הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ טכניקה סקוואט 82.5 קילו

• פותח/ת השרשור Pumba
  • פורסם בתאריך

Pumba

משתמש מתחיל
59
0
נק' מוניטין:
0
59
0
האמת היה קל יחסית אבל לפני זה עשיתי 2 אימונים עם 80 קילו והיה קשה רצח וגם כאב קצת הגב בסוף הסטים.
תגידו איך הטכניקה -
סט ראשון

סט שלישי

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חסר עומק
לא יושב מספיק אחורה
בירכיים גולשות

תנסה לדחוף בירכיים החוצא יותר חזק זה יכול לפתור לך את הבעיות האלה.

• פותח/ת השרשור
חסר עומק
לא יושב מספיק אחורה
בירכיים גולשות

תנסה לדחוף בירכיים החוצא יותר חזק זה יכול לפתור לך את הבעיות האלה.
הברכיים אפילו לא קרובות ללגלוש, וזה הכי עמוק שאני יכול, אני נוגע בעמודים האלה בצדדים.
בכל מקרה תודה.

• פותח/ת השרשור
סבבה אחי, אתה תותח על עם סקוואט מושלם.
אני מעריך את זה שאתה מנסה לעזור לי, אבל אל תגיד סתם דברים, זה כאילו אפילו לא הסתכלת את הסרטון ובאת מוכן עם ההערות האלה כי להרבה יש בעיות עם ברכיים גולשות וחוסר עומק. אבל תשים לב למה שקורה בסרטון, אני לא מבין איך אפשר להגיד שהברכיים גולשות.

אתה לא מקבע את הבירכיים אחרי תחילת התנועה.
שים לב שלכול אורך הסקוואט שלך הבירכיים נדחפות קדימה. אתה מאבד ככה מתח ולא יכול להשתמש בhip drive בצורה טובה.
אתה צריך לרדת עד לנקודה מסוימת שבה אתה יכול לקבע את הבירכיים במקום ומשם התנועה היא רק עם התחת אחורה.
אתה צריך לשבת אחורה ולא למטה.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מקבע את הבירכיים אחרי תחילת התנועה.
שים לב שלכול אורך הסקוואט שלך הבירכיים נדחפות קדימה. אתה מאבד ככה מתח ולא יכול להשתמש בhip drive בצורה טובה.
אתה צריך לרדת עד לנקודה מסוימת שבה אתה יכול לקבע את הבירכיים במקום ומשם התנועה היא רק עם התחת אחורה.
אתה צריך לשבת אחורה ולא למטה.
טוב זה נשמע יותר הגיוני, ראיתי גם את הסרטון על HIP DRIVE והבנתי קצת יותר. תודה! 😛

נערך לאחרונה:
תנסה לעשות סקוואט מול קיר, במרחק ככה שהבירכיים יוכלו ללכת קצת קדימה ואז ייתקעו בקיר.
במצב כזה אתה תוכל לרדת יותר עמוק רק בעזרת לקיחת התחת אחורה. ככה תוכל לקבל את התחושה של ישיבה אחורה עם בירכיים מקובעות.

משהו דומה לזה:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
מול קיר אני יכול ככה בקושי, אבל זה לא הברכיים אצלי שנתקעות בקיר, הקושי הוא לשמור על הגוף זקוף מספיק בלי ליפול אחורה.

• פותח/ת השרשור
אף אחד לא חייב לך כלום.
תמשיך לחשוב ככה וגם אני לא יעזור לך.
סליחה אדוני.

האם תואילו בטובכם, אדוני הנכבדים, לעזור למשתמש מהפורום? מרצונכם החופשי כמובן.
הייתי רוצה עוד חוות דעת על הטכניקה, וגם איך להשתמש בהיפ דרייב כי אני לא בטוח שהבנתי.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית