הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין

RudeDude

משתמש פעיל
346
16
נק' מוניטין:
179
346
16
נפל בידיים שלי קריאטין מחברה לא מוכרת כל כך, ישראלית facepalm,כשר. Extreme Nutrition
השם של הקריאטין: Extreme Creatine monohydrate
עכשיו, לפי דעתכם זה סבבה לקחת את זה? כתוב שזה מיוצר בפיקוח G.M.P משו.
אז יהיה מסוכן לקחת? מקסימום לא יעבוד..
ובבקשה תגובות.. 😃

נערך לאחרונה:
סבבה תודה הבנתי : ) , רק עוד שאלה קטנה הקראטין פוגע בגדילה , או משו בסגנון?
ומאיזה גיל אפשר לקחת אותו...?

לא פוגע בגדילה,אתה מתאמן אל תדאג אתה יכול לקחת אותו,הרי גם במזון(בבשר ועוד) יש קריאטין(אמנם מאוד מאוד מאוד קצת,אבל יש).

לא פוגע בגדילה,אתה מתאמן אל תדאג אתה יכול לקחת אותו,הרי גם במזון(בבשר ועוד) יש קריאטין(אמנם מאוד מאוד מאוד קצת,אבל יש).

סבבה פשוט עדיין אין לי 18... עוד כמה חודשים.
כשאני אתחיל לקחת אני אשתה כמה שיותר כל יום .
והתייעצתי עם כמה אנשים הם המליצו לי לעשות שבוע ההעמסה ..

סבבה פשוט עדיין אין לי 18... עוד כמה חודשים.
כשאני אתחיל לקחת אני אשתה כמה שיותר כל יום .
והתייעצתי עם כמה אנשים הם המליצו לי לעשות שבוע ההעמסה ..
אתה יכול לפני 18,אל תדאג...
לא צריך לעשות שום העמסה,כמו שאמרו לך כפית ביום וזהו.

אתה יכול לפני 18,אל תדאג...
לא צריך לעשות שום העמסה,כמו שאמרו לך כפית ביום וזהו.

תוכל להסביר לי לפחות למה ההעמסה גורמת?..
פשוט קראתי בכל מיני מקומות על הקראטין וכל אתר אומר משהו אחר ככה שאני כבר לא יודע מה לעשות.
והוא גורם לתופעות לוואי כלשהם? (חוץ מהתייבשות אם לא שותים?)

תוכל להסביר לי לפחות למה ההעמסה גורמת?..
פשוט קראתי בכל מיני מקומות על הקראטין וכל אתר אומר משהו אחר ככה שאני כבר לא יודע מה לעשות.
והוא גורם לתופעות לוואי כלשהם? (חוץ מהתייבשות אם לא שותים?)
העמסה גורמת לרוויה מהירה יותר של הקריאטין בשריר. במבחן הזמן (אחרי 35 יום) אין הבדל בין העמסה לכפית ליום, אבל לפעמים העמסה של 5 ימים היא דווקא רעיון טוב. תופעות הלוואי הן בדרך כלל ספיחת נוזלים יותר מהירה. אם אתה עושה העמסה תדאג לשתות הרבה (4 ליטר יהיה רעיון טוב).

סבבה תודה הבנתי : ) , רק עוד שאלה קטנה הקראטין פוגע בגדילה , או משו בסגנון?
ומאיזה גיל אפשר לקחת אותו...?

אין לך מה לחשוש... אתה גם ככה מקבל קריאטין במהלך היום מאוכל...

אין הגבלת גיל וזה לא פוגע בגדילה.
רק תדאג לשתות מספיק מים.

אין לך מה לחשוש... אתה גם ככה מקבל קריאטין במהלך היום מאוכל...

אין הגבלת גיל וזה לא פוגע בגדילה.
רק תדאג לשתות מספיק מים.

תודה רבה לכולכם עזרתם לי המון .
talp רציתי רק לשמוע את דעתך על "שבוע העמסה" מה אתה אומר על זה?

תודה רבה לכולכם עזרתם לי המון .
talp רציתי רק לשמוע את דעתך על "שבוע העמסה" מה אתה אומר על זה?
אני בעצמי לא עשיתי העמסה...
ולפי מה שהבנתי ממחקרים בכל מקרה אתה יכול להכניס לגוף רק כ4-6 גרם קריאטין ביום ככה שההעמסות מיותרות.
אחרי חודש אתה מגיע לתפוקה מלאה, לא צריך למהר ולדחוף קריאטין.
בהצלחה!

אני בעצמי לא עשיתי העמסה...
ולפי מה שהבנתי ממחקרים בכל מקרה אתה יכול להכניס לגוף רק כ4-6 גרם קריאטין ביום ככה שההעמסות מיותרות.
אחרי חודש אתה מגיע לתפוקה מלאה, לא צריך למהר ולדחוף קריאטין.
בהצלחה!

תראה כעקרון הזמנתי כבר את הקראטין של Super effect והוא אמור להישלח מחר..
יש לי עדיין הזדמנות לבטל אותו פשוט חקרתי על זה וקראתי תגובה של מישהו ב Ynet שרשם ככה :

הקריאטין נותן יותר כח אבל אני מצטער לאכזב אתכם הוא לא גורם לשריר להיות יותר מחוטב או יותר מנופח , אני מתאמן בחדר כושר קרוב ל 8 שנים באופן נורמלי ותקין (לא מקצועי) כדי לשמור על הבריאות ולחטב את הגוף (שרירים) . ניסיתי חלבונים בעבר זה טוב ונחמד אבל יקר ולקחתי גם קריאטין תקופה מסוימת בצורה מבוקרת (לפי מידה של גרמים מדוייקת) זה חומר גרוע ומסוכן לכליות, חבריה תיזהרו ממנו, הוא גורם לבעיות בבריאות . לא שמעתי שהזכירו את הנושא של השתייה אבל אם לוקחים אותו בכל מינון צריך לשתות הרבה מים כלומר 7-8 ליטרים של מים ביום , וזה המון (ז"א הליכה לשירותים כל 15 דקות במהלך היום) החומר סופח מהגוף נוזלים, אני לא שתתי מספיק ונמצאו אצלי אבנים בכליות כתוצאה מהחומר הזה , ראו הוזהרם ,זהו עולה יקר ומזיק לבריאות שימו לב ותבררו טוב טוב על ה"תוסף" הגרוע הזה לפני שאתם מכניסים אותו לגוף שלכם. תום

אני לא חושב שאני באמת אצליח לשתות 7-8 ליטרים ביום ואם בכלל אני עכשיו בקושי שותה ליטר ביום...
איך אתה מצליח לשתות כ"כ הרבה ובכלל מה שהוא אומר שכל 15 דק' צריך יהיה ללכת לשירותים ,זה כבר לסבול. רציתי לשאול אותך מה אתה אומר מהניסיון שלך...

תראה כעקרון הזמנתי כבר את הקראטין של Super effect והוא אמור להישלח מחר..
יש לי עדיין הזדמנות לבטל אותו פשוט חקרתי על זה וקראתי תגובה של מישהו ב Ynet שרשם ככה :

הקריאטין נותן יותר כח אבל אני מצטער לאכזב אתכם הוא לא גורם לשריר להיות יותר מחוטב או יותר מנופח , אני מתאמן בחדר כושר קרוב ל 8 שנים באופן נורמלי ותקין (לא מקצועי) כדי לשמור על הבריאות ולחטב את הגוף (שרירים) . ניסיתי חלבונים בעבר זה טוב ונחמד אבל יקר ולקחתי גם קריאטין תקופה מסוימת בצורה מבוקרת (לפי מידה של גרמים מדוייקת) זה חומר גרוע ומסוכן לכליות, חבריה תיזהרו ממנו, הוא גורם לבעיות בבריאות . לא שמעתי שהזכירו את הנושא של השתייה אבל אם לוקחים אותו בכל מינון צריך לשתות הרבה מים כלומר 7-8 ליטרים של מים ביום , וזה המון (ז"א הליכה לשירותים כל 15 דקות במהלך היום) החומר סופח מהגוף נוזלים, אני לא שתתי מספיק ונמצאו אצלי אבנים בכליות כתוצאה מהחומר הזה , ראו הוזהרם ,זהו עולה יקר ומזיק לבריאות שימו לב ותבררו טוב טוב על ה"תוסף" הגרוע הזה לפני שאתם מכניסים אותו לגוף שלכם. תום

אני לא חושב שאני באמת אצליח לשתות 7-8 ליטרים ביום ואם בכלל אני עכשיו בקושי שותה ליטר ביום...
איך אתה מצליח לשתות כ"כ הרבה ובכלל מה שהוא אומר שכל 15 דק' צריך יהיה ללכת לשירותים ,זה כבר לסבול. רציתי לשאול אותך מה אתה אומר מהניסיון שלך...
לא להסתמך על YNET לעולם..זה הניסיון שלי
והבן אדם מגזים פצצות והוא אידיוט

ביטלתי בסוף את ההזמנה .. בגלל כל מיני דברים שאמרו עם קריאטין אולי כשיהיה לי יותר ניסיון בידר כושר אני אקנה.. וגם בגלל שהחברות הכשרות של הקריאטין לא מוכרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית