הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התחלתי לעשות את התוכנית ss

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
אני די בספק אם התוכנית הזאת באמת מתאימה למטרות שלי, ריפרפתי קצת באינטרנט ולא מצאתי אנשים עם גוף מטורף שעושים תתוכנית הזאת ,
מצאתי אנשים שמנים ורזים כאחד שמרימים משקלים מטורפים אבל ממש ממש לא נראים עם גוף של מתאמן ,
עכשיו קראתי המון על התכנית באינרטנט הביקורות ממש טובות אבל עובדות בשטח לא ראיתי , גם בפורום הזה רוב האנשים שנראים טוב באמת עושים ab למיניהם
אשמח לחוות דעת לאן אני יכול להמשיך מכאן כי בסופו של דבר ss באמת תכנית רצינית ומעניינת ולא סתאם פימפומים עם משקולות יד, גם לאחר ss הבנתי שעושים bill star גם בתוכנית הזאת אנשים נראים ממוצעים לא יותר שמרימים 200 קילו ויותר ,
תודה לעונים .

נערך לאחרונה:
אני די בספק אם התוכנית הזאת באמת מתאימה למטרות שלי, ריפרפתי קצת באינטרנט ולא מצאתי אנשים עם גוף מטורף שעושים תתוכנית הזאת ,
מצאתי אנשים שמנים ורזים כאחד שמרימים משקלים מטורפים אבל ממש ממש לא נראים עם גוף של מתאמן ,
עכשיו קראתי המון על התכנית באינרטנט הביקורות ממש טובות אבל עובדות בשטח לא ראיתי , גם בפורום הזה רוב האנשים שנראים טוב באמת עושים ab למיניהם
אשמח לחוות דעת לאן אני יכול להמשיך מכאן כי בסופו של דבר ss באמת תכנית רצינית ומעניינת ולא סתאם פימפומים עם משקולות יד, גם לאחר ss הבנתי שעושים bill star גם בתוכנית הזאת אנשים נראים ממוצעים לא יותר שמרימים 200 קילו ויותר ,
תודה לעונים .

זה ממש לא נכון , אם אנשים משמינים זה כי הם סתם מגזימים בקלוריות ...
ולראות אנשים רזים זה אומר שהם לא אוכלים טוב או שהמטרה שלהם לא לעלות במשקל גוף.

• פותח/ת השרשור
זה ממש לא נכון , אם אנשים משמינים זה כי הם סתם מגזימים בקלוריות ...
ולראות אנשים רזים זה אומר שהם לא אוכלים טוב או שהמטרה שלהם לא לעלות במשקל גוף.

אבל אנשים רזים זאת אומרת ברוב המקרים אחוז שומן נמוך למה לא רואים אצלם שום שריר ...
בקיצור השאלה אם באמת אני לא טוחן מים עם ה ss. כי בסופו של דבר המטרה שלי היא גוף יפה וגדול לא כזה אכפת לי מכוח

כך לדוגמא את האימוני street workout אימונים של רק משקל גוף עליות מתח וכאלה , רוב האנשים שמתאמנים באימון מסוג זה יש להם גוף מפחיד לעומת ss שאתה לא תמצא באינטרנט אף אחד שעושה תתוכנית הזאת עם גוף כזה.

נערך לאחרונה:
אם תתחזק אתה גם תגדל (בהנחה שתאכל טוב)
אלו שמעלים לאינטרנט את הסירטונים האלו זה לפוזה , זה לא אומר ששגרת האימונים שלהם ככה.
זה נחשב שמן או שחיף בעיניך ?
תמונה 202.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
צפה בקובץ המצורף 9675אם תתחזק אתה גם תגדל (בהנחה שתאכל טוב)
אלו שמעלים לאינטרנט את הסירטונים האלו זה לפוזה , זה לא אומר ששגרת האימונים שלהם ככה.
זה נחשב שמן או שחיף בעיניך מSS

זה מעולה נראה מאסיבי שרירי , אבל לצערי לא ראיתי אף בן אדם שעושים את האימון של ss או ביל סטאר ונראה ככה, אלה אם כן הוא על סטרואידים

זה מעולה נראה מאסיבי שרירי , אבל לצערי לא ראיתי אף בן אדם שעושים את האימון של ss או ביל סטאר ונראה ככה, אלה אם כן הוא על סטרואידים

אני על SS שלושה וחצי חודשים בערך , אני לא נגעתי בסטרואידים.
זה ממש לא נכון , אתה אולי פוגש אנשים שלא מבצעים את התוכנית כמו שצריך ולא אוכלים כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אני על SS שלושה וחצי חודשים בערך , אני לא נגעתי בסטרואידים.
זה ממש לא נכון , אתה אולי פוגש אנשים שלא מבצעים את התוכנית כמו שצריך ולא אוכלים כמו שצריך.

זאת תמונה שלך ?
ואתה שלוש חודשים עושה ss ?
אם זה אתה אז בטח היית נראה ככה כבר לפני, תוך שלוש חודשיים להגיע לרמה כזאת לא נראה לי הגיוני .

זאת תמונה שלך ?
ואתה שלוש חודשים עושה ss ?

3 וחצי , יש לי קצת לפני עבר באימונים .
אבל הגדילה המשמעותית שלי הייתה בשלושה וחצי חודשים האלו...
אתה לא חייב SS אבל אין ספק שזאת תוכנית מעולה.

Back
למעלה תחתית