הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איך אתם עובדים על שרירי הבטן שלכם ( התרגיל לבטן המושלמת)

• פותח/ת השרשור tony
  • פורסם בתאריך

tony

משתמש מתחיל
210
1
נק' מוניטין:
161
210
1
ישנם אין ספור תרגילים לבטן

כרגע אני על 12 אחוז שומן ...

ורוצה לתת דגש לשרירי הבטן

מרוב כל התרגילים אדם יכול לעבוד שעות על בטן ולא יצא מזה כלום?

אין מגדילים את שרירי הבטן בלי להחליף כל יום תרגיל? ומה התרגיל האולטימטיבי לבטן למשל לחזה יש את הבנצ פרס לרגליים יש את הסקוואטש

כרגע אני עושה כפיפות בטן עם משקל 4 סטים
הרמת רגיל עם משקל 3 סטים
בעמידה משקולות לצדדים 2 סטים
כל זה ביחד אולי 10 דקות

כפיפות בטן עם התנגדות.
בישיבה אני תופס רצועות מאחורי הכתף עם משקל ומתכופף,בעקרון זה מכשיר כבלים.
עושה את זה פעם בשבוע כמה סטים.

אם אתה רוצה אתה רוצה שרירי בטן עבים (מה שלדעתי דוחה, זה אשכרה יוצא החוצה) אתה צריך לעבוד עם משקולות. אבל אם אתה רוצה שרירי בטן פרופורציונלים לכל הגוף תתרכז בתרגילים מורכבים ופעם-פעמיים בחודש תעשה הרמות הרגליים לחזה, כשאתה תלוי על המוט של המתח, עד לכשל. וזהו. שרירי הבטן שלך יראו רק ברגע שתרד לאחוזי שומן נמוכים מספיק. אם לא רואים לך אותם כרגע, כנראה שאין לך על הגוף מספיק מסת שריר. לכן שוב, תתחיל לעשות תרגילים מורכבים ואתה תתפלא שהם פתאום יבלטו.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה אתה רוצה שרירי בטן עבים (מה שלדעתי דוחה, זה אשכרה יוצא החוצה) אתה צריך לעבוד עם משקולות. אבל אם אתה רוצה שרירי בטן פרופורציונלים לכל הגוף תתרכז בתרגילים מורכבים ופעם-פעמיים בחודש תעשה הרמות הרגליים לחזה, כשאתה תלוי על המוט של המתח, עד לכשל. וזהו. שרירי הבטן שלך יראו רק ברגע שתרד לאחוזי שומן נמוכים מספיק. אם לא רואים לך אותם כרגע, כנראה שאין לך על הגוף מספיק מסת שריר. לכן שוב, תתחיל לעשות תרגילים מורכבים ואתה תתפלא שהם פתאום יבלטו.

רואים את השרירי בטן שלי זה לא שלא רואים אותם

אני עושה תרגילים מורכבים התוכנית שלי בנויה רק ממורכבים.

פשוט מוזר לי פעם אני רואה את השרירים בולט חזק פעם לא . ובמיוחד לאחר אימון בטן אני לא רואה אותם טוב אם נעלמים והבטן נפוחה לכמה שעות .

ושרירי הבטן התחתונה לא בולטים ואני רוצה להשקיע עליהם יותר

יש הרבה כפיפות בטן עם משקולת כבדה ,ברכיים לחזה במוט של המתח,סטטי על כדור תוך כדי ההזזת הכדור קדימה וכו
יש הרבה אתה יכול להכניס בכול אימון שניים כ 2 תרגילים של 2-3 סטים של 15 חזרות

רואים את השרירי בטן שלי זה לא שלא רואים אותם

אני עושה תרגילים מורכבים התוכנית שלי בנויה רק ממורכבים.

פשוט מוזר לי פעם אני רואה את השרירים בולט חזק פעם לא . ובמיוחד לאחר אימון בטן אני לא רואה אותם טוב אם נעלמים והבטן נפוחה לכמה שעות .

ושרירי הבטן התחתונה לא בולטים ואני רוצה להשקיע עליהם יותר

השריר של הבטן זה שריר אחד שמתוח מלמעלה עד למטה , בבטן התחתונה לרוב יש את מאגרי השומן ולכן אתה רואה אותם פחות

כמעט ואין צורך לעבוד על הבטן בשביל הקוביות. פרוטוקולים לשומן עיקש יעזרו "להוציא" אותן החוצה.

• פותח/ת השרשור
כמעט ואין צורך לעבוד על הבטן בשביל הקוביות. פרוטוקולים לשומן עיקש יעזרו "להוציא" אותן החוצה.

את האמת שכל פעם העצות שלך עוזרות..........

אני ילך לקנות קופאין ותחיל לעשות פעמיים בשבוע
עד כמה ל טרזין משמעותי ?

הוא עשוי להאריך את זמן ההשפעה של הקפאין.

אפשר גם להוסיף בטא אלנין וDMAA.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית