הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"אנו לא זקוקים ל-20K בעלי דיפלומה במדעי הרוח"

הטרול הכי גדול בארץ. הסתכלתי על העבודת מחקר שלו בתקשורת והוא השווה בין נתוני מוות בבתי חולים בסדרות טלויזיה לבין המציאות, אכן תרומה גדולה פרי מכללת אריאל.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הטרול הכי גדול בארץ. הסתכלתי על העבודת מחקר שלו בתקשורת והוא השווה בין נתוני מוות בבתי חולים בסדרות טלויזיה לבין המציאות, אכן תרומה גדולה פרי מכללת אריאל.

יכול להיות שהוא ליצן ומחקריו מגוחכים. אפשר לבדוק כמה מבוגרי תואר ראשון במדעי הרוח עובדים בתחום שאותו למדו. האחוזים יראו שיש יותר מידי אנשים שלומדים את המקצועות האלה. לא ראיתי דרישות לפילוסופים, בוגרי מדעי אסיה ותארים אחרים שמפציצים את השוק באנשים חדשים. מה שכן יש זה אינספור בכיינים שאין להם איפה לעבוד או שלא משלמים להם מספיק.

ממליץ לקרוא
http://orikatz.wordpress.com/2012/09/01/spirit/

יכול להיות שהוא ליצן ומחקריו מגוחכים. אפשר לבדוק כמה מבוגרי תואר ראשון במדעי הרוח עובדים בתחום שאותו למדו. האחוזים יראו שיש יותר מידי אנשים שלומדים את המקצועות האלה. לא ראיתי דרישות לפילוסופים, בוגרי מדעי אסיה ותארים אחרים שמפציצים את השוק באנשים חדשים. מה שכן יש זה אינספור בכיינים שאין להם איפה לעבוד או שלא משלמים להם מספיק.

ממליץ לקרוא
http://orikatz.wordpress.com/2012/09/01/spirit/

תודה. אני גם חושב שיש אינפלציית לימודים, אבל אני לא יודע אם אני מסכים שצריך להגביל את המקצועות האלו בדרך כלשהי. בכ"מ רק רציתי להראות כמה אבסורד שפרופסור לתקשורת במכללת אריאל מדבר על תפוקה של מה שקראו לו בבלוג "רוחניסטים".

תודה. אני גם חושב שיש אינפלציית לימודים, אבל אני לא יודע אם אני מסכים שצריך להגביל את המקצועות האלו בדרך כלשהי. בכ"מ רק רציתי להראות כמה אבסורד שפרופסור לתקשורת במכללת אריאל מדבר על תפוקה של מה שקראו לו בבלוג "רוחניסטים".

לא צריך להגביל שום דבר. יש די והותר דרכים איך למנוע את האינפלציות האלה גם ללא הגבלות. אינספור כלכלנים-פילוסופים דברו על הנושאים האלה. פשוט צריך להוציא את הכלכלה מידי הפרופסורים שקובעים איזה כמות של "רוחניקים" מתאימה לישראל. אין הבדל ממשי בין משק החלב הריכוזי למשק הרוחניקי הריכוזי בתוצאות - בזבוז כסף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית