הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית אימונים למסה (AB)

YOPYOP

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
0
35
0
פיטנס
אהלן ,

הייתי באתר קילו גרם ראיתי את התוכניות אימונים אך לא הייתי מרוצה , (http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/I)

לא הייתי מרוצה עקב זה שביד אחורית יש רק תרגיל אחד , וביד קדמית רק תרגיל אחד .

אני לא עובד על רגליים עקב בעיה .

אז ככה אם אתה יכולים לעשות לי מכל התוכניות של הAB שהם נתנו לעשות לי תוכנית אחת טובה למסה

הסיבה שיש רק תרגיל אחד ליד קידמית ואחורית היא שאתה עובד על היד אחורית בלחיצת כתפיים ולחיצת חזה ועל היד הקידמית במתח וחתירה.

אהלן ,

הייתי באתר קילו גרם ראיתי את התוכניות אימונים אך לא הייתי מרוצה , (http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/I)

לא הייתי מרוצה עקב זה שביד אחורית יש רק תרגיל אחד , וביד קדמית רק תרגיל אחד .

אני לא עובד על רגליים עקב בעיה .

אז ככה אם אתה יכולים לעשות לי מכל התוכניות של הAB שהם נתנו לעשות לי תוכנית אחת טובה למסה

מה זאת אומרת ״לא הייתי מרוצה״? יש לך ידע בבנית תוכניות אימונים? אתה לא חושב שלמי שרשם את זה יש קצת יותר ידע מימך ושיש סיבה לזה שיש שם תרגיל אחד?
אם אתה כל כך רוצה אז כך תוכנית מהמאמן במכון, בדוק יהיה שם 10 סטים לקידמית ו15 לאחורית.

• פותח/ת השרשור
הסיבה שיש רק תרגיל אחד ליד קידמית ואחורית היא שאתה עובד על היד אחורית בלחיצת כתפיים ולחיצת חזה ועל היד הקידמית במתח וחתירה.

מה זאת אומרת ״לא הייתי מרוצה״? יש לך ידע בבנית תוכניות אימונים? אתה לא חושב שלמי שרשם את זה יש קצת יותר ידע מימך ושיש סיבה לזה שיש שם תרגיל אחד?
אם אתה כל כך רוצה אז כך תוכנית מהמאמן במכון, בדוק יהיה שם 10 סטים לקידמית ו15 לאחורית.

אני לא רוצה מהמאמן במכון כי נמאס אין פיתוח .
בחזה אני לא מרים משקל כבד אני מרים 17.5 כל צד ל 8 חזרות 4 סטים , אני שוקל 73

מה עם SS? אם אני זוכר נכון אתה עדיין מתחיל, למה לא אותה?

זה היה בציניות.
אתה לבד רואה שהתוכנית של המאמן זבל ואתה רוצה להפוך תוכנית נורמלית לאותו דבר?
אם לא תפסיק לחשוב שכמה שיותר סטים זה יותר טוב לא תתפתח...

אולי לא ראית פיתוח כי אתה לא אוכל כמו שצריך?
תזונה תקבע אם אתה תגדל\תקטן.לדעתי כדי לך לקרוא יותר על תזונה ולא להתעסק בתכניות אימונים יותר מידי

• פותח/ת השרשור
מה עם SS? אם אני זוכר נכון אתה עדיין מתחיל, למה לא אותה?

נכון אני די מתחיל בסה''כ 3 חודשים מתאמן. ומה לא SS כי זה משקל רק על הרגלים ויש לי בעיות ברגלים .

זה היה בציניות.
אתה לבד רואה שהתוכנית של המאמן זבל ואתה רוצה להפוך תוכנית נורמלית לאותו דבר?
אם לא תפסיק לחשוב שכמה שיותר סטים זה יותר טוב לא תתפתח...
אני יודע , כמה שאני מעמיס יותר משקל ויותר חזרות ככה אני יתפח ואפילו אם אני יעשה רק 2 סטים .
אולי לא ראית פיתוח כי אתה לא אוכל כמו שצריך?
תזונה תקבע אם אתה תגדל\תקטן.לדעתי כדי לך לקרוא יותר על תזונה ולא להתעסק בתכניות אימונים יותר מידי
אני עומד לפי תפריט חדש , ואני עדיין לא גודל.

נכון אני די מתחיל בסה''כ 3 חודשים מתאמן. ומה לא SS כי זה משקל רק על הרגלים ויש לי בעיות ברגלים .

אני יודע , כמה שאני מעמיס יותר משקל ויותר חזרות ככה אני יתפח ואפילו אם אני יעשה רק 2 סטים .

אני עומד לפי תפריט חדש , ואני עדיין לא גודל.
אם אתה לא גודל אתה לא אוכל מספיק

Back
למעלה תחתית