ק קפטן קקי אורח 0 0 נק' מוניטין: 0 0 0 0 4/4/09 #1 אחרי שקצת התייאשתי מלנסות, כיוון שהמאמץ הוא RM1 לcrushing grip, חזרתי לנסות לסגור את הcaptains of crush no.1 שלי לאחר שיכנוע קצר מצד חבר. סירטון 1: סירטון 2 (ניסיון 4 אחרי שניסיתי בשמאל ולא הצליח): PR!!!!!!!!!!! 🥰 אח שלי צלם גרוע! נערך לאחרונה ע"י מנהל: 2/8/13
אחרי שקצת התייאשתי מלנסות, כיוון שהמאמץ הוא RM1 לcrushing grip, חזרתי לנסות לסגור את הcaptains of crush no.1 שלי לאחר שיכנוע קצר מצד חבר. סירטון 1: סירטון 2 (ניסיון 4 אחרי שניסיתי בשמאל ולא הצליח): PR!!!!!!!!!!! 🥰 אח שלי צלם גרוע!
T The_Juggernaut משתמש מתחיל 47 0 נק' מוניטין: 93 0 47 0 8/4/09 #41 מזל טוב 😃 אגב, אתה בטוח שהטכניקה שלך נכונה ? יש לי הרגשה שאתה מגזים בקושי של הגריפר הזה (או שסתם יש לך ידיים קטנות) נערך לאחרונה: 8/4/09 Upvote 0 Downvote
מזל טוב 😃 אגב, אתה בטוח שהטכניקה שלך נכונה ? יש לי הרגשה שאתה מגזים בקושי של הגריפר הזה (או שסתם יש לך ידיים קטנות)
ק קפטן קקי אורח 0 0 נק' מוניטין: 0 0 0 0 8/4/09 פותח/ת השרשור #42 יש לי ידיים פיציות ואחיזה מוחצת חלשה 😃 תודה. Upvote 0 Downvote