הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה השינוי שלי בחודשיים

• פותח/ת השרשור
חבר'ה , אני חושב שפספתם משהו.. התוכנית היא תוכנית אמריקאית ולא ישראלית ואני לא בא לפרסם לכם שומדבר!

קוראים לה Insanity.

לגבי השינוי לא באתי לחפש פה חיזוקים , השמצות , פרסום או כל דבר אחר.

כל מי שרוצה יכול להשיג את התוכנית אם רק יחפש.
אני מראה לכם מה אני עברתי מנסיוני האישי ואת התוצאות שלי. ראיתי מישהו שקרא לזה "ריקוד" או מישהו שאמר "תלמד אירובי"

אפשר לבוא במונחים מפוצצים ולהמשיך ללכת לנפחייה שגובה ממכם 250 ש"ח בחודש , וזה לגמרי בסדר.. אני עשיתי את זה בערך שלוש שנים עד שהתחלתי את התוכנית הזאת בעקבות סיפור הצלחה של מישהו אחר ועובדה שהתוצאות לא איחרו לבוא!

אז שלא יעבדו עליכם חברים 😃

• פותח/ת השרשור
בסוף היום הכל תזונה. לא משנה איפה תתאמן ..
אה וכן שכחתי חומרים.

אני חייב להסכים איתך שתזונה היא ממש ממש חשובה ואכן דאגתי לא לאכול שטויות ואף התנזרתי מאלכוהול לחודשיים!
קצת עצוב לי שאנשים חושבים שצריך "חומרים" <---- זה קצת נשמע לא טוב..
בכל אופן אני לא לקחתי אף "חומר" לא שורפי שומנים שרלטנים למינהם ולא שום דבר אחר.

כל מה שעשיתי זה לעבוד קשה , ממש קשה ( הרצפה בחדר שלי תעיד...) 😃

בכל אופן , אני פחות התחברתי להתאמן בחדר כושר בצורה הזאת .. בבית שלי אני לובש מה שנח לי , עושה מה שמתאים לי בלי להרגיש לא בנוח שמסתכלים עליי וכו'
וכמובן שיש לי את הפרטיות שלי ואת המקלחת והארוחה הזמינה שלי ישר אחרי האימון..

שוב , אני לא בא לקטול פה חדרי כושר , פשוט בא להראות שיש אלטרנטיבה לא בהכרח פחות טובה!

התוצאה מדהימה אחי רואים שהייתה לך מוטיבציה 😃
תקשיב תענה לי ביוטיוב שלחתי לך הודעה בפרטי (ThunderHouseMusic), כי פה צריך 150 הודעות כדי לשלוח לך הודעה, זה ממש טיפשי ;azban

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית