הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימוני כוח וסיבולת לב ריאה

• פותח/ת השרשור ELSR
  • פורסם בתאריך

ELSR

משתמש קבוע
1,808
274
נק' מוניטין:
1,213
1,808
274
קאנטרי חולון
אמא שלי עובדת בתור טכנאית לב (אק"ג וכו') ..

בכל אופן היא סיפרה לי שהיום הגיעו אליה שתי בחורים מנופחים כאלה ממש שריריים לבדיקה (בני 18 ו-23.)
עכשיו בבדיקה הזו הם רצו על הליכון.. ושניהם התעייפו אחרי 2-3 דקות ריצה וממש נשברו בקושי נשמו .
אמא שלי שאלה מה הם עושים שהם הגיעו למצב כזה והם אמרו שהם עושים רק אימוני כוח, בלי אירובי .

אז אמא שלי פתחה על זה עכשיו שיחה איתי שאני יתחיל לרוץ ולא יעשה רק אימוני כוח כי הגוף אומנם
יתחזק אבל הלב יהיה חלש וזה ממש לא בריא ..

עכשיו רציתי לשאול מה לעשות, כי הבנתי שאירובי שורף שריר..
ואני רוצה להתפתח .

תודה לעוזרים ..

אירובי לא שורף שריר צא מהסרט.. אירובי בעצימות בינונית יכול לעזור להתאוששות

אימוני ספרינטים שמבוצעים חכם יכולים לעזור לשפר את הסקואט\דדליפט(הרבה ליפטרים עושים אתזה .. חפש מאמרים של וונדלר על זה)

• פותח/ת השרשור
אירובי לא שורף שריר צא מהסרט.. אירובי בעצימות בינונית יכול לעזור להתאוששות

אימוני ספרינטים שמבוצעים חכם יכולים לעזור לשפר את הסקואט\דדליפט(הרבה ליפטרים עושים אתזה .. חפש מאמרים של וונדלר על זה)
תגדיר בינונית ..
הסיבולת לב ריאה שלי ממש חרא .. הפסקתי לעשן לפני 3 חודשים בערך 😣
נגיד אם לעשות 3-4 פעמים בשבוע לעשות הליכה מהירה (6.5-7 קמ"ש) של איזה חצי שעה בהליכון זה טוב ?

אני התחלתי לעשות אירובי לפני חודש (אני מתאמן שנתים אימוני כוח SS-טקסס- 5\3\1 בלי אירובי בכלל) ואני חייב לציין שחודש אחרי שאני עושה פעמים בשבוע אירובי אני מרגיש מצויין אין שום פגיעה בהתאוששות.
אני עושה אירובי פעמים בשבוע אחרי האימוני פלג גוף תחתון .. ב5\3\1 עושים 2 עליון 2 תחתון

• פותח/ת השרשור
אני התחלתי לעשות אירובי לפני חודש (אני מתאמן שנתים אימוני כוח SS-טקסס- 5\3\1 בלי אירובי בכלל) ואני חייב לציין שחודש אחרי שאני עושה פעמים בשבוע אירובי אני מרגיש מצויין אין שום פגיעה בהתאוששות.
אני עושה אירובי פעמים בשבוע אחרי האימוני פלג גוף תחתון .. ב5\3\1 עושים 2 עליון 2 תחתון
ומה אתה עושה באירובי ?

שמע אחי , פתחת נושא ענק מבחינת מידע עלו , בגדול ארובי יותר חשוב מהרמת משקולות לכול הטווחים בחיים , סיבולת לב ריאה חשובה מאוד.
להיות מפלצת שרירים אבל עם כושר (בתכלס) ארובי שואף ל - 0 לדעתי שווה לתחת, מה גם שמסוכן לחיים .(גודל לב ושרירי לב וכו..לא נכנס לעומק של זה ).

לטעמי החוכמה לשלב בין בניית גוף שרירית לבין השארות \ פיתוח יכולת ארובית טובה.

שמע אחי , פתחת נושא ענק מבחינת מידע עלו , בגדול ארובי יותר חשוב מהרמת משקולות לכול הטווחים בחיים , סיבולת לב ריאה חשובה מאוד.
להיות מפלצת שרירים אבל עם כושר (בתכלס) ארובי שואף ל - 0 לדעתי שווה לתחת, מה גם שמסוכן לחיים .(גודל לב ושרירי לב וכו..לא נכנס לעומק של זה ).

לטעמי החוכמה לשלב בין בניית גוף שרירית לבין השארות \ פיתוח יכולת ארובית טובה.

סליחה שאני מתערב באשכול, אבל כמה פעמים בשבוע אפשר לעשות ריצות ולכמה זמן ?

צריך לקבל תמונה מלאה.
האם התוצאות שלהם היו נמוכות יותר מהציבור הרחב או שמא היא ציפתה ליותר והופתעה לרעה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית