הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לא מצליח לעלות במשקל .

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
אני מתאמן באזור ה שנה וחצי מאז שהתחלתי להתאמן עליתי 12 קילו משקל גוף , ועכשיו נעצרתי במשקל גוף 60 קילו לא מצליח לא לעלות ולא לרדת אני התחלתי את התוכנית ss לפני כחודשיים וחצי בערך המשקלים שלי : (גם לוקח קריאטין כל יום 5 מיליגרם )

חזה : 70
סקואט: 80
דדליפט : 90
לחיצת כתפיים : 50
חתירה : 55

והתוכנית תזונה :

מקרא:/ = אפשרות החלפה (הסימן אומר "או").
• = כל שורה שכזו נדרש לאכול את אחד המזונות שרשומים באותה השורה.
• 2 פרוסות לחם מלא או לבן/1.5 כוסות קורונפלקס/ חצי כוס שיבולת שועל לפני בישול
חצי קוטג' 3% / 1 כוס חלב
(ניתן להוסיף לשיבולת שועל: צימוקים, דבש, קינמון, אבקת חלבון [במקום הקוטג'/חלב= סקופ וחצי])
• 3 כפות חמאת בוטנים

ארוחה 2
• 1 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 2 פרוסות לחם / פחמימה בסיגנון
חצי קופסת טונה בשימורים/ 3 חתיכות פסטרמה / 1 ביצה שלמה
• 1 כף טחינה
• 3 קפסולות אומגה 3 (אופציונלי)
• 3 ירקות

ארוחה 3
• 1 כוס (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 2 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• 100 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו/דג או 5-6 פרוסות פסטרמה או 7 לבן ביצה
חצי אבוקדו שלם
• 3 ירקות
ארוחה 4• 2 מנות פרי (תפוז, תפוח, בננה, אפרסק וכו')

17:30 – 19:00
אימוןארוחה לאחר אימון• 1 סקופ חלבון/טונה במים/2 דנונה 0%
• 4 תמרים/ 300 מ"ל חלב 1% + 2 תמרים
ארוחה 5• 2 כוסות (מבושל) אורז (מלא/לבן) / כוסות פסטה / כוסמת/ תפו"א / קוסקוס / 4 פרוסות לחם / פחמימה בסגנון
• 100 גרם (מבושל) חזה עוף/הודו/דג או 5-6 פרוסות פסטרמה או 7 לבן ביצה/ טוסט גבינה צהובה 9% - 3 פרוסות
ירקות
• 2 כפיות שמן זית
סה"כ:
חלבון: 155~
פחמימה: 250 ~
שומן: 85~
קלוריות: 2400~
לא חושבו הירקות בתפריט

מה שכן אני לא כל יום מצליח לאכול בערב את השני כוסות אורז אז אני אוכל כוס אורז ... כמו כן גם ירקות לא תמיד אוכל
אבל כל שאר האוכל אני כמו רובוט ...

נערך לאחרונה:
תחשב RMR ותוסיף לזה כמה אתה שורף בנוסף (לא כולל הליכה לאטובוס, למקלחת ודברים קטנים בבית). תוסיף לזה 500 קלוריות, וזה מה שאתה אמור לאכול.

• פותח/ת השרשור
אם ככה אני אוכל הרבה יותר מ 500 קלוריות מעל הbmr שלי

• פותח/ת השרשור
יצא לי 1981

תוסיף לזה ביום של אימון עוד כ 150 קלוריות יוצא לך כ ~2150 ואתה אוכל פחות מ 2400 (כמו שאמרתה אתה אוכל רק כוס אחת ולא שתיים)
ואם יוצא לך ללכת הרבה במהלך היום אז אתה כמעט נמצא על ניטרלי
בקיצור תוסיף עוד אוכל (אתה יכול לאכול איזה 50 גרם של ממרח בוטנים זה יתן לך עוד 300 קלוריות)

• פותח/ת השרשור
התכוונתי שיצא לי 1981 כולל הוצאה קלורית ואימונים
בלי אימונים בכלל יש לי 1711
בכל מקרה אם הייתי יכול לאכול יותר הייתי אוכל אני לא עצלן ובאמת מנסה הכי הרבה שאפשר כל ארוחה שלי אני על סף ההקאה כמה שזה נשמע מפגר ...

שאי אפשר לאכול אז שותים...

Back
למעלה תחתית