הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 5 שנים ב-5 דקות

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם על התגובות החמות !!!
חיוך על הפנים 😃

מדהים כל הכבוד! דרך אגב מה היציאות שלך בצבא שככה התאפשר לך לדפוק חיטובים ?

• פותח/ת השרשור
מדהים כל הכבוד! דרך אגב מה היציאות שלך בצבא שככה התאפשר לך לדפוק חיטובים ?

לפני שהורידו לי פרופיל לא התאפשר לי להתאמן כל כך וזו הייתה התקופה ששמנתי...
מהרגע שהורידו לי פרופיל ואני עושה יומיות טובות אז הצלחתי לחזור לעצמי ולהקפיד על תכנית מסויימת..
תודה רבה !

אהבתי נתתי לך מוניטין

חח תודה רבה !

כבר מזמן החלטתי להכין סרטון חדש שיזכיר לי את השינוי שעברתי וגם ייתן מוטיבציה לאנשים לעבור את השינוי הזה כי הוא יכול לשנות הרבה דברים לטובה!
מקווה שתהנו...
אשמח להנות לשאלות ולעזור לכל אחד שיבקש..

סלח לי על החדירה לפרטיות ,נורא מעניין אותי אם אתה טבעי או לא ,כי אם כן יש לך תגוף הטבעי הכי מאסיבי בפורום הזה .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
שינוי מדהים! איזו יופי של התפתחות בגוף..

תודה רבה !

שינוי מעולה בן אדם!!

קבל ח"ח:)

תודה רבה !

סלח לי על החדירה לפרטיות ,נורא מעניין אותי אם אתה טבעי או לא ,כי אם כן יש לך תגוף הטבעי הכי מאסיבי בפורום הזה .

קודם כל, באמת מחמיא לי אז תודה ! ולשאלתך, אני טבעי.. ותאמין לי יש פה אנשים טבעיים עם גוף הרבה יותר מאסיבי!
שוב, תודה רבה !

פשששש איזה שינוי אחי אש עליך

תודה רבה !

תודה רבה !

תודה רבה !

קודם כל, באמת מחמיא לי אז תודה ! ולשאלתך, אני טבעי.. ותאמין לי יש פה אנשים טבעיים עם גוף הרבה יותר מאסיבי!
שוב, תודה רבה !

תודה רבה !

גם לא אפדרין או יהומובין ? פשוט ראיתי שכן התעניינת . ( אני שואל כי אני רוצה לדעת על עצמי עד לאן אפשר להגיע טבעי בלי כלום . ) תודה על התשובה 😃

זה פשוט לא ייאמן איך מקבב נהיית פצצה !!
הלוואי עליי אחי, הייתי מתאמן והפסקתי והתחלתי לאכול שטויות ואני מתחיל להשמין שוב, אני מבואס מאוד :(

• פותח/ת השרשור
גם לא אפדרין או יהומובין ? פשוט ראיתי שכן התעניינת . ( אני שואל כי אני רוצה לדעת על עצמי עד לאן אפשר להגיע טבעי בלי כלום . ) תודה על התשובה 😃

לא אפדרין ולא יהומובין, קלן למשך שבועיים.. חייב להגיד שאני לא יודע אם ה"עזרה" של הקלן שווה את התופעות לוואי האלו... גם זה רק שבועיים אז לא יודע כמה זה כבר נותן.. מה שבטוח פעם הבאה זה לא נראלי יהיה קלן..

זה פשוט לא ייאמן איך מקבב נהיית פצצה !!
הלוואי עליי אחי, הייתי מתאמן והפסקתי והתחלתי לאכול שטויות ואני מתחיל להשמין שוב, אני מבואס מאוד :(

תודה רבה אחי !
ואל תוותר.. מזה אני מבואס התחלתי לאכול ? זה אתה שמחליט מה לאכול... קח את עצמך ביידים ותשלוט על הפה שלך.
תאמין לי אתה תעשה רק טוב לעצמך..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית