הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחרי שלושה חודשים חוזר להתאמן

netanel151

משתמש פעיל
572
6
נק' מוניטין:
92
572
6
טוב בגלל הצבא לא יכולתי להתאמן כבר כמעט שלושה חודשים (עד שאני יתחיל זה יהיה שלושה חודשים בדיוק) ואני לא יודע בדיוק איך לחזור.
לפני שהפסקתי שקלתי 86-87 על 14-13% שומן עכשיו אני 85 קילו על כ16-17% שומן.
בן 18 וחצי
איך הייתם ממליצים לי להתחיל מבחינת תזונה ואימונים ?
המטרה שלי להגיע ל-88~90 קילו על 10% שומן בעזרת השם 😃

טוב בגלל הצבא לא יכולתי להתאמן כבר כמעט שלושה חודשים (עד שאני יתחיל זה יהיה שלושה חודשים בדיוק) ואני לא יודע בדיוק איך לחזור.
לפני שהפסקתי שקלתי 86-87 על 14-13% שומן עכשיו אני 85 קילו על כ16-17% שומן.
בן 18 וחצי
איך הייתם ממליצים לי להתחיל מבחינת תזונה ואימונים ?
המטרה שלי להגיע ל-88~90 קילו על 10% שומן בעזרת השם 😃
תעלה תמונה של לפני האחרי לא נירא לי שירדת במשקל ועלית באחוזי שומן ב% שציינת ... מה הגובה שלך ? בעיקרון תתחיל מאסה ואחר''כ תחטב (במידה ואתה רוצה להגיע למטרה שלך)

• פותח/ת השרשור
תעשה SS עד שתחזור למשקלי העבודה שהיו לך לפני שלושת החודשים האלה
עם SS אני יעלה המון בשוקל (יש לי נטייה להשמנה הייתי 112 קילו על 1.60).. 😃
תעלה תמונה של לפני האחרי לא נירא לי שירדת במשקל ועלית באחוזי שומן ב% שציינת ... מה הגובה שלך ? בעיקרון תתחיל מאסה ואחר''כ תחטב (במידה ואתה רוצה להגיע למטרה שלך)
יש מצב אחי למה אני ג'ובניק (שלושה חודשים ללא מעש) אני 1.78 הבעיה שאם אני יעשה מסה עכשיו אני עלול להגיע לאחוזי שומן גבוהים.. לא עדיף לחטב קודם ?

עם SS אני יעלה המון בשוקל (יש לי נטייה להשמנה הייתי 112 קילו על 1.60).. 😃

יש מצב אחי למה אני ג'ובניק (שלושה חודשים ללא מעש) אני 1.78 הבעיה שאם אני יעשה מסה עכשיו אני עלול להגיע לאחוזי שומן גבוהים.. לא עדיף לחטב קודם ?
כן תחטב , דרך אגב אם אתה 1.78 על 88 קילו ו15%שומן זה אחלה תחטב.
אתה יודע שלהיות 90 קילו על אחוז שומן כמו שציינת תגיע רק עם חומרים או שהגנטיקה שלך מאוד טובה ונדירה

• פותח/ת השרשור
כן תחטב , דרך אגב אם אתה 1.78 על 88 קילו ו15%שומן זה אחלה תחטב.
אתה יודע שלהיות 90 קילו על אחוז שומן כמו שציינת תגיע רק עם חומרים או שהגנטיקה שלך מאוד טובה ונדירה
סלאמתק אחי תודה
שבת שלום ; )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית