הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום סיקל..

• פותח/ת השרשור Big_boy
  • פורסם בתאריך

Big_boy

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
:s49:סיקל חרא...חבל על 3.5 אלף שקלל
סיום סיקל ספנאן דינאבול דקה ...לקחתי 10 שבועות בזמן אחרון לא יצא לי לתאמן שבועים אחרונים של הסיקל :(..
עלתי 8קילו ו2 אחוזי שומןן..
שאלה-מתי אני מתחיל את פרווירון וכמה כדורים ביום..?

מזה ספנאן?

ומי אמר שאתה צריך פרו-וירון לסיום סייקל?
יש מדריך למתחילים, כדאי שתקרא אותו.

:s49:סיקל חרא...חבל על 3.5 אלף שקלל
סיום סיקל ספנאן דינאבול דקה ...לקחתי 10 שבועות בזמן אחרון לא יצא לי לתאמן שבועים אחרונים של הסיקל :(..
עלתי 8קילו ו2 אחוזי שומןן..
שאלה-מתי אני מתחיל את פרווירון וכמה כדורים ביום..?

3.5 אלף שקל סייקל 10 שבועות? תגיד אתה נורמאלי? זה ימבה כסף מה זאת אומרת פרווירון ל PCT? מי מריץ פרווירון לPCT זה סטרואיד לכל לדבר זה נגזרת של DHT זה לא מחזיר את רמות ה LH ולא תורם מאומה ליצור של טסט בגוף להיפך זה ממשיך לשמור אותך סגור רואים שאתה לא יודע מה אתה עושה על דיאנבול ודקה עלית רק 8 קילו? שאני מניח ש-6 מהם זה נוזלים כניראה לא אחלת נכון ולא התאמנת נכון קיצר מה קורה איתכם חברה אם אתם לא יודעים מה אתם עושים חבל על הזמן שלכם על הכסף שלכם ועל הבריאות שלכם אחי תקרא איך מריצים PCT נכון ונורמאלי ואולי תצליח לשמור משהו ממה שהרווחת למרות שאני בספק

• פותח/ת השרשור
מתחילים לא נראה ליי ספנאטט...

7-8 ארחות ביום 4.5 אלף קלוריות

סיקל עלה 2100 מנקים 700 ועד שני חלבונים אבקות וכל ווטמניםם ..

פרווריון אני לא חוץ מהכורגיןן פרווריון שומר על מערכת הורמנית קצירר מי יודע מינוניםםם..😣

ביג בוי, איך אתה רוצה שניקח אותך ברצינות?

אפילו את השמות של החומרים אתה לא מסוגל לאיית אותם בצורה נכונה, אין לך מושג מה אתה בכלל לוקח ועוד אתה טוען שאתה לא מתחיל.
תעשה טובה לעצמך, שלא תגרום לעצמך נזק, תלמד טוב טוב לפני שאתה שוב נכנס לסייקל, אם זה לא מעניין אותך לקרוא - מצטער, לא אוכל לעזור לך.
אפילו אין לך מושג מזה בכלל פרו-וירון, אם אתה חושב שזה שמור על מערכת הורמונלית "קצירר".

מתחילים לא נראה ליי ספנאטט...

7-8 ארחות ביום 4.5 אלף קלוריות

סיקל עלה 2100 מנקים 700 ועד שני חלבונים אבקות וכל ווטמניםם ..

פרווריון אני לא חוץ מהכורגיןן פרווריון שומר על מערכת הורמנית קצירר מי יודע מינוניםםם..😣

אחינו היקר יש פה אנשים ש"קצת" מבינים יותר ממך ויש להם "קצת" יותר ניסיון ממך אשאתה שואל שאלה ועונים לך תשובה (לא תמיד זה יהיה מה שאתה רוצה לשמוע) אז תעשה לעצמך טובה ותקשיב
לעצות והצעות שנותנים לך כי בסך הכל מנסים לעזור לך כדי שלא תעשה שטויות כמו שאתה עושה עכשיו אני לא יודע מי מה ואיך אתה יודע או יותר נכון לא יודע על סטרואידים אבל גבר אם תמשיך לחשוב שאתה יודע מה אתה עושה אז אחי אתה בצרות צרורות וכמו שמאשינהד אמר לך אתה אפילו לא יודע מה זה פרווירון הוא שומר על המערכת ההורמונלית מממ מעניין לא ידעתי את לפני חחחח קיצר אחי תקרא טוב טוב מה אתה מכניס לגוף שלך מעצבן אותי שאנשים חושבים שסטרואידים זה כמו תוסםי תזונה ובאים בגישה של "יאללה בוא ניכנס לסייקל נהייה גדולים וחזקים"
וגורמים לעצמם נזק ואז באים לפה ומבקשים עזרה אני לא בא לרדת עליך אחי זאת לא הכוונה שלי
אבל בחייאת אחי קצת רצינות אתה מזריק שמנים לגוף שלך אתה לא רוצה לדעת מה הם יכולים לעשות ולאיזה נזק הם יכולים לגרום? מה זה החוסר רצינות וזילזול בבריאות שלך אני בחיים לא אבין גישה כזאת לא פלא שהיה לך חרא סייקל אתה לא יודע מה אתה עושה וסתם בשביל הקטע תפרסם פה את הסייקל ותראה איזה תגובות אתה תקבל ואז תראה אם עשית טוב או לא
בקיצור אחי אם אתה רוצה עצות לגבי PCT פרסם את הסייקל בידיוק מה עשית איזה חומרים מינונים מכמה זמן ונשתדל לעזור לך אם PCT יעיל כדי שלא תגרום לעצמך נזק נוסף

• פותח/ת השרשור
אוקי נפרט יותר על הסיקל..אז ככה ..

חומרים - דקה
טסט- ספיונאט
דיאנבול הלב הכחול

מינונים -דקה של 3 ממ"ל(10 שבועות)
ספיונאט 3 ממ"ל (10 שבועות)
דיאנבול 10 מג 4 ביום במשך 6 שבועות

לסיום הסיקל שזה עכשיו-המלצו לי לקחת את פרווריון וכל מי שדבר קודם חומר זה עוזר למנוע תפועות של אסטרוגניות בגוף ..
כוריגן 5 הפולטת...

לא עלית כל כך הרבה בנוזלים כמה שאמרת ...אבל סיקל חלשש יחסתת
סיקל הבא נשתמש בטסט יותר טוב וחזק..

אוקי נפרט יותר על הסיקל..אז ככה ..

חומרים - דקה
טסט- ספיונאט
דיאנבול הלב הכחול

מינונים -דקה של 3 ממ"ל(10 שבועות)
ספיונאט 3 ממ"ל (10 שבועות)
דיאנבול 10 מג 4 ביום במשך 6 שבועות

לסיום הסיקל שזה עכשיו-המלצו לי לקחת את פרווריון וכל מי שדבר קודם חומר זה עוזר למנוע תפועות של אסטרוגניות בגוף ..
כוריגן 5 הפולטת...

לא עלית כל כך הרבה בנוזלים כמה שאמרת ...אבל סיקל חלשש יחסתת
סיקל הבא נשתמש בטסט יותר טוב וחזק..
טוב כמה דברים לא ברורים
שאתה אומרת דקה 3מ"ל ל 10 שבועות אתה מתכוון ל 3מ"ל לשבוע? זאת לדוגמא אם הדקה זה 200מג ל 1 מ"ל זאת אומרת שהזרקת 600מג דקה בשבוע? זה סייקל ראשון שלך?

אוקי אני רואה שאתה תפוס על פרווירון אז בוא אני יעשה לך סדר שתבין כוד כל מה זה פרווירון ותבין שהוא לא מתאים ל PCT בכלל

פרווירון זה בעצם מסטרלון שזה נגזרת של DHT
DHT זה הורמון אנדרוגני שמיוצר בגוף ע"י האנזים שניקרא אלפא 5 או 5-alpha reductase
מה התפקיד של דיהידרוטסטוסטרון הגוף זה לא העניין כרגע רק שתבין שפרווירון משפיע על רמות ה LH ו FSH שהם ההורמונים שמאותתים לגוף לייצר טסטוסטרון באשכים זאת אומרת שאם תקח פרווירון הגוף לא יצליח להתאושש ולהתחיל לייצר טסט באופן טיבעי מפני שהגוף מזהה רמות גבוהות של DHT (שמומר מטסט ע"י אותו אניזים אלפא 5) ובעצם זה אומר לגוף שיש עודף בהורמונים האנדרוגינים בגוף מה שלא יאפשר התאוששות של רמות ההורמונים בגוף זה נכון שפרווירון מונע השפעות של אסטרוגן בגוף ע"י "הצמדות" לאנזים הארומטי שממיר טסט לאסטרוגן אבל שליטה באסרוגן זאת לא הדאגה היחידה שלנו לאחר סייקל אלה להחזיר את המאזן ההורמונלי בגוף וזה פרווירון לא יעשה אם תקח פרווירון ל PCT לא רק שיהיו לך רמות טסט נמוכות בגוף אלה גם רמות אסטרוגן נמוכות בגוף וזה לא מצב שאתה רוצה להיות בו.
כדי להריץ PCT נכון שיחזיר אותך למצב תקין מבחינה הורמונלית יש להריץ HCG בסביבות 1500IU במשך 14 יום כל 4 ימים ולבשלב כלומיד ונולבה על מנת למנוע רמות גבוהות של אסטרוגן ולהחזיר את רמות ה LH ולגרום לאשכים לייצר טסט באופן עצמאי מי שאמר לך להריץ פרווירון במהלך PCT אין לו מושג מהחיים שלו וצריך לקבל מכות השימוש של פרווירון הוא במהלך סייקל של חומרים מאוד ארומטים שאנחנו רוצים למנוע ספיחת נוזלים להעלות את רמות הטסט החופשי בדם לא במהלך PCT
אני מקווה שזה עמבהיר לך את התמונה קצת
וגבי הסייקל שלך אתה אומר סייקל חלש חחח אני אומר סייקל מטורף מינונים גבוהים לאללה 600מג דקה ו 600 מג טסט מה אתה צריך כל כך הרבה חומר בדם מה אתה פיל? אתה גם בטח לא יודע שיותר מידי חומר יש לך תופעה שניקראת פיצוי יצר מה שזה אומר זה שהגוף מזהה את רמות ההורמונים הגבוהות ומאיץ את ההמרה של טסט לאסטרוגן ו DHT ובמקרה של דקה לפרוג'סטין ואסטרוגן שלא לדבר על על הצפת הרצפטורים האנרוגנים ברקמות השריר מה שמונע את העברת המסר האנבולי ומה שנישאר לך זה סתם הורמונים שצפים לך בדם עד שהם מפורקים ע"י אנזימים בדם וככה לא רק שביזבזת כסף ביזבזת חומר וסתם יותר נזק ופוטנציאלית יותר תופעות לוואי

נערך לאחרונה:
חח סייקל הבא עוד יותר חזק ועוד יותר מינונים?
מה יש לאנשים פה תעשה טובה פרוש מסייקלים בינתיים אתה סתם מבזבז כסף זמן ובריאות
תתחיל לקרוא בכלל מה אתה עושה לגוף שלך
וכמו שאמרו אם עלית מזה רק 8 קילו מסכנים אז באמת עשית משהו לא טוב מסייקל כזה עולים 20 קילו

זה הראש הישראלי, חושבים שהם מבינים יותר מכל העולם.

רק בארץ תראה סייקל שני ושלישי מעל גרם טסטוסטרון, אנשים חושבים שזה משחק, אז אומרים יאללה סייקל הבא 750 וסייקל אח"כ כבר גרם טסטוסטרון.

ממה שלמדתי, אין עם מי לדבר, פשוט ראש בקיר. 😣

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית