הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נגעל מירקות חיים

• פותח/ת השרשור GB165
  • פורסם בתאריך

GB165

משתמש מתחיל
134
17
נק' מוניטין:
119
134
17
יש לי בעיה מגיל קטן שאני פשוט נגעל מירקות חיים חוץ מעגבניה (המרקם שלה רך וזה בסדר בשבילי)
אני בקושי אוכל ירקות ואם אני כבר אוכל אז זה בסבל כי חייבים את הויטמינים והמינרלים שלהם..

אז מצאתי פיתרון איך לאכול אותם ואני מבשל אותם במים עד שהם מתרככים שם בבלנדר עם תבלינים, קצת מהמרק שבישלתי בהם אותם מרסק ושותה (וגם נהנה!)
עכשיו הבנתי שאם אני מבשל אותם אני מאבד לא מעט מהויטמינים שלהם אז איזה פיתרון יש לאכול ירקות וגם להנות מהם בלי לאבד מהערכים שלהם?

אני אשמח לפתרון
תודה

• פותח/ת השרשור
תכריח את עצמך, סלט או שלא תאכל ותקח מולטי ויטמין.
אם אני אכריח את עצמי קצת יותר ממה שאני מסוגל זה יכול להגמר במפגש לא נעים עם האסלה
ונראה לי שאני אלך על המולטי ויטמין.. איזה מולטי הוא הכי מומלץ?

אידוי לדעתי שומר יותר טוב על הערכים התזונתיים
הקטע שאידוי כמעט ולא שונה מלאכול אותם חיים חוץ מזה שהם רק מעט יותר רכים ובלי טעם

אם אני אכריח את עצמי קצת יותר ממה שאני מסוגל זה יכול להגמר במפגש לא נעים עם האסלה
ונראה לי שאני אלך על המולטי ויטמין.. איזה מולטי הוא הכי מומלץ?

הקטע שאידוי כמעט ולא שונה מלאכול אותם חיים חוץ מזה שהם רק מעט יותר רכים ובלי טעם
המולטי של טווין לאב הכי מומלץ מבחינה כספית.

ומבחינת איכות מה הכי מומלץ?
רובם פחות או יותר אותו דבר, אני ממליץ על הטווין לאב, כי אצלו כל מנה = כדור אחד, שלא כמו למשל אופטימן שבו מנה = 2 כדורים ואז זה מתבזבז מהר יותר.

רובם פחות או יותר אותו דבר, אני ממליץ על הטווין לאב, כי אצלו כל מנה = כדור אחד, שלא כמו למשל אופטימן שבו מנה = 2 כדורים ואז זה מתבזבז מהר יותר.

אני רואה הרבה אנשים ממליצים על הטוויןלאב בגלל המחיר אבל תכלס הערכים של אופטימן יותר טובים(3 כדורים),
אולי לקחת 2 כדורים של טווין לאב יפתור את העניין

אני רואה הרבה אנשים ממליצים על הטוויןלאב בגלל המחיר אבל תכלס הערכים של אופטימן יותר טובים(3 כדורים),
אולי לקחת 2 כדורים של טווין לאב יפתור את העניין
כל ההבדל הוא שבאופטימן חלק ממינונים נמוכים מעט משל הטוויןלאב, אבל הם מפצים על זה כשהם דוחפים עוד המון שטויות, שלדעתי לפחות, מיותרים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית