הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתחיל להתאמן - שאלות

סהר לוי

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
זה ארוך כי זה נושא ראשון שלי וקצת הרחבתי על עצמי והדרך ככה שלמי שאין כוח יכול ישר לעבור לשאלות 😃

ככה , אני מתחיל להתאמן עוד 4 חודש במכון כושר , קאנטרי באר שבע למי שמכיר .
כעיקרון אני פותח את הנושא מעכשיו כדי שמעכשיו ועד שאני ירשם (4 חודשים ) אני כבר יצבור ידע ככה שאני לא יתחיל מ0 ידע .

נתונים :

גיל 14.10 ( עד אז אני יהיה כבר 15.2 )
גובה 166
משקל 50 כמעט

מטרה : כעיקרון יותר חשוב לי הגוף מאשר כוח , הגוף של המשתמש Mitamen זאת פחות או יותר המטרה לתקופת זמן מסויימת , היעד הראשון בוא נגיד ככה , אחלה גוף מבחינתי .

קודם כל , אני רזה , אני מאמין שכבר שמתם לב לפי הנתונים , מבחינת גוף , כמו כל אחד רזה יש קצת קוביות , ורידים בידיים וכו ' אבל מן הסתם לא משהו רציני .

אני מבין שאני צריך להתחיל במסה , עכשיו לפי מה שהבנתי ההמלצה של הרוב היא SS , כרגע המבנה גוף שלי בסדר , פה ושם יש קוביות נחמדות , כוח לא משהו.

אני תמיד חשבתי שאני פשוט יתחיל להתאמן לפי תוכנית מסויימת ועם הזמן ישתפרו השרירים , המשקל , הכוח .
עכשיו אני מבין שבשביל זה אני יצטרך להקריב מהגוף לתקופה מסויימת , להקריב מה"קוביות" ויכנס לתקופה שאני לא נראה בה הכי טוב , תקופת המסה , המראה פחות טוב , אבל יותר כוח , מה שקצת מציק לי , ברור לי שהמטרה היא בסופו של דבר חיטוב ומשם כל הגוף והשרירים יבלטו אבל בכל זאת לי זה יהיה קצת שונה כי אני וכל מי שמכיר אותי רגיל לראות אותי בתור אחד רזה יחסית

קודם כל , SS , כן הדרך המומלצת בשבילי ?
ביחס למשקל הרזה שלי והקובית פה ושם , תקופת המסה אני ממש יראה שינוי קריטי ויגדל ויאבד מהמראה החטוב ?
אני מבין שאת תוכנית SS עושים בשביל שיפור בעיקר בכוח ולאחר מכן חיטוב והבלטת השרירים אז השאלה שלי היא כזאת :
נניח שתקופת התוכנית SS היא 4 חודש מסה , 4 חיטוב . ( 8 חודש סך הכול ) , האם בתוכנית אחרת אני יגיע לתוצאות יותר טובות ב8 חודש ? או שזאת התוכנית האולטימטבית ? במידה וב8 חודש אני יכול להגיע לתוצאות יותר גבוהות , אז יש עדיפות לבחור בדרך של תוכנית אחרת כי מעבר לתוצאות , אני לא יעבור את תהליך ההשמנה היתרה בוא נקרא לזה של ה4 חודש מסה רצינית .

זה ארוך כי זה נושא ראשון שלי וקצת הרחבתי על עצמי והדרך ככה שלמי שאין כוח יכול ישר לעבור לשאלות 😃

ככה , אני מתחיל להתאמן עוד 4 חודש במכון כושר , קאנטרי באר שבע למי שמכיר .
כעיקרון אני פותח את הנושא מעכשיו כדי שמעכשיו ועד שאני ירשם (4 חודשים ) אני כבר יצבור ידע ככה שאני לא יתחיל מ0 ידע .

נתונים :

גיל 14.10 ( עד אז אני יהיה כבר 15.2 )
גובה 166
משקל 50 כמעט

מטרה : כעיקרון יותר חשוב לי הגוף מאשר כוח , הגוף של המשתמש Mitamen זאת פחות או יותר המטרה לתקופת זמן מסויימת , היעד הראשון בוא נגיד ככה , אחלה גוף מבחינתי .

קודם כל , אני רזה , אני מאמין שכבר שמתם לב לפי הנתונים , מבחינת גוף , כמו כל אחד רזה יש קצת קוביות , ורידים בידיים וכו ' אבל מן הסתם לא משהו רציני .

אני מבין שאני צריך להתחיל במסה , עכשיו לפי מה שהבנתי ההמלצה של הרוב היא SS , כרגע המבנה גוף שלי בסדר , פה ושם יש קוביות נחמדות , כוח לא משהו.

