הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חישוב נייטרלי וגירעון לחיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
יושב על התפריט ובודק איך אפשר לשפר.נמצא כרגע על 10%שומן ורוצה לרדת עוד קצת.אז מלבד זה שעושה פרוטוקול 1 על דל פחמימה(40ג' פחמימה).
המדריך מציע 2 נוסחאות כשאחת מהן 'כללית' והשנייה מיודעת לאלה שיודעים את אחוז השומן שלהם.
אני 1.73 בן 30 ושוקל 83ק"ג וכרגע לא ממש מצליח לרדת עוד במשקל.לקחתי כבר הפסקה של שבוע מהחיטוב(נייטרלי)לפני שבועיים.
2 הנוסחאות מראות תוצאות שונות,1) איזו מדויקת יותר וכדאי לבחור בה(הראשונה מראה 2110קל' והשנייה 2300קל' בערך)
בכל מקרה,אני מכניס 1700-1800קל' ביום ובימי פעילות הפעילות מוציאה עוד 400קל' בממוצע,2)האם הגירעון שבחרתי הוא גדול מידי?
אני מעמיס כל 8-10 ימים.
תודה.

אני עובד לפי השניה
גרעון גדול מידי..מראה לי שהגרעון המקסימלי שאתה יכול להכנס אליו בלי לשרוף שריר הוא 572

• פותח/ת השרשור
אני עובד לפי השניה
גרעון גדול מידי..מראה לי שהגרעון המקסימלי שאתה יכול להכנס אליו בלי לשרוף שריר הוא 572

טוב שבאת במבל'ה.
הבנתי שלגירעון מהנוסחא אפשר להוסיף עוד איזה 20%,חוצמזה אני כבר בדל פחמימה,עושה פרוטוקול 1 ואימוני כוח והעמסות כל 7-8ימים.
חושב שבמצב הנתון עוד קצת גירעון יעזור לי לרדת עוד ולאו דווקא במסת השריר.
דבר נוסף,בימי אימון אני מוציא משהו כמו 2600קל',להיות בגירעון של 500-600קל' משאיר אותי בתפריט של כ2000קל',נראה לי די הרבה לחיטוב וכמות השומן בתפריט כזה די גבוהה.
דעתך?

טוב שבאת במבל'ה.
הבנתי שלגירעון מהנוסחא אפשר להוסיף עוד איזה 20%,חוצמזה אני כבר בדל פחמימה,עושה פרוטוקול 1 ואימוני כוח והעמסות כל 7-8ימים.
חושב שבמצב הנתון עוד קצת גירעון יעזור לי לרדת עוד ולאו דווקא במסת השריר.
דבר נוסף,בימי אימון אני מוציא משהו כמו 2600קל',להיות בגירעון של 500-600קל' משאיר אותי בתפריט של כ2000קל',נראה לי די הרבה לחיטוב וכמות השומן בתפריט כזה די גבוהה.
דעתך?
על כמה פחמימה אתה עומד? ואני לא חושב שיש צורך לעבור את הגירעון הזה, זה מיותר.
ו2000 זה לא הרבה, וכמה שומן יש לך?

• פותח/ת השרשור
על כמה פחמימה אתה עומד? ואני לא חושב שיש צורך לעבור את הגירעון הזה, זה מיותר.
ו2000 זה לא הרבה, וכמה שומן יש לך?

מקס' 30ג' פחמימה ביום ושומן באיזור ה80-100ג'.אני חושב שהשילוב של גירעון רציני ו5-6פעמים בשבוע אירובי(אמנם בינוני)תוקע אותי.

נדמה לי שדברנו על זה כבר. לא צריך הרבה אירובי ולא כדאי גרעון גדול בא.ש נמוך. צריך סבלנות ולהקפיד על תזונה, אפשר להעמיס פעם בשבוע בכמות הפחמימה שאתה אומר שאתה צורך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית