הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה| משקלים אחרי חודש SS + שאלה

• פותח/ת השרשור Nov12
  • פורסם בתאריך

Nov12

משתמש מתחיל
66
0
נק' מוניטין:
0
66
0
היי,
התחלתי SS לפני חודש, אלה הנתונים שלי לפני ההתחלה:

גובה: 165
משקל: 63
לא יודע א"ש לצערי

עכשיו:
גובה: 165.5
משקל: 66

משקלי העבודה שלי עכשיו:
סקוואט: 80
דדליפט: 80
בנץ': 65
פרס: 30
מתח רחב: טוטאל 13-16 חזרות על משקל גוף

איך המשקלים? אני ממשיך להעלות כל אימון (כבר לא לפי הספר.. אבל מעלה מעט כל אימון).

ועוד משהו, אשמח לדעה שלכם:
הייתי אמור להתגייס בנובמבר עוד חודש בדיוק. כשהתחלתי SS לפני חודש הייתי בראש של לעשות חודשיים SS ואז להתגייס. למה SS? הכי אפקטיבי בתור תוכנית כוח למתחילים. חבל לעשות אימוני מאסה ואז הכל ילך לזבל בצבא... אז אם לא לקבל צורה יפה עד הצבא, לפחות להתחזק פיזית.
ועכשיו כנראה שדוחים לי גיוס למרץ 2013. זאת אומרת 3 חודשים יותר מהמתוכנן.
אז עם הSS אני מתכוון להמשיך לפחות עד אמצע נובמבר, ז"א עוד חודש.
אבל מה לעשות אחרי זה? אם יהיו לי עוד שלושה חודשים, איך להמשיך לפתח את הגוף?

תודה מראש.

אם המטרה שלך זה להתכונן לצבא, אז לאו דווקא מכון זה מה שאתה צריך.
אני הייתי הולך להתאמן עם קבוצת הכנה לפני צבא כגון אחרי. הדברים האלה באמת מכינים אותך.
כי לא משנה כמה הטרפזים שלך יהיו מפותחים, אחרי שתרים אלונקה פעם ראשונה הם יתפוצצו לך מכאבים.
לעומת אם תעשה את זה פעם ראשונה באחראי והשריר יתרגל לסוג כזה של לחץ ועומס.
הכל זה עניין של להרגיל את הגוף..

בהצלחה בגיוס!

נערך לאחרונה:
תמשיך את הSS עד שתתקע, אם לא תהיה באחוז שומן גבוה, תמשיך לתוכניות אחרות, כמו טקסס וכו'.

• פותח/ת השרשור
אם המטרה שלך זה להתכונן לצבא, אז לאו דווקא מכון זה מה שאתה צריך.
אני הייתי הולך להתאמן עם קבוצת הכנה לפני צבא כגון אחרי. הדברים האלה באמת מכינים אותך.
כי לא משנה כמה הטרפזים שלך יהיו מפותחים, אחרי שתרים אלונקה פעם ראשונה הם יתפוצצו לך מכאבים.
לעומת אם תעשה את זה פעם ראשונה באחראי והשריר יתרגל לסוג כזה של לחץ ועומס.
הכל זה עניין של להרגיל את הגוף..

בהצלחה בגיוס!
המטרה שלי זה לא להתכונן לצבא. מאז ומתמיד אהבתי פיתוח גוף, רק שנזכרתי להתחיל להשקיע לפני הגיוס...
ובגלל זה אני מעדיף תוכנית כוח כי אין טעם לנפח - הכל ירד בצבא... לעומת כוח שגם ירד אבל לא כמו הנפח. לפחות אני מקווה.
תודה.
תמשיך את הSS עד שתתקע, אם לא תהיה באחוז שומן גבוה, תמשיך לתוכניות אחרות, כמו טקסס וכו'.
אוקיי.

אבל מאוד מעניין אותי מאנשים שחוו את זה על עצמם או מבינים בנושא: יש טעם לעבוד כמה חודשים עם תוכניות כוח לפני הגיוס? בלי קשר לצבא עצמו, סתם בשביל עצמי. אני ימשיך "להנות" מההשגים שלי גם אחרי שאני אפסיק להתאמן ואכנס למסגרת צבאית או שהכל ילך לזבל?

המטרה שלי זה לא להתכונן לצבא. מאז ומתמיד אהבתי פיתוח גוף, רק שנזכרתי להתחיל להשקיע לפני הגיוס...
ובגלל זה אני מעדיף תוכנית כוח כי אין טעם לנפח - הכל ירד בצבא... לעומת כוח שגם ירד אבל לא כמו הנפח. לפחות אני מקווה.
תודה.

אוקיי.

אבל מאוד מעניין אותי מאנשים שחוו את זה על עצמם או מבינים בנושא: יש טעם לעבוד כמה חודשים עם תוכניות כוח לפני הגיוס? בלי קשר לצבא עצמו, סתם בשביל עצמי. אני ימשיך "להנות" מההשגים שלי גם אחרי שאני אפסיק להתאמן ואכנס למסגרת צבאית או שהכל ילך לזבל?
ברור שכן, גם אם לא תשמור על רמת חלבון מתאימה ותוריד את כל השרירים שלך עד למצב של מינימום, עדיין יש זיכרון שריר ואתה תוכל להחזיר הכל.

תודה.

אוקיי.

אין כזה דבר הכל ילך לזבל,אולי המשקלים קצת ירדו אבל אתה תחזור לזה מהר,יש דבר שנקרא זיכרון שריר.
בלי קשר אם במהלך הצבא תעשה אימונים קלים אפילו נגיד מתח שכיבות סמיכה ודברים כאלו אתה תוכל לתחזק את הכוח שלך
לא רע.

• פותח/ת השרשור
ברור שכן, גם אם לא תשמור על רמת חלבון מתאימה ותוריד את כל השרירים שלך עד למצב של מינימום, עדיין יש זיכרון שריר ואתה תוכל להחזיר הכל.

אין כזה דבר הכל ילך לזבל,אולי המשקלים קצת ירדו אבל אתה תחזור לזה מהר,יש דבר שנקרא זיכרון שריר.
בלי קשר אם במהלך הצבא תעשה אימונים קלים אפילו נגיד מתח שכיבות סמיכה ודברים כאלו אתה תוכל לתחזק את הכוח שלך
לא רע.
אחלה, תודה לשניכם.

מישהו יכול לענות לי בנוגע למשקלים?
אני זוכר שראיתי פעם טבלה כזאת עם יחס של משקל גוף למשקל תרגילים. יהיה טוב אם מישהו יביא לי לינק לזה.

אחלה, תודה לשניכם.

מישהו יכול לענות לי בנוגע למשקלים?
אני זוכר שראיתי פעם טבלה כזאת עם יחס של משקל גוף למשקל תרגילים. יהיה טוב אם מישהו יביא לי לינק לזה.
אין מה להגיד על המשקלים, אתה עוד בהתחלה.
תמשיך להעלות.

Back
למעלה תחתית