הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ "הפיכת" חלבון מלא, פירות לאחר ארוחה.

avrahm90

משתמש משקיע
2,082
573
נק' מוניטין:
8,998
2,082
573
שלום ושבוע טוב!

יש לי שני שאלות, שאשמח לשמוע את האמת עליהם:

1) האם יש אמת שיש להימנע מאכילת פירות מיד לאחר הארוחה, אלא יש להמתין עד שהאוכל יתעכל ורק אז ניתן לאכול פירות? (ההסבר לכך הוא שאז הקיבה כביכול "עוזבת" את האוכל ופונה לעכל את הפירות, הפחמימות פשוטות).

2) הבנתי שיש חלבון "מלא" שהוא מכיל את כל החומצות אמינו, ויש חלבון שהוא "לא מלא" שחסרים בו חומצות אמינו העיקריות.
האם יש אמת שע"י שמצרפים לחלבון ה"לא מלא" מוסיפים "חלבון מלא" אז החלבון הלא מלא- "הופך" ל"מלא" ואז ממילא ניתן להחשיב את אותו חלבון לסך החלבון היומי.

תודה רבה!

2. יש חלבון מלא ויש חלבון לא מלא.
עדיף שרוב החלבון שאתה אוכל יהיה מלא, נניח אתה שוקל 100 קילו ואתה צריך לאכול פי 2 גרם חלבון על כל קילו, תנסה לאכול לפחות 160 גרם חלבון מלא.

2. יש חלבון מלא ויש חלבון לא מלא.
עדיף שרוב החלבון שאתה אוכל יהיה מלא, נניח אתה שוקל 100 קילו ואתה צריך לאכול פי 2 גרם חלבון על כל קילו, תנסה לאכול לפחות 160 גרם חלבון מלא.
למה הכוונה בחלבון מלא?
ואם לדוגמא כל התזונה שלי בנויה
על חלבון ׳לא מלא׳ זה יעכב התפתחות שרירים ? יהיו תוצאות פחות טובות?

למה הכוונה בחלבון מלא?
ואם לדוגמא כל התזונה שלי בנויה
על חלבון ׳לא מלא׳ זה יעכב התפתחות שרירים ? יהיו תוצאות פחות טובות?
חלבון מלא זה חלבון מהחי.
ביצים,דגים,בשר,חלב.
חלבון לא מלא זה מהצומח.

אני לא יודע להסביר כמו שצריך, אבל חלבון מלא יותר איכותי מחלבון לא מלא בשביל השרירים.
בעיקרון זה חומצות אמינו שהגוף צריך, שאתה לא מקבל אותם מהצומח אלא רק מהחי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית