הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר כתבה/סרטון/אחר על ההכנה של אבקת חלבון

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
עוד פעם אמא שלי מצאה שטויות על אבקת חלבון- היא שמעה שאבקת חלבון זה דבר לא ידוע שאף אחד לא יודע ממה מכינים אותה ועם איזה כימיקלים מכינים אותה.
יש כאן למישהו סרטון, כתבה או כל דבר אחר שמוכיח שמכינים אותה בצורה נורמלית, היא בריאה ואין בה כל מיני רעלים כימיקלים וכו'?
ואם לא (או בנוסף), תוכלו לפחות לתת לי מחקר שמוכיח שהיא לא פוגעת בתפקוד המיני?

תבדוק לפני שאתה מגיב.
אין שם אף אחד מהבעיות- לא תפקוד מיני ולא תהליך ההכנה.

כי לא יודע מאיפה הבאת את הרעיון שזה פוגע בתפקוד המיני זה כמו שאני יגיד לך שקראטין פוגע בצמיחה של הבוהן ברגל תביא לי ביסוס שלא.
מוצג לך בסירטון טענות שהחלבון יכול לפגוע ולהזיק,ובמאמר סותרים את זה ומסבירים למה.תהליך ההכנה פחות קריטי השאלה בסוף אם זה מזיק או לא.

• פותח/ת השרשור
כי לא יודע מאיפה הבאת את הרעיון שזה פוגע בתפקוד המיני זה כמו שאני יגיד לך שקראטין פוגע בצמיחה של הבוהן ברגל תביא לי ביסוס שלא.
מוצג לך בסירטון טענות שהחלבון יכול לפגוע ולהזיק,ובמאמר סותרים את זה ומסבירים למה.תהליך ההכנה פחות קריטי השאלה בסוף אם זה מזיק או לא.
לא יודע מאיפה אמא שלי הביאה...

תשאל אותה איך היא יודעת באיזה חומרים ותוספים משתמשים בגידול עופות ובקר נראה אם יהיה לה תשובה .

אני זוכר שמשה פרסם בזמנו שיש כמות רעלנים באבקות חלבון. כמובן שזה בכלל לא באותה ליגה לכל מה שהולך היום באוכל התעשייתי, אבל לפחות דעו את העובדות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית