הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

RudeDude

משתמש פעיל
346
16
נק' מוניטין:
179
346
16
נפל בידיים שלי קריאטין מחברה לא מוכרת כל כך, ישראלית facepalm,כשר. Extreme Nutrition
השם של הקריאטין: Extreme Creatine monohydrate
עכשיו, לפי דעתכם זה סבבה לקחת את זה? כתוב שזה מיוצר בפיקוח G.M.P משו.
אז יהיה מסוכן לקחת? מקסימום לא יעבוד..
ובבקשה תגובות.. 😃

נערך לאחרונה:
לא יהיה מסוכן,קריאטין טהור מונוהידרייט,חבל רק שהוא לא CREAPURE,או שהוא כן?
אין בעיה להשתמש בו,תהנה:)!

• פותח/ת השרשור
לא יודע חח, אני לא מבין בזה.
פשוט החברה ממש לא מוכרת, ראיתי רק מקומות מעטים שמוכרים אותה וגם זה, רק בארץ.
אבל בסדר, תודה.

איך אני שונא את איך שמתיחסיים לתוצרת ישראלית ..
מכלילים את כל השוק בלי סנטימנטים.. מי ישמע כל מה שבא מאה''ב או אירופה 100% תקין כאילו שם אין נוכלים .

• פותח/ת השרשור
איך אני שונא את איך שמתיחסיים לתוצרת ישראלית ..
מכלילים את כל השוק בלי סנטימנטים.. מי ישמע כל מה שבא מאה''ב או אירופה 100% תקין כאילו שם אין נוכלים .
זאת המציאות, בדרך כלל סחורות ישראליות הן לא משו, תסתכל נגיד על גיינר ישראלי...
מפוצץ בסוכר לעומת גיינר אמריקאי מחברה מוכרת .

אמרתי לך תדע, מיוצר בתנאים מפוקפקים משו וזה..
לא משנה, כמה זמן אתה לוקח? 5 גרם ביום? מרגיש השפעה?
5 גרם ביום, אני מרגיש מיובש(יחסית) ועליתי במשקל, ככה שזה עובד, אז אני שותה הרבה יותר מהרגיל.

מבחינת המשקלי עבודה אני לא יכול להגיד לך כי לפני זה הייתי בחיטוב ועכשיו אני במסה, אבל כבר הספקתי לשבור שיאים(ואני עוד אמשיך 😃)

• פותח/ת השרשור
5 גרם ביום, אני מרגיש מיובש(יחסית) ועליתי במשקל, ככה שזה עובד, אז אני שותה הרבה יותר מהרגיל.

מבחינת המשקלי עבודה אני לא יכול להגיד לך כי לפני זה הייתי בחיטוב ועכשיו אני במסה, אבל כבר הספקתי לשבור שיאים(ואני עוד אמשיך 😃)

תודה אחי.

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין למה כולם כל הזמן מחפשים תקן creapture... יש כזה הבדל בין התקנים?
אין קשר ב GMP ל Creapure.
Creapure זה תקן גרמני לקריאטין שכביכול אומר שהוא לא יוצר בסין (או יותר נכון להתחרות בשוק של סין. אף אחד לא באמת יודע מה איכות הקריאטין בסין כנגד אירופה). אבל בגלל שגם בסין התחילו לייצר בתקן GMP, ה- Creapure איבד את ערכו.

אין קשר ב GMP ל Creapure.
Creapure זה תקן גרמני לקריאטין שכביכול אומר שהוא לא יוצר בסין (או יותר נכון להתחרות בשוק של סין. אף אחד לא באמת יודע מה איכות הקריאטין בסין כנגד אירופה). אבל בגלל שגם בסין התחילו לייצר בתקן GMP, ה- Creapure איבד את ערכו.
התכוונתי אם יש החמרה מיוחדת מצד ה creapure לעומת הGMP שכל הזמן אנשים מחפשים את ה creapure כאילו הוא משהו מיוחד..
בכל מקרה ענית לי, תודה רבה!

התכוונתי אם יש החמרה מיוחדת מצד ה creapure לעומת הGMP שכל הזמן אנשים מחפשים את ה creapure כאילו הוא משהו מיוחד..
בכל מקרה ענית לי, תודה רבה!
הקריאטין יכול להיות מיוצר במפעל עם תקנים של GMP אבל לקריאטין עצמו ידיבקו עוד תקן שהוא Creapure וזה מה שעושים בד"כ באירופה.

• פותח/ת השרשור
אז שורה תחתונה, מה ההבדל בין קריאטין של חברה כזאת לשל חברה אחרת, מוכרת יותר?
מבחינת השפעה על האימונים כמובן.

אז שורה תחתונה, מה ההבדל בין קריאטין של חברה כזאת לשל חברה אחרת, מוכרת יותר?
מבחינת השפעה על האימונים כמובן.
אין הבדל כל עוד זה בא מחברה מוכרת או חברת עם ייצור בתקנים של GMP שהם מהמחמירים בעולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית