הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

RudeDude

משתמש פעיל
346
16
נק' מוניטין:
179
346
16
נפל בידיים שלי קריאטין מחברה לא מוכרת כל כך, ישראלית facepalm,כשר. Extreme Nutrition
השם של הקריאטין: Extreme Creatine monohydrate
עכשיו, לפי דעתכם זה סבבה לקחת את זה? כתוב שזה מיוצר בפיקוח G.M.P משו.
אז יהיה מסוכן לקחת? מקסימום לא יעבוד..
ובבקשה תגובות.. 😃

נערך לאחרונה:
כן אבל אני צריך קריאטין כשר מישו הביא לי את זה http://www.bteva.org/Product.asp?ID=665
של סופר אפקט
נראלי אני אקנה אותו : > ייצא לי 195 עם משלוח..

כן אבל אני צריך קריאטין כשר מישו הביא לי את זה http://www.bteva.org/Product.asp?ID=665
של סופר אפקט

ויש לי שאלה קטנה, למה צריך לקחת קיראטין כל יום כאילו אני לא רוצה שיהיה לי כזה מרץ ביום שאני לא מתאמן ... לא הבנתי את זה עדיין

של סופר אפקט

של סופר אפקט

ויש לי שאלה קטנה, למה צריך לקחת קיראטין כל יום כאילו אני לא רוצה שיהיה לי כזה מרץ ביום שאני לא מתאמן ... לא הבנתי את זה עדיין
לא מומלץ לבצע העמסה בקיראטין אלא לקחת אותו קצת כל יום(נספג כ5 גרם ביום), תיקח יותר ואתה סתם תבזבז...
זה לא נותן לך מרץ, זה גורם לשרירים שלך לצבור יותר נוזלים ובזה גורם להם לגדול(אתה משמין 1-2 קילו של נוזלים) ומשפר את הזרימת דם לשרירים, מה שגורם להם להתאושש מהר יותר.

לא מומלץ לבצע העמסה בקיראטין אלא לקחת אותו קצת כל יום(נספג כ5 גרם ביום), תיקח יותר ואתה סתם תבזבז...
זה לא נותן לך מרץ, זה גורם לשרירים שלך לצבור יותר נוזלים ובזה גורם להם לגדול(אתה משמין 1-2 קילו של נוזלים) ומשפר את הזרימת דם לשרירים, מה שגורם להם להתאושש מהר יותר.

והקראטין(מגדיל לי אותם במסת שריר או שומן) , דרך אגב אני לוקח גיינר אז אני מקווה שזה בסדר..
עוד משו קטן קורה משו אם אני מפסיק לקחת קריאטין כאילו לשרירים וכל זה? או שהכל יהיה רגיל..

והקראטין(מגדיל לי אותם במסת שריר או שומן) , דרך אגב אני לוקח גיינר אז אני מקווה שזה בסדר..
עוד משו קטן קורה משו אם אני מפסיק לקחת קריאטין כאילו לשרירים וכל זה? או שהכל יהיה רגיל..
זה לא בדיוק מגדיל, אבל אתה עולה במשקל בגלל נוזלים, ולא בגלל שומן או שריר, ברגע שתפסיק לקחת קריאטין אתה תוריד בחזרה(יקח חודש).
בעיקרון זה מוסיף לך נניח 2 קילו אז זה כאילו מחזק אותך, וזה משפר התאוששות אז יותר קל לך להתאמן ולהתחזק.

אין קשר ואין בעיה לקחת גיינר וקריאטין.

זה לא בדיוק מגדיל, אבל אתה עולה במשקל בגלל נוזלים, ולא בגלל שומן או שריר, ברגע שתפסיק לקחת קריאטין אתה תוריד בחזרה(יקח חודש).
בעיקרון זה מוסיף לך נניח 2 קילו אז זה כאילו מחזק אותך, וזה משפר התאוששות אז יותר קל לך להתאמן ולהתחזק.

אין קשר ואין בעיה לקחת גיינר וקריאטין.

סבבה הבנתי אותך כעקרון. אפשר להתייעץ איתך?
אם נגיד אני מתכוון לקנות קריאטין פעם אחד ולהפסיק להשתמש אחרי שהוא נגמר.. אז לא שווה לקנות נכון?
כי אחרי חודש ירד לי כמו שאמרת..?

סבבה הבנתי אותך כעקרון. אפשר להתייעץ איתך?
אם נגיד אני מתכוון לקנות קריאטין פעם אחד ולהפסיק להשתמש אחרי שהוא נגמר.. אז לא שווה לקנות נכון?
כי אחרי חודש ירד לי כמו שאמרת..?

כן שווה כי בזמן הזה שלקחת ההתאושדות שלך משתפרת ואתה שוקל יותר אז אתה תתחזק יותר מהר.
ואני קניתי קילו, זה מספיק לשנה ככה.

סבבה תודה אחי, נראלי אני אזמין של קריאטין של Super Effect .
וזה טוב אם זה מחזיק לשנה.
אתה לוקח כל יום תגיד?

סבבה תודה אחי, נראלי אני אזמין של קריאטין של Super Effect .
וזה טוב אם זה מחזיק לשנה.
אתה לוקח כל יום תגיד?
כן כל יום אני לוקח כפית.
הקריאטין יעיל גם למסה וגם לחיטוב, הבעיה היא שכשאתה בחיטוב אתה רוצה להראות יבש וחטוב והקריאטין מוסיף לך 2 קילו נוזלים אז אתה נראה פחות חטוב ויבש.... חוץ מזה אין סיבה לא לקחת איתו .

סבבה, אני אקנה אותו : ) תודה ממש על העזרה רק עוד שאלה קטנה.
כשאמרת שזה מוסיף עוד 2 קילו נוזלים הכוונה בסה"כ אחרי שהשתמשת בכל ה 1ק"ג של הקריאטין
או כל חודש?

סבבה, אני אקנה אותו : ) תודה ממש על העזרה רק עוד שאלה קטנה.
כשאמרת שזה מוסיף עוד 2 קילו נוזלים הכוונה בסה"כ אחרי שהשתמשת בכל ה 1ק"ג של הקריאטין
או כל חודש?
אחרי חודש של 5 גרם קריאטין כל יום אתה מגיע לכמות המקסימלית של קריאטין ביום ובסך הכל זה אמור ךהוסיף לך 2 קילו נוזלים פחות או יותר, מה שאומר שאחרי שבועיים של שימוש כאילו תעלה קילו אחד נוזלים

לא
כל יום כפית

לפי מה שקראתי איפה שמוכרים את הקריאטין:

הוראות שימוש: יש לצרוך 4 -5 כפיות ביום (5 גרם), למהול בכוס מים או מיץ, ולחלקם במשך היום, למשך 5 ימים רצופים (תקופת ההעמסה).
בתום חמשת הימים הראשונים יש לעבור לצריכה של כפית עד שתי כפיות ביום.
בימי אימון מומלץ לצרוך את התוסף כ-30 דקות לפני האימון ומייד אחריו.

לפי מה שקראתי איפה שמוכרים את הקריאטין:

הוראות שימוש: יש לצרוך 4 -5 כפיות ביום (5 גרם), למהול בכוס מים או מיץ, ולחלקם במשך היום, למשך 5 ימים רצופים (תקופת ההעמסה).
בתום חמשת הימים הראשונים יש לעבור לצריכה של כפית עד שתי כפיות ביום.
בימי אימון מומלץ לצרוך את התוסף כ-30 דקות לפני האימון ומייד אחריו.
אין צורך בהעמסה ובהפסקות.
5 גרם ליום, כל יום לא משנה איך ומתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית