הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתינת דגש

AssT0grasS

משתמש מתחיל
232
2
נק' מוניטין:
40
232
2
הכתפיים והיד האחורית שלי בפיגור רציני, היד האחורית גודלת לאט לאט אבל הכתף כאילו נשארה כמו שהייתה.
יש כאלה שאומרים לתת יותר סטים, אבל אם זה עובד ככה למה לא לתת פשוט הרבה יותר סטים לכל שריר בשביל לגדול יותר?
אני לא מצליח גם להעלות משקלים בתרגילי כתפיים..
מה אתם מציעים לעשות בשביל שהכתפיים יגדלו ויהיו פרופורציונליות?

הכתפיים והיד האחורית שלי בפיגור רציני, היד האחורית גודלת לאט לאט אבל הכתף כאילו נשארה כמו שהייתה.
יש כאלה שאומרים לתת יותר סטים, אבל אם זה עובד ככה למה לא לתת פשוט הרבה יותר סטים לכל שריר בשביל לגדול יותר?
אני לא מצליח גם להעלות משקלים בתרגילי כתפיים..
מה אתם מציעים לעשות בשביל שהכתפיים יגדלו ויהיו פרופורציונליות?

בנוגע ליד אחורית-כל הלחיצות במשקלים כבדים יתנו תוצאות יפות ליד האחורית, לא ריבוי סטים.
בנוגע לכתף-איך הולך אימון הכתפיים שלך?
הוא כולל פרס?
וגם הכתף עצמה מעורבת בכל פשיטה כפיפה לחיצה ומשיכה שתעשה באימונים ללא קשר לאימון כתפיים עצמו, כך שצריך להעלות את משקלי העבודה בתרגילים המורכבים והגוף כולו יגדל כולל כתף ויד אחורית.

• פותח/ת השרשור
האימון כתפיים שלי זה:
פרס 2X5
הרחקה לצדדים בהטייה 2X10
מתאמן AB 4 פעמים בשבוע

ולגבי המשפט האחרון שלך הקטע הוא שאני לא מצליח לעלות משקלים בתרגילי כתפיים ולמרות שבשאר התרגילים אני מתקדם טוב הכתפיים נשארות קטנות..

תעלה את הפרס ל-3X5, ועזוב את ההרחקות. אם אתה עושה בנץ' + פרס + מתח/חתירה + דדליפט + (אולי, לא חובה) קלין זה די והותר עבודה לכתפיים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית