מצורפת טכניקה לחוות דעת, פעם קודמת העירו לי להנמיך מעט את הישבן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
למה ב SS שלוש סטים בדדליפט ? לא עושים משולבת במשקל כזה נמוך
צודק, התבלבלתי לגמרי, את האמת גם האקסל של החימום הראה 3 סטים אם אני לא טועה..
בכל מקרה, הערות על הטכניקה? ולמה לא? אז באיזה משקל?

התחת שלך עדיין גבוה מדי. כנס לסטאפ כמו שריפטו מלמד, ובנוסף תפתח את החזה וקח את התחת מעט אחורה, זה אמור לסדר את העניין. נסה שוב, ותעלה עוד פעם לבדיקה.

• פותח/ת השרשור
התחת שלך עדיין גבוה מדי. כנס לסטאפ כמו שריפטו מלמד, ובנוסף תפתח את החזה וקח את התחת מעט אחורה, זה אמור לסדר את העניין. נסה שוב, ותעלה עוד פעם לבדיקה.
תודה רבה, דווקא עברתי הרבה על הסירטון של הסטאפ אפ, אני ימשיך לתרגל. אבל מהי כוונתך לקחת את הישבן אחורה? הכוונה היא בירידה?
בכל מקרה, אפשר הערות על הסקוואט והFAIL של היום?

הכוונה היא שאחרי שעשית מה שריפטו מלמד בסרטון - תפתח את החזה, ותחשוב קצת גיי - שיש זין מאחוריך(👉👌) וקח את התחת אחורה, ולא למטה (התחת ירד קצת באופן טבעי כשתיקח אותו אחורה).

• פותח/ת השרשור
הקפצה, זה די דחוף, מחר יש לי אימון וגם סקוואט, זה ממש חשוב..

הקפצה, זה די דחוף, מחר יש לי אימון וגם סקוואט, זה ממש חשוב..

לא הבנתי איך אתה מצפה שנדע למה היה לך קשה אם לא העלת סרטון של טכניקה...
התחלת תוכנית חדשה? כמה העלת בסקוואט מהאימון האחרון?

לפעמים סתם לא הולך...

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה הבעיה, יש לך אחלה ראק שם.
בכל מקרה, הטכניקה שלך נראית בסדר, רק תדאג לפתוח חזה חזק.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה הבעיה, יש לך אחלה ראק שם.
בכל מקרה, הטכניקה שלך נראית בסדר, רק תדאג לפתוח חזה חזק.
הבעיה היא שהוא לא סגור, וגם המוטות בטחון ממש קצרים, ככה שזה לא ממש בטיחותי למתאמנים האחרים אם אני יפול עליהם עם המוט..
ואיך לפתוח חזה? מה הכוונה שלך? ואין בעיית היפ דרייב?

• פותח/ת השרשור
סליחה על ההקפצה, זה פשוט נחוץ.
עידכוני סקוואט מהיום:
סקוואט: 55KG, השלמה מפעם קודמת, הלך בסדר.

תנו דעות.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא מומחה גדול, אבל לדעתי זה נראה סבבה, אבל תרד לאט יותר ומבוקר יותר, אתה עושה את זה ממש מהר וזה אולי טיפה מקל על המשקל אבל זה מוריד מהיציבות ופוגע בתנועה.

• פותח/ת השרשור
אני לא מומחה גדול, אבל לדעתי זה נראה סבבה, אבל תרד לאט יותר ומבוקר יותר, אתה עושה את זה ממש מהר וזה אולי טיפה מקל על המשקל אבל זה מוריד מהיציבות ופוגע בתנועה.
לא יודע למה, אבל הירידה המהירה זאת בעיה רצינית אצלי, משהו פגום בי facepalm
פעם בכלל הייתי צונח למטה ואז עולה, נעבוד על זה.
טוב לדעת שהטכניקה טובה, תודה!

אתה לא יושב אחורה זה לא סקוואט low bar.
אתה קורס עם הברכיים בתחתית זה גורם לך לאבד את כול המתח מההמסטרינג (שגם ככה אין לך כול כך כי אתה לא ישוב אחורה).
אתה אומר שהירידה המהירה זה משהו שפגום בך, זה כנראה משהו שפגום בראש ולא ברגליים.

• פותח/ת השרשור
אתה לא יושב אחורה זה לא סקוואט low bar.
אתה קורס עם הברכיים בתחתית זה גורם לך לאבד את כול המתח מההמסטרינג (שגם ככה אין לך כול כך כי אתה לא ישוב אחורה).
אתה אומר שהירידה המהירה זה משהו שפגום בך, זה כנראה משהו שפגום בראש ולא ברגליים.
את זה עוד לא שמעתי, וכבר הרבה אנשים הגיבו לי גם על סירטונים קודמים ולא אמרו דבר כזה, אני מניח שאתה טועה, אלא אם כן עוד אנשים יאמרו ככה.
וכן, התכוונתי שזה פגום במחשבה.

אתה יכול להמשיך לזרוק את הבירכיים שלך קדימה בכול חזרה, בהצלחה.
הטיעונים שלי לא קשורים לכמות האנשים שטוענים כמוני.

אתה עושה את אותה טעות מסרטונים קודמים - אתה "נופל" למטה. רד מבוקר לאורך כל הדרך. כשאתה מרגיש את המתיחה ואת הבאונס בתחתית תתפוצץ למעלה, אבל הירידה חייבת להיות יותר מבוקרת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית