הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בקשר לתוכנית

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
שלום אני מתאמן בחדר כושר כבר שנה בערך הייתי בהרזייה הורדתי משהו כמו 13 קילו עכשיו אני שוקל 83-4 .. גובה 192
הקטע שאני עכשיו עם תוכנית ABC שבנו לי בחדר כושר וזה לא נראה לי תווכנית אפקטיבית בכלל כבר כמה זה אין שום שינויים וכבר אין כוח אפילו להתחיל להתאמן..
חברים שלי עברו ל SS אז אולי אני גם יעבור לאיזה משהו ..

בכ"מ התוכנית שלי היא ככה A-
3 תרגילי בטן
5 תרגילי גב
ו 4 יד קידמית

B-
בטן 3 תרגילים
5 תרגילי חזה
ו 4 יד אחורית
ב C זה 6 תרגילי רגליים ו 4 כתפיים

רציתי לדעת מה לעשות אולי להחליף תוכנית או להפחית בתרגילים...

ד"א עדיין יש לי קצת קרס ושומן יתר אם זה משנה אבל הפסקתי עם הדיאטנה אם יהיה צורך אני ימשיך... וגם אני בן 16 אם זה משנה

תודה מראש

ברור שהתוכנית לא אפקטיבית .. זו תוכנית למתקדמים .
אם אתה אומר שעבדת שנה על הרזייה זה לא עושה אותך מתקדם .. אלא קצת, ממש קצת יותר ממתחיל .

תלוי מה אתה מחפש .. SS זו תוכנית כוח, אתה אומנם תתחזק ותעלה במשקלי עבודה (וגם גוף) אבל לא תראה איזה גוף
מטורף בזמן התוכנית .

FBW זו תוכנית גם טובה למתחילים, והיא בעיקר מתמקדת בנפח (אך כמובן שאתה תעלה במשקלי עבודה\גוף) .
FBW עובדת על נפח והיא מנצלת את הפוטנציאל שלך כמתחיל בצורה הכי טובה לדעתי .

תבחר מה שאתה מעדיף .

• פותח/ת השרשור
ברור שהתוכנית לא אפקטיבית .. זו תוכנית למתקדמים .
אם אתה אומר שעבדת שנה על הרזייה זה לא עושה אותך מתקדם .. אלא קצת, ממש קצת יותר ממתחיל .

תלוי מה אתה מחפש .. SS זו תוכנית כוח, אתה אומנם תתחזק ותעלה במשקלי עבודה (וגם גוף) אבל לא תראה איזה גוף
מטורף בזמן התוכנית .

FBW זו תוכנית גם טובה למתחילים, והיא בעיקר מתמקדת בנפח (אך כמובן שאתה תעלה במשקלי עבודה\גוף) .
FBW עובדת על נפח והיא מנצלת את הפוטנציאל שלך כמתחיל בצורה הכי טובה לדעתי .

תבחר מה שאתה מעדיף .
עשיית הרזייה בערך חצי שנה *

שמע, אני בכל זאת ממליץ לעבור ל-FBW \ SS .
לא כל תוכנית טובה לכולם וכנראה ש-AB פשוט לא מתאימה לך ..

תעבור ל-FBW ותראה איך הולך לך . (אתה יכול לקחת SS במקום אם אתה מחפש כוח ולא נפח.)

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
סבבה עוד משהו
מתח לעשות בסוף או בתחילת אימון

לא עושים מתח, עושים PC
ואתה עובד לפי הסדר.
אם רשום לך סקוואט
בנץ'
DL
אתה עושה קודם סקוואט, אחר כך בנץ', אחר כך דדליפט.

Back
למעלה תחתית