אני תמיד חשבתי שאני פשוט יתחיל להתאמן לפי תוכנית מסויימת ועם הזמן ישתפרו השרירים , המשקל , הכוח .
עכשיו אני מבין שבשביל זה אני יצטרך להקריב מהגוף לתקופה מסויימת , להקריב מה"קוביות" ויכנס לתקופה שאני לא נראה בה הכי טוב , תקופת המסה , המראה פחות טוב , אבל יותר כוח , מה שקצת מציק לי , ברור לי שהמטרה היא בסופו של דבר חיטוב ומשם כל הגוף והשרירים יבלטו אבל בכל זאת לי זה יהיה קצת שונה כי אני וכל מי שמכיר אותי רגיל לראות אותי בתור אחד רזה יחסית

קודם כל , SS , כן הדרך המומלצת בשבילי ?
ביחס למשקל הרזה שלי והקובית פה ושם , תקופת המסה אני ממש יראה שינוי קריטי ויגדל ויאבד מהמראה החטוב ?
אני מבין שאת תוכנית SS עושים בשביל שיפור בעיקר בכוח ולאחר מכן חיטוב והבלטת השרירים אז השאלה שלי היא כזאת :
נניח שתקופת התוכנית SS היא 4 חודש מסה , 4 חיטוב . ( 8 חודש סך הכול ) , האם בתוכנית אחרת אני יגיע לתוצאות יותר טובות ב8 חודש ? או שזאת התוכנית האולטימטבית ? במידה וב8 חודש אני יכול להגיע לתוצאות יותר גבוהות , אז יש עדיפות לבחור בדרך של תוכנית אחרת כי מעבר לתוצאות , אני לא יעבור את תהליך ההשמנה היתרה בוא נקרא לזה של ה4 חודש מסה רצינית .
היי 😃
בSS אתה תעלה במשקלי עבודה שלך ובמסת השריר בצורה גבוהה וגם באחוזי שומן מן הסתם. אני הייתי ממליץ לך להתחיל קודם כל מSS ואז לעבור לAB או ABC מה שתבחר. בקשר לקוביות, אין לך ממש מה לדאוג.. קוביות זה תוצאה של מסה סבירה בבטן ואחוזי שומן נמוכים וברגע שתגמור את החיטוב אתה תראה אותם בצורה יותר בולטת:jester:

• פותח/ת השרשור
תודה על התשובה
בהמשך למה שכתבת , " ברגע שתגמור את החיטוב תראה אותם בצורה יותר בולטת "
כשאני יגמור חיטוב הצורה שהגוף שלי יראה , יהיה המירב שאני יכול להוציא בתקופת מסה וחיטוב בSS או שבתוכנית אחרת בתקופת זמן כזאת של 7-8 חודש היייתי יכול להגיע לתוצאות גוף טובות יותר ?

SS היא לא לחיטוב.
תעבוד ככה לדעתי:
SS עם מסה טובה.
אחריה חיטוב דל פחמימה עם AD (יש מאמר בפורטל) והלינארית של ביל סטאר. אחריה אני מאמין שתדע לאן ללכת, אבל בכל מקרה- מדקאו ואחריה טקסס.
נכון, נתתי לך תוכניות כוח. אבל עם תוכניות פיתוח גוף לא תתחזק כמו עם כוח, והסקתי ממה שאמרת שאתה צריך כוח. ואגב, לא תתחזק זה אומר בקושי תתחזק.
וחוץ מזה- יש לך בנעוץ תמונות של לפני ואחרי SS, ויש שם אחלה הישגים- גוף יפה וחזק. גם עם תוכניות כוח תגדךל, לא כמו פיתוח גוף אבל תהיה עם גוף גדול ויפה. תקרא על זה קצת ותחליט, תתחיל עם SS ועד שתסיים יש לך 8 חודשים (4 להירשם ו-4 להתאמן), ככה שתוכל להחליט עד אז אם בילדינג או ליפטינג.
ולסיום-
המלצה אישית היא כוח, כי לדעתי עדיף גוף יפה וחזק מאשר גוף ענק וחלש, אבל בכל מקרה תתחיל עם SS
עריכה: לא תקבל בשום תוכנית אותן תוצאות כמו ב-SS

• פותח/ת השרשור
תודה רבה וויט
לגבי עדיף גוף יפה וחזק מאשר גוף ענק וחלש , אני חושב שזאת הבעיה , שבSS , לפחות בהתחלה הגוף ממש לא יפה וחזק , אלא רק חזק
אני מוכן להקריב מהכוח למען מראה , כי בסופו של דבר ההישג החיצוני חשוב לי יותר מכוח , אני באופן אישי יסופק יותר מלראות גוף יפה , שרירי ובולט מאשר לדעת שאני חזק . כמובן שגם לכוח יש חשיבות בעיניי אבל לא כמו למראה הגוף ובנוסף לכך זה לא שאני מקריב את כל הכוח לטובת גוף יפה , זה לא זה או זה , זה פשוט גם גוף וגם כוח , רק פחות כוח .

אז בהנחה שיש לי עדיפות לגוף מאשר כוח , עדיין ההמלצה שלך היא להתחיל עם SS ?
עדיין התוצאות שאגיע להם אחרי המסה ולאחר מכן חיטוב יהיו הטובות ביותר ?

לא חייב SS בשביל להתחזק ולהתפתח.
תבנה תפריט עם פלוס קלורי נורמלי,תעשה תכנית FBW או AB ותתקדם מאימון לאימון במשקלים או כל אימון שני לעלות משקל העיקר להתקדם במשקלי עבודה ולעלות במשקל גוף.

• פותח/ת השרשור
בוא אני אציין כמה נקודות שהכול יהיה ברור :

קודם כל , מה שבעיקר מפריע לי בתוכנית SS זה המסה ההתחלתית , אני רואה שכל מי שמתחיל במסה בתוכנית SS פשוט משנה את הגוף בצורה מגעילה אפשר להגיד .. הוא לא מקבל גוף עם משקל יותר גבוה ושרירי , אלא זה נראה יותר בכיוון של גוף עם משקל של גוף יותר גבוה ושמן .
ומכאן עולה השאלה אם יש צורך לעבור את ה4 חודשים שמבחינתי הם לשנות את הגוף לכיוון פחות יפה בהרבה ולאחר מכן חיטוב
או לא לעבור את התהליך הזה של ה4 חודש ולוותר על קצת מהכוח והמשקלים לטובת הגוף ..

זאת אחת ההתלבטויות שלי אני אשמח לשמוע פתרון , או איך זה כן בסדר כדי כן להגיע למשהו טוב .

בכל אופן אם משהו יכול להעמיד בפניי את 2 האופציות שאחת מהם היא SS ולפרט יתרונות וחסרונות אני אשמח מאוד מאוד
כדי לדעת בדיוק איפה כל דבר עומד ומה זה אומר לגבי מראה הגוף

בוא אני אציין כמה נקודות שהכול יהיה ברור :

קודם כל , מה שבעיקר מפריע לי בתוכנית SS זה המסה ההתחלתית , אני רואה שכל מי שמתחיל במסה בתוכנית SS פשוט משנה את הגוף בצורה מגעילה אפשר להגיד .. הוא לא מקבל גוף עם משקל יותר גבוה ושרירי , אלא זה נראה יותר בכיוון של גוף עם משקל של גוף יותר גבוה ושמן .
ומכאן עולה השאלה אם יש צורך לעבור את ה4 חודשים שמבחינתי הם לשנות את הגוף לכיוון פחות יפה בהרבה ולאחר מכן חיטוב
או לא לעבור את התהליך הזה של ה4 חודש ולוותר על קצת מהכוח והמשקלים לטובת הגוף ..

זאת אחת ההתלבטויות שלי אני אשמח לשמוע פתרון , או איך זה כן בסדר כדי כן להגיע למשהו טוב .

בכל אופן אם משהו יכול להעמיד בפניי את 2 האופציות שאחת מהם היא SS ולפרט יתרונות וחסרונות אני אשמח מאוד מאוד
כדי לדעת בדיוק איפה כל דבר עומד ומה זה אומר לגבי מראה הגוף
כל תוכנית מסה, בין אם SS או תוכנית בילדינג תשמין אותך.
עכשיו, אם אתה רוצה לעלות מהר אתה מתחיל ישר במאזן קלורי חיובי גדול, אבל אם אתה רוצה עלייה יותר מתונה במשקל אבל עדיין השרירים יגדלו כמעט באותה מידה, תתחיל עם מאזן חיובי של בין 300 קלוריות ביום לבין 500 (אולי אולי 600)- ככה אתה לא תשמין ממאכל יתר, תעלה בקצב מעולה, תפתח שרירים ויהיה אחלה ;)
http://img10.imageshack.us/img10/883/1yl6.jpg
שים לב שהוא לא שמן, אולי טיפה.
בכל מקרה, את המסה הראשונה שלך (SS) תעשה בגדול ותשמין, זה לגיטימי. תעשה חיטוב כבד למשהו כמו 10% שומן - 12% וככה תסיים את המסה הבאה ב-18% שזה שמנמן בקטנה, אבל תזכור שתקבל גם שרירים ככה ש-18% לבן אדם שעבר פעמיים מסה זה לא מראה שמן בכלל. תרד בחיטוב ה-2 למשהו כמו 7 - 10, וקשה לי להאמין שתסיים את המסה על יותר מ-16, אבל בכל מקרה הייתי משמין ומוריד בלי עצירה על 18 - 16 א.ש. כי אם במסה הראשונה תראה שמנמן על 18 אחוז, במסה השנייה תראה יותר שרירי מאשר שמן ביחס למסה הראשונה, בשלישית עוד פחות וכו'.

גבר אתה שוקל פחות מ50 קילו,הדבר האחרון שאתה צריך לדאוג ממנו כרגע זה האחוז שומן שלך.
פשוט תתחיל תכנית כלשהי שאתה תתקדם באופן קבוע ותתחיל לאכול,ואתה תגדל.

• פותח/ת השרשור
וויט שוב תודה על התגובה ,

אני יתחיל מההתחלה של מה שאמרת " כל תוכנית מסה , בין אם SS או תוכנית בילדינג תשמין אותך "
אני שוב יחזור לאותו אחד שהצבתי לעצמי מטרה להגיע אליו המשתמש Mitamen , הוא אמנם התחיל עם אחלה גנטיקה
אבל בכל זאת , הוא הגיע לתוצאות מרשימות מאוד מבחינתי ולאורך כל הדרך אני לא רואה שהגוף שלו עבר למצב "שמן" , להפך , עם הזמן הוא כן גדל במשקל , אבל לא גדל בכלל בצורה " שמנה " אלא השרירים יותר ויותר התלבטו מפעם לפעם .
אני אישית מאחל לעצמי להגיע לאן שהוא הגיע בתקופת הזמן שאיתה הוא הגיע לאותם התוצאות .
אני רציתי לפרסם קישור לפרופיל שלו אבל אני לא יכול כי עוד לא הגעתי ל10 הודעות ..

מה שאני מנסה להגיד כאן , זה שאם אני לא טועה וכן זה נכון והמשתמש Mitamen הוא הוכחה לכך שאפשר להגיע לתוצאות מרשימות בנושא הגוף לפחות לא יודע מה לגבי הכוח , אז אני אשמח לשמוע איך עושים את זה .
אני אשמח אם תוכל להגיד לי אם אני טועה ואיפה , במידה ולא , איך אני יכול כמה שיותר להצמד לדרך ולתוצאה שלו , כי סך הכול מבחינתי הגוף שלו זה המטרה שלי וגם הדרך שלו שבה הוא לא השמין בכלל ושינה את מראה הגוף היא המטרה שלי .

וויט שוב תודה על התגובה ,

אני יתחיל מההתחלה של מה שאמרת " כל תוכנית מסה , בין אם SS או תוכנית בילדינג תשמין אותך "
אני שוב יחזור לאותו אחד שהצבתי לעצמי מטרה להגיע אליו המשתמש Mitamen , הוא אמנם התחיל עם אחלה גנטיקה
אבל בכל זאת , הוא הגיע לתוצאות מרשימות מאוד מבחינתי ולאורך כל הדרך אני לא רואה שהגוף שלו עבר למצב "שמן" , להפך , עם הזמן הוא כן גדל במשקל , אבל לא גדל בכלל בצורה " שמנה " אלא השרירים יותר ויותר התלבטו מפעם לפעם .
אני אישית מאחל לעצמי להגיע לאן שהוא הגיע בתקופת הזמן שאיתה הוא הגיע לאותם התוצאות .
אני רציתי לפרסם קישור לפרופיל שלו אבל אני לא יכול כי עוד לא הגעתי ל10 הודעות ..

מה שאני מנסה להגיד כאן , זה שאם אני לא טועה וכן זה נכון והמשתמש Mitamen הוא הוכחה לכך שאפשר להגיע לתוצאות מרשימות בנושא הגוף לפחות לא יודע מה לגבי הכוח , אז אני אשמח לשמוע איך עושים את זה .
אני אשמח אם תוכל להגיד לי אם אני טועה ואיפה , במידה ולא , איך אני יכול כמה שיותר להצמד לדרך ולתוצאה שלו , כי סך הכול מבחינתי הגוף שלו זה המטרה שלי וגם הדרך שלו שבה הוא לא השמין בכלל ושינה את מראה הגוף היא המטרה שלי .
הוא השמין, אתה פשוט לא רואה. אתה לא תהיה שמן, אתה תהיה ממש טיפה מלא, כרס פיצית. אין מה לעשות, בהתחלה אתה שמן במסה בסוף אתה כבר לא תשמין יותר מדי.

Back
למעלה תחתית