ייעוץ האם מחשיבים את החלבון הלא מלא בערכיים הסופיים של היום ?

godlin23

משתמש משקיע
4,229
1,530
נק' מוניטין:
2,943
4,229
1,530
האם מחשיבים את החלבון הלא מלא בערכיים הסופיים של היום ?
אני מגיע לכ 200 גרם חלבון ביום אבל חלק מזה מגיעה מחלבון לא מלא האם זה בסדר ?

לאדע אני פשוט דואג להכניס 200 גרם חלבון מלא והשאר לא באמת מעניין אותי..

מה? כמה אתם שוקלים שאתם מכניסים 200?

ואני לא מייחס אליו חשיבות יותר מידי..אבל אם אני שם לב שהכנסתי בסוף יום 190-185 גרם חלבון מלא..אז אני לא הולך לאכול עוד משהו.
מישהו אמר פה פעם משהו שעל חלבון לא מלא לא צריך להסתמך אבל לא צריך להתעלם ממנו לגמרי

לא מכניס 200 אבל עדיין, לא הבנתי מה הקריטיות של חלבון מלא.
ואפשר דוגמאות למאכלים עם חלבון מלא? וזה נכון שטונה + מיונז או פיתה + חומוס יוצרים חלבון מלא?

• פותח/ת השרשור
מה? כמה אתם שוקלים שאתם מכניסים 200?

ואני לא מייחס אליו חשיבות יותר מידי..אבל אם אני שם לב שהכנסתי בסוף יום 190-185 גרם חלבון מלא..אז אני לא הולך לאכול עוד משהו.
מישהו אמר פה פעם משהו שעל חלבון לא מלא לא צריך להסתמך אבל לא צריך להתעלם ממנו לגמרי

נגיד ואני צריך לאכול 200 גרם חלבון ביום, ומתוך זה רק בערך 140 זה חלבון מלא זה בסדר ?

ואם אפשר הסבר קצת מה ההבדל בהשפעה של חלבון מלא ולא מלא על בניית השריר (או לינק לכתבה בנושא )
תודה

לא יודע אם אני מחשב כמה אכלתי ביום לפי מחשבון קלוריות אני מחשיב גם את החלבון הלא מלא. לא שיש יותר מדי כזה אבל אם אכלתי נניח באותו יום הרבה שיבולת שועל אז היא מכילה יחסית הרבה חלבון ביחס לדגנים אחרים.

אגב אם כבר כמה חלבון ביום. תמיד מצחיק אותי שמחשבוני "כמה קלוריות אני צריך" באתרי בודיבילדינג השונים, לאדם במשקל 85 קילו נניח יגידו שהוא צריך איזה 300 גרם חלבון. זה די מטורף לאכול כמות כזאת ביום, אלה אם כן אתה יכול להרשות לעצמך לדפוק כל יום כמה סטייקים.

אני באופן אישי לא מחשיב חלבון מדגנים דוגמת גלוטן וחבריו. זאת באמת בעיה להגיע ל-150~200 גרם חלבון מלא ביום?

לא מכניס 200 אבל עדיין, לא הבנתי מה הקריטיות של חלבון מלא.
ואפשר דוגמאות למאכלים עם חלבון מלא? וזה נכון שטונה + מיונז או פיתה + חומוס יוצרים חלבון מלא?
טונה זה כבר חלבון מלא

אני באופן אישי לא מחשיב חלבון מדגנים דוגמת גלוטן וחבריו. זאת באמת בעיה להגיע ל-150~200 גרם חלבון מלא ביום?

לא, פשוט תאכל פעמיים 400 גרם חזה עוף ביום.
זה הרבה יותר קל לדעתי מאשר לחלק את זה ל8 ארוחות וכל פעם להכניס 20-30 גרם.

חלבון מלא אני מגיע לכפול 1.8 ממשקל גוף וכל השאר בא מחלבון לא מלא שאני מגיע איתו גם לערכים גבוהים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית