הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שומן עיקש-ארוחת בוקר

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
קודם מרגיש שצריך להודות לחבר'ה פה שנכנסים עונים ותורמים מהמזמן שלהם והניסיון,זה עוזר במיוחד בשלבים האלה שבנאדם כבר מתחרפן ויש מלא שאלות(חלקן מוזרות)😣

אז ככה לשאלה היומית:נמצא על 10%,הירידה נעשית איטית(כנראה באיזור השומן העיקש,בטן תחתונה ומותניים)השאיפה היא לרדת לאיזור ה8% בשבועות הקרובים.
אני מיישם את הפרוטוקול הראשון(נמצא בדל פחמימה כ35ג' פחמ' ביום)לא מתכוון להשתמש ביוהימבין והאינטרוולים עצימים מידי בשבילי כרגע,עושה 3 אימוני כוח עצימים בשבוע.
הערכתי את ההוצאה הקלורית היומית(לפי נוסחאות)בסביבות 2500-2600 עם פעילות.החלטתי לרדת לתפריט של 1700-1800קל' ביום ולהעמיס בין 7-10 ימים,אין עייפות מיוחדת או ירידה במשקלים.
א.מה דעתכם על הנתונים הנ"ל?מקום לשיפור?
ב.בימי אימון אני בד"כ אוכל ארוחה עם 30-40 ג' שומן וכעבור 3שעות נכנס לאימון כוח שלאחריו חצי שעה אירובי בינוני,האם זה גם יכול להיחשב כסוג של פרוטוקול 1?או שלא כדאי ארוחת בוקר עם כמות כזו של שומן?
תודה.

א. כמה קלוריות אתה מכניס עכשיו ? ומה קצב הירידה שלך ?
ב. זה נשמע תקין , כל עוד לא אכלת ארוחה גדולה -600-700 קלוריות בערך ורק אחרי 4 שעות צום לעשות את הפרוטוקול זה תקף.

מה המשקל גובה גיל שלך ?

נשמע בסדר. כל אירובי בדל פחמימה על א.ש נמוך הוא מאין פרוטוקול.

העמסות אפשר גם לבצע בתדירות קצת יותר גבוה של פעם בשבוע.

קודם מרגיש שצריך להודות לחבר'ה פה שנכנסים עונים ותורמים מהמזמן שלהם והניסיון,זה עוזר במיוחד בשלבים האלה שבנאדם כבר מתחרפן ויש מלא שאלות(חלקן מוזרות)😣

אז ככה לשאלה היומית:נמצא על 10%,הירידה נעשית איטית(כנראה באיזור השומן העיקש,בטן תחתונה ומותניים)השאיפה היא לרדת לאיזור ה8% בשבועות הקרובים.
אני מיישם את הפרוטוקול הראשון(נמצא בדל פחמימה כ35ג' פחמ' ביום)לא מתכוון להשתמש ביוהימבין והאינטרוולים עצימים מידי בשבילי כרגע,עושה 3 אימוני כוח עצימים בשבוע.
הערכתי את ההוצאה הקלורית היומית(לפי נוסחאות)בסביבות 2500-2600 עם פעילות.החלטתי לרדת לתפריט של 1700-1800קל' ביום ולהעמיס בין 7-10 ימים,אין עייפות מיוחדת או ירידה במשקלים.
א.מה דעתכם על הנתונים הנ"ל?מקום לשיפור?
ב.בימי אימון אני בד"כ אוכל ארוחה עם 30-40 ג' שומן וכעבור 3שעות נכנס לאימון כוח שלאחריו חצי שעה אירובי בינוני,האם זה גם יכול להיחשב כסוג של פרוטוקול 1?או שלא כדאי ארוחת בוקר עם כמות כזו של שומן?
תודה.
אם אתה נמצא על 35 גרם פחמימה ביום אתה יכול להעמיס פעם בשבוע.. בAD מעמיסים פעמיים בשבוע (יומיים רצוף)שנמצאים על פחות מ30

אם אתה נמצא על 35 גרם פחמימה ביום אתה יכול להעמיס פעם בשבוע.. בAD מעמיסים פעמיים בשבוע (יומיים רצוף)שנמצאים על פחות מ30

משום מה לי זה לא הניב תוצאות העמסה הארוכה הזאת פשוט החזיר אותי אחורה כל פעם.
מה שכן עבד אצלי כשהייתי על 15-20 גר' זה העמסה פעם בשבועיים 😃 אומנם זה קיצוני אבל זה הדבר היחידי שגרם לי לרדת באותה תקופה.

תנסה מה עובד עליך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית