הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

SS + עוד תרגילים לפיתוח אפשרי?

שמח שהגענו להסכמה, רק מה - מתאמן שמגיע ל100 קילו סקוואט מכוח כדי לבנות בסיס לא שונה ממתאמן נפח שמגיע ל100 קילו סקוואט בקצת יותר זמן אבל עם הרבה יותר מסה... וזאת הפואנטה שלי.

בשביל מתאמן כוח 100 ק"ג סקוואט זה "הישג" שהוא מגיע אליו אחרי חודשיים בחד"כ. מתאמן נפח ישרוף על זה הרבה יותר זמן, וספק רב אם אחרי חצי שנה כשמתאמן הכוח מרים כבר 150 לשלישייה (נניח), יש לו פחות מסה ממתאמן הנפח שמרים 100 לשמינייה.

נערך לאחרונה:
אני מתאמן כוח חודשיים, התזונה שלי בינונית, השינה שלי ברצפה ואני עושה 4 סוגי תרגילים באימון אחד 3 פעמים בשבוע. נפח וצורה זה מבחינתי תופעות לוואי, אנשים כנראה שכחו למה אנשים מתאמנים ככה, אותי ממש לא מעניין איך הרחב גבי שלי נראה במתיחה ואיך הבייספס שלי נראה מול המראה. מעולם לא האמנתי שעם כל כך מעט תרגילים אפשר להתפתח כל כך מהר ולעלות במשקלים בצורה כזאת. מזה שרירי רגליים איכותיים? אני רוצה להרים יותר נקודה.
אתה יכול להגיד מה שבא לך, על טעם וריח אין מה להתווכח.

סתם שאלה ככה אני באמת לא מצאתי לה תשובה..
אני לא בא להתחכם או משהו כזה, אני רק באמת רוצה להבין .

אתם אומרים לעשות SS בשביל להגיע למשקלים מכובדים ואז להתחיל היפוטרופיה.
רציתי להבין על סמך מה אתם אומרים את זה, הרי נאמר ומישהו מתחיל מרים סתם לדוגמא
40 ק"ג בנץ' לשמינייה, הגירוי למתחיל יהיה אותו גירוי כמו למתקדם שמרים 100 ק"ג בנץ' לשמינייה .

אז לפי התאוריה הזאת קצת בסיס ואפשר להתחיל היפוטרופיה.. מבלי לעשות שלבים מקדימים (תוכניות כוח)

לפי ההגיון הזה אני יכול לא לישון בלילה ולא לאכול. להגיע לאימון ולעשות חצי מהיכולת האמיתית שלי, ולקבל את אותו ה"גירוי", זה יהיה האימון הכי קשה שעשיתי בחיים שלי.
משקל על המוט זה אובייקטיבי. פאמפ הוא חשוב, אבל אני יכול להשיג כזה גם עם משקולת ורודה, ואני בחיים לא אדע שהתקדמתי.

weighted chinups אחלה תרגיל לגב, בייספס

Back
למעלה תחתית