הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כדאי לי SS?

BodyBuilding

משתמש פעיל
652
0
נק' מוניטין:
418
652
0
אני בן 14 מתאמן חצי שנה מתוכה 2 חודשים רק מכונות והמשקלי עבודה הם
בנץ 67.5 קילו 8-10 חזרות 3 סטים
סקוואט 40 קילו 8-10 חזרות 3 סטים [רק התחלתי]
דדליפט 40 קילו 8-10 חזרות 3 סטים [גם רק התחלתי]
השאלה שלי אם אני צריך את זה בגיל הזה? לא יהיה יותר מדי עומס על הגוף וזה?
וקולה תפריע לי להעאלות במשקלים גם אם אני יוכל טוב אחרי אימון ולפני?
ואם כן כמה צריך לאכול לפני אחרי אימון פחמימות וחלבון?

1. למה לא? זה רק יועיל.
2. שום עומס, עם טכניקה נכונה כמובן.
3. לא חושב, אבל בשלב מסויים תהיה בעיה אם תתסף בקפאין, בכל מקרה, לא ממליץ כל כל הרבה קולה.
4. ערכיים סופיים.

• פותח/ת השרשור
1. למה לא? זה רק יועיל.
2. שום עומס, עם טכניקה נכונה כמובן.
3. לא חושב, אבל בשלב מסויים תהיה בעיה אם תתסף בקפאין, בכל מקרה, לא ממליץ כל כל הרבה קולה.
4. ערכיים סופיים.
אני פשוט מכור לקולה מגיל קטן ואני מנסה להפסיק בגלל האימונים, אני שותה המון מים בימים של אימון מהבירזייה שמה
ולא ממש הבנתי את SS, יש מצב אתה מסביר לי בקטנה? כמה אימונים בשבוע, איזה תרגילים כל אימון וזה..

אני פשוט מכור לקולה מגיל קטן ואני מנסה להפסיק בגלל האימונים, אני שותה המון מים בימים של אימון מהבירזייה שמה
ולא ממש הבנתי את SS, יש מצב אתה מסביר לי בקטנה? כמה אימונים בשבוע, איזה תרגילים כל אימון וזה..
AB שבנויה ל3 אימונים בשבוע.
5 תרגילים:
סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס, ופאוור קלין [לרוב מוחלף], עליית משקלים מאימון לאימון, 5 חזרות.
כל שאר המידע שאתה צריך מופיע פה:
1 2.

• פותח/ת השרשור
AB שבנויה ל3 אימונים בשבוע.
5 תרגילים:
סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס, ופאוור קלין [לרוב מוחלף], עליית משקלים מאימון לאימון, 5 חזרות.
כל שאר המידע שאתה צריך מופיע פה:
1 2.
סבבה הבנתי רק שאלה אחת
כתוב שם "
מתאמנים (גברים) ששוקלים בין 70 קילו ל- 90 קילו צריכים להעלות בדדליפט 5-10 קילו, בסקוואט 5-7.5 קילו, מאימון לאימון, במשך 3-4 שבועות,"
זה נוגע גם אלי? אני שוקל 68 ואני בן 14 אז להעאלות כל אימון דדליפט 5 קילו סקאווט 2.5 בנץ 2.5?
ואם אני נגיד עושה כבר 67.5 קילו בנץ אז מה אני עושה? כמה להוריד\להרים בשביל להתחיל SS? אותו דבר נוגע לסקוואט ודדליפט 😃

ותודה על כל העזרה

סבבה הבנתי רק שאלה אחת
כתוב שם "
מתאמנים (גברים) ששוקלים בין 70 קילו ל- 90 קילו צריכים להעלות בדדליפט 5-10 קילו, בסקוואט 5-7.5 קילו, מאימון לאימון, במשך 3-4 שבועות,"
זה נוגע גם אלי? אני שוקל 68 ואני בן 14 אז להעאלות כל אימון דדליפט 5 קילו סקאווט 2.5 בנץ 2.5?
ואם אני נגיד עושה כבר 67.5 קילו בנץ אז מה אני עושה? כמה להוריד\להרים בשביל להתחיל SS? אותו דבר נוגע לסקוואט ודדליפט 😃

ותודה על כל העזרה
תתחיל עם משקל שקל לך איתו אבל לא בצורה מוגזמת. תעלה כמו שכתוב שם ומתי שאתה מרגיש שמתחיל להיות בלתי אפשרי להעלות כלכך הרבה אז תחתוך את העלייה בחצי. לדוגמא- אתה מעלה כל אימון בדדליפט 10 קילו ומתי שזה מתחיל להיות קשה מידי אתה מעלה רק 5 קילו. אותו דבר בסקוואט ובבנצ פרס וכו...

• פותח/ת השרשור
תתחיל עם משקל שקל לך איתו אבל לא בצורה מוגזמת. תעלה כמו שכתוב שם ומתי שאתה מרגיש שמתחיל להיות בלתי אפשרי להעלות כלכך הרבה אז תחתוך את העלייה בחצי. לדוגמא- אתה מעלה כל אימון בדדליפט 10 קילו ומתי שזה מתחיל להיות קשה מידי אתה מעלה רק 5 קילו. אותו דבר בסקוואט ובבנצ פרס וכו...
לא ממש הבנתי כמה להעאלות באימון ראשון.. נגיד אני עושה:
סקוואט 40 קילו 8-10 חזרות 3 סטים
דדליפט 40 קילו 8-10 חזרות 3 סטים

כמה להתחיל באימון ראשון ואז כמה להעאלות?

לא ממש הבנתי כמה להעאלות באימון ראשון.. נגיד אני עושה:
סקוואט 40 קילו 8-10 חזרות 3 סטים
דדליפט 40 קילו 8-10 חזרות 3 סטים

כמה להתחיל באימון ראשון ואז כמה להעאלות?
אחי, תעשה טובה, תקרא את המאמרים שהבאתי, הם עונים על כל השאלות.
בכל מקרה, אימון ראשון, או שתתחיל מריק, או שאפשרות שנייה למי שכבר התאמן בעבר היא להעמיס על המוט עד שאתה מתחיל להתקשות קצת.
תעלה כמו שרשום, 10 קילו דדליפט, 5 קילו סקוואט, 5 קילו פרס, בנץ' 5 קילו ומתח 2.5.

• פותח/ת השרשור
אחי, תעשה טובה, תקרא את המאמרים שהבאתי, הם עונים על כל השאלות.
בכל מקרה, אימון ראשון, או שתתחיל מריק, או שאפשרות שנייה למי שכבר התאמן בעבר היא להעמיס על המוט עד שאתה מתחיל להתקשות קצת.
תעלה כמו שרשום, 10 קילו דדליפט, 5 קילו סקוואט, 5 קילו פרס, בנץ' 5 קילו ומתח 2.5.
קראתי את שתיהם ולא מצאתי תשובות לשאלות האלה
ותודה, יש בעיה עם אני יעשה דדליפט\סקוואט או פרס עם עקמת בגב? הוא הולך בצורת S כזאת
ואני ילך לאורפוטד מתישהו לבדוק את זה

קראתי את שתיהם ולא מצאתי תשובות לשאלות האלה
ותודה, יש בעיה עם אני יעשה דדליפט\סקוואט או פרס עם עקמת בגב? הוא הולך בצורת S כזאת
ואני ילך לאורפוטד מתישהו לבדוק את זה
אין לי מושג האמת, לא בדקת את זה עם רופא לפני שהתחלת להתאמן?

• פותח/ת השרשור
אין לי מושג האמת, לא בדקת את זה עם רופא לפני שהתחלת להתאמן?
את האמת שלא.. לא ידעתי שיש לי בכלל עקמת וביימים האחרונים שהתחלתי לעשות קצת פוזינג פה ושם ראיתי שהגב עקום בקטנה
יש מצב שזה השריר יוצא החוצה ולא הגב עקום אולי..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית