הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עודף עור - איך נפטרים ממנו?

Gold Lifter

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
ירדתי ממשקל 115 קילו ל80 בעזרת הפחתה באכילה בלי אימונים, עכשיו אני עושה כל יום 3-6 סטים של 5 פעמים יד קדמית עם 15 וחצי קילו.
התבאסתי להבין שהדרך לא הייתה טובה ואני רוצה לתקן ל100%, אין לי הרבה עודף עור אבל אני רואה את הבעיה וזאת הבעיה. איך מעלימים את זה? לא משנה הדרך העיקר שתעבוד ב100%, חוץ מניתוח.

נערך לאחרונה:
זה לא אפקטיבי שאתה עושה כל יום יד אחורית כי ביום מנוחה השריר גודל .

בקשר לעודף עור, אתה יכול להתחיל להתאמן .. לעבוד על מסה, אתה תעלה במשקל
אך חלקו הגדול יהיה שריר, ואז לא יראו את עודפי העור כי השריר יתפוס אותם .

• פותח/ת השרשור
זה לא אפקטיבי שאתה עושה כל יום יד אחורית כי ביום מנוחה השריר גודל .

בקשר לעודף עור, אתה יכול להתחיל להתאמן .. לעבוד על מסה, אתה תעלה במשקל
אך חלקו הגדול יהיה שריר, ואז לא יראו את עודפי העור כי השריר יתפוס אותם .
לא אחורית, קדמית.
אתה יכול לפרט על לעבוד על מסה? איזה דברים אני אצטרך לעשות שזה יכלול?

לא אחורית, קדמית.
אתה יכול לפרט על לעבוד על מסה? איזה דברים אני אצטרך לעשות שזה יכלול?
ראיתי שכתוב יד אחורית, בכל מקרה זה לא משנה איזה שריר, כל שריר צריך מנוחה כדי לגדול .
מסה זו תוכנית אימונים ותזונה, כשתזונה משחקת תפקיד גדול כאן .

ותצטרך להירשם למכון כושר כי רק שם תמצא את הציוד הנדרש .

אם אתה רוצה לראות ולהבין מה זה מסה, אתה מוזמן להיכנס לפורטל ולקרוא שם, יש על זה הרבה חומר .

^
לא צריך למהר להרשם לחדר כושר, באותו סכום של מנוי לטווח ארוך לחדר כושר, תוכל לקנות ציוד לבית (אני מדבר על 1500 ש"ח פלוס מינוס) אומנם לא באותה איכות אך אם נוחות חשובה לך זה בהחלט משהו שכדאי לך לשקול.

^
לא צריך למהר להרשם לחדר כושר, באותו סכום של מנוי לטווח ארוך לחדר כושר, תוכל לקנות ציוד לבית (אני מדבר על 1500 ש"ח פלוס מינוס) אומנם לא באותה איכות אך אם נוחות חשובה לך זה בהחלט משהו שכדאי לך לשקול.
אני אשמח אם תגיד לי מה אני יכול לקנות ב-1500 ש"ח?

מיטת משקולות + ראק יד שניה 800-900, בסביבות ה 60 70 קילו (לא אולמיפי כמובן).

Back
למעלה תחתית