הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הלב פועם חזק בזמן האחרון

GH its me

משתמש מתחיל
152
2
נק' מוניטין:
-10
152
2
התחלתי השבוע לצרוך אבקת חלבון וקריאטין ושמתי לב שלאחר שאני לוקח אותם
שעה וחצי בערך אחרי שאני לוקח הלב שלי מתחיל לפועם מאוד מהר לאיזה דקה ואז הוא נרגע ובאותו זמן אני גם מתנשף מאוד מהר ועמוק
מה אתם אומרים?

בולבול, להפסיק עם מה? לנשום?

אולי באמת יש לו בעיה והלב שלו פועם חזק כמו שהוא אומר,אבל במקום להגיד לך לרופא או משהו אתה אומר שהוא סתם ממציא דברים.
אולי יש לו בעיה?אולי משהו בקריאטין נגיד משפיע על הלב שלו?לא שותה מספיק מים נגיד או משהו?
אתה לא יכול לבוא לבנאדם ולהגיד שהכל בסדר כשהוא אומר שהוא מתנשם והלב פועל חזק כשאתה לא בדקת
מה הולך אצלו בגוף.

אולי באמת יש לו בעיה והלב שלו פועם חזק כמו שהוא אומר,אבל במקום להגיד לך לרופא או משהו אתה אומר שהוא סתם ממציא דברים.
אולי יש לו בעיה?אולי משהו בקריאטין נגיד משפיע על הלב שלו?לא שותה מספיק מים נגיד או משהו?
אתה לא יכול לבוא לבנאדם ולהגיד שהכל בסדר כשהוא אומר שהוא מתנשם והלב פועל חזק כשאתה לא בדקת
מה הולך אצלו בגוף.
לי יש יש פג בלב מולד אני כבר בדקתי כול קשר ללב אם אבקת חלבון קראטין והחרא הזה
והוא תמיד מיקרי
תבין זה לא סמים זה תוסף אתה יכול למיצוא את את הדבר הזה גם בטבע
הוא שאל אותנו אם לפי דעתנו יש קשר לאבקת חלבון והקרטין למה שהוא מרגיש ואמרנו לא
לא הייתה קמצוץ יש רמיזה לא ללכת לרופא אם זה מטריד אותו
פעם הבאה תילמד עובדות

• פותח/ת השרשור
אז לא יודע מה להגיד לכם.. זה קורה תמיד אחרי שעה וחצי הלב שלי פתאום פועם בקצב מטורף ואם תשים תיד שלך על הלב שלי אתה תרגיש אותו דופק כמו מטורף ל20 שניות ואחר כך אני מתחיל לנשום מהר כיאלו רצתי אני מחר יפסיק עם האבקת חלבון ואני לפחות ינסה לדעת ממה זה

אז לא יודע מה להגיד לכם.. זה קורה תמיד אחרי שעה וחצי הלב שלי פתאום פועם בקצב מטורף ואם תשים תיד שלך על הלב שלי אתה תרגיש אותו דופק כמו מטורף ל20 שניות ואחר כך אני מתחיל לנשום מהר כיאלו רצתי אני מחר יפסיק עם האבקת חלבון ואני לפחות ינסה לדעת ממה זה

אחי ברור זה החומצות אמינו גורמות ללב שלך לדפוק כמו מטורף.
תפסיק בכלל עם חלבון במשך שבוע תגיד לי אם ישר קשר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